- 31 Ekim 2013
- 21.594
- 72.646
- 798
- 41
Dogru soyluyo olabilirsiniz ancak ben bu zamana kadar duydugum seylerden dolayi etkiledigini soyledim.. Ayrica rahat bi sekilde yapin gitsin demedim ben arkadasin yazismalarindan bebek istedigi hissine kapildigim icin eger boyleyse ikinizde hazirsaniz korunmayi birakin dedim.. Eger yazdiklarimi duzgun okusaydiniz bana gereksiz yere saldirmanizdiniz diye dusunuyorum..Yoo hiçte zorlaştırmıyor bunu profesörlere bile sordum zamanında 3 kutu bir şey değil ki hormon bozukluğunda da veriyor doktorlar özellikle pcolu olan evlenmemiş genç kızlar bile kullanıyor regl düzeni için öyle olsa doktorlar vermez. Bende kullandım hem de 1 sene sonra birkaç ay ara verdim eşim korundu sonra yine başladım evet bebeğim olmadı ama benden değil eşimden kaynaklı sorunlardan bende sorun yok olmadı da pco var onunda bu hapla ilgisi yok evlenmede önce de vardı yumurtam gelişiyor iğneyle çatlatılıyor ve rezervlerim hala mükemmel. Yani çocuk yapıp yapmama kararını 3. kişiler veremez ne rahat söylüyorsunuz yapın gitsin kısmetiyle gelir diye evlilik oturmadan olan çocuklarda olan çocuklara oluyor ama.
bu sekılde bır yargıyla bence soylemeyın derım hastalık uzerıne doktorlar vermıs bazı hastalıklara gercektende d.k.hapı ıyı gelıyor ama sırf sebep korunmaksa bence vucuda horman yuklenmemelı neden mı bu kadar ustunde duruyorumAyrıca yumuryalıklar için hatta regli olmak için d.kontrol hapı veriyorlar dr.lardan dahamı iyi biliyosunuz acaba zararı yok tam tersi yararı varyıllarca kullandım bende bekarken
Bi de şu var .nenden olmasın ki dediğimde hep eskisi kadar rahat olamicaz diye cvp veriyorm kendime.rahatımıza fazla mı düşkün olduk ne? hem eninde sonunda inşallah olacak.daha da rahata alışmadan olsun diyorum
Ayrıca yumuryalıklar için hatta regli olmak için d.kontrol hapı veriyorlar dr.lardan dahamı iyi biliyosunuz acaba zararı yok tam tersi yararı varyıllarca kullandım bende bekarken
24 yaşındayım.ben çok istiyorum ve çocuklara aşığım ama erken diye de düşünmüyor değilim.fakat hiç çocuğu olmadan korunanların yumurtalıklarının tembelleştiği bi gerçek işte bu yüzden korkuyorum
Ben 1 buçuk aylık evliyim.Bir çoğunuz erken diye düşünebilir.Fakat bebek konusunda aileemden bir baskı var.daha doğrusu korunmamam konusunda.çünkü yaşıtlarımdan 3 4 kişi maalesef hamile kalamıyorlar.benimde öyle olmamdan korkuyor ailem.Hapla korunuyorum sizce bırakmalı mıyım?Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin
3 kutu yasmin kullandım.bıraksam hemen olur mu ki?kondoma da ben fazla güvenemiyorum.çünkü bi kaç kez kullandık ve bi keresinde çıktı.iyi ki hap kullanıyodum dedim.yada biz mi beceriksiziz anlamadım :S
tıpın içinde biri olrk haplar hormonları zorlar..evt bazıları bırakınca olur bazılarını tembelleştirir..ben prof doktra sordum hapı kesnlkle tavsiye etmyr..bi arkadaş pko lular için verilyr demiş evt onlara verilyrki östrojen hormon yüklennce kist küçülür cnm..evliyim bende tam ilk gecedn hamiel kaldım bebeğim var 6 aylk oğlum var dünya tatlısı evt zor ama güzel evlat sonunda olck..yaşında uygun keşke daha erken evlat sahibi olunsa berbar arada yaş farkı fazla olunmasa daha güzel..sen şansa bırak bence iki gönüllüsün hiç istemeyn biri dielsn ..eşin korunsun yada çekme yöntemi vs..çünkü ilk çocuk olmadn kullanmayın hap fln.ha kaza filan oldu hamile kaldın ol çok mutlu olursun inan hayatın deişyr canlılık neşe glyr..tabi senn kararın.. saygı duyarız..tecrübe konuşuyr.ben şuan spirial ile korunuyrm 2-3 aydr takıralı memenunum çok kaza oldu eşim bilrk tı kyok iyi koruyr hormonsuz..tavsiye edrm yalnız çocuk olduktn sonra
Kizimda bir yil kullandim buraktigim ay hamile kaldim
Sonra 4.5 yil kullandim ikinci ay hamile kaldim rdusuk oldu arkasindan yine gebe kaldim rabbim ol desin canim yeterki
Siz hazir oldugunuzda bi bebek sahibi olun kimseyi donlemeyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?