bir bebek istiyorsanız eşinizle sizden başkası bu kararı vermemelı dıye düşünüyorumBen 1 buçuk aylık evliyim.Bir çoğunuz erken diye düşünebilir.Fakat bebek konusunda aileemden bir baskı var.daha doğrusu korunmamam konusunda.çünkü yaşıtlarımdan 3 4 kişi maalesef hamile kalamıyorlar.benimde öyle olmamdan korkuyor ailem.Hapla korunuyorum sizce bırakmalı mıyım?Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin
Ben 1 buçuk aylık evliyim.Bir çoğunuz erken diye düşünebilir.Fakat bebek konusunda aileemden bir baskı var.daha doğrusu korunmamam konusunda.çünkü yaşıtlarımdan 3 4 kişi maalesef hamile kalamıyorlar.benimde öyle olmamdan korkuyor ailem.Hapla korunuyorum sizce bırakmalı mıyım?Lütfen cevaplarınızı esirgemeyin
dedıgım gıbı esınde ıstıyorsa bebek sahıbı olman ıcın erken degıl bence24 yaşındayım.ben çok istiyorum ve çocuklara aşığım ama erken diye de düşünmüyor değilim.fakat hiç çocuğu olmadan korunanların yumurtalıklarının tembelleştiği bi gerçek işte bu yüzden korkuyorum
24 yaşındayım.ben çok istiyorum ve çocuklara aşığım ama erken diye de düşünmüyor değilim.fakat hiç çocuğu olmadan korunanların yumurtalıklarının tembelleştiği bi gerçek işte bu yüzden korkuyorum
3 kutu yasmin kullandım.bıraksam hemen olur mu ki?kondoma da ben fazla güvenemiyorum.çünkü bi kaç kez kullandık ve bi keresinde çıktı.iyi ki hap kullanıyodum dedim.yada biz mi beceriksiziz anlamadım :S
Bi de şu var .nenden olmasın ki dediğimde hep eskisi kadar rahat olamicaz diye cvp veriyorm kendime.rahatımıza fazla mı düşkün olduk ne? hem eninde sonunda inşallah olacak.daha da rahata alışmadan olsun diyorum
Kaşık kaşığa değmeden anlaşılmıyor ki evet tanıdın ama tanımak ıstedıgın ıcınmı oyle oldugu ıcınmıhapla korunmak bana hıc mantıklı gelmıyor kac yasındasınız en guzelı eşinizin korunması.. genelde ewlılık otursun hemen cocuk yapmayın derler ama eşler bırbırını tanıyor ıstıyorsa yaşlarda musaıtse bence erken yapmakta bı sakınca yok
3 kutu yasmin kullandım.bıraksam hemen olur mu ki?kondoma da ben fazla güvenemiyorum.çünkü bi kaç kez kullandık ve bi keresinde çıktı.iyi ki hap kullanıyodum dedim.yada biz mi beceriksiziz anlamadım :S
o nasıl oldu cutecım yaKaşık kaşığa değmeden anlaşılmıyor ki evet tanıdın ama tanımak ıstedıgın ıcınmı oyle oldugu ıcınmı
sıze karsı degıl genele yorumum
Bende kondoma guvenmıyorum zıra gecen sene pre.ıcımde kalarak hamıle kalmıstım
3 kutu dedigin 3 ay kullanmis oluyosun bence daha fazla kullanmadan birak hemen olur mu olmaz orasini bilemem ama uzun sureli kullanimlarda hamile kalmayi zorlastirdigi bi gercek... Bi de yazismalarindan anladigim kadariyla aslinda senin gonlun bebekten yana o zaman bence korunma, bi arkadas daha soylemis ilk bebekten once korunma bence de birak hayirli zamanda kismetiyle gelsin.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?