BEBEKLE GECE UÇUŞUM VE HAVALİMANINDAN ALMAYA GELMEYEN EŞ

1 sene mi??
Bir aile danismani demisti ki
bir olayi aldatma-şiddet-küfür...her neyse
Eğer affedemeyeceginizi dusunuyorsaniz asla barismayin-ayrilin. Ama eğer affetmişseniz bir daha asla konusunu acmayin. O olay yokmuş kabul edin. Cünkü hem barisip hem de her kavgada o olayi hatirlatirsaniz bir kere yasanmis olay on kere yirmi kere yasanmis gibi kavgalar edilir. Hem sucluyu hem affedeni kisacaci evliligi zedeler.
Benim de size tavsiyem bu yonde. Affettiyseniz kapatin artik konusunu-bitmis gitmis mesele.
Hem dusuncesizlik oldugu kesinlikle dogru ama belki de cook yogun bir gun gecirdi,belki uyku sarhosluguyla hareket etti. Bu olay,evet kavga cikartmalik. Ama bir sene uzatmalik bir olay degil.

Canım komik birşey söylediğimi sanmıyorum,bazı erkekler böyle düşüncesiz olunca çok fazla şey beklememek gerekir,mayası neyse odur değiştiremezsin adamı ,biri yazmış mesela yapıp yapmaması mühim değil ben eşimden beklemem kendim hallederim bu tür işlerimi diye ,ne mutlu işte

Adam zaten sevmediğini daha önce de belli etmiş. Böyle bir adamdan beklentiye girilmemeli evet??

1 sene önce yaşanmış bir olayı neden tekrar kafanıza takıp buraya konu açıyorsunuz? Demek ki bu durum hala çözülememiş, eski bir konu değil sizin için hala "yeni". Bu durumu çözüme ulaştırmanız lazımdı çoktan. Kabuk bağlamış yarayı tekrar kanatırsanız mutlu olamazsınız. Ya bu yara tedavi edilecek ya da kan kaybedeceksiniz, yani ayrılacaksınız. Yorumları okuduğumda da sizin zaten eşinizle benzer sorunlar yaşadığınızı ve benzer konular açtığınızı görüyorum. Bu böyle sürmez.

Önceki konuları bilmiyorum. Gerçekten Nickinize dikkat etmedim yazarken ve bu konuda birkaç kere aynı cümleyi gördüm.benzer yorumlar benim konuma da yapılmıştı konumda davranışımı değiştirmeyeceğim sadece düşünceleri merak ettim dedim diye düşüncelerimiz önemsizse niye konu açıyorsun dediler.
Tuhaf bir yaklaşım.
Bazı insanların Cidden sadece anlatmaya ihtiyacı var. Bazen herkesin sadece anlatmaya ihtiyacı oluyor.
Eski konulara bakmadım forumu şahsi blog gibi kullananlara karşıyım ama genel olarak konuşursak "bunu niye anlattın şimdi" denmesine de karşıyım. İhtiyacı varmış, o an anlatacak kimsesi yokmuş ki anlatmış. Ben böyle düşünüyorum.
Ayrıca üslubunuz çok sempatik, söyleyesim geldi

Teşekkür ederim sizin de yaklaşımınız oldukça olumlu En son ben yazdım sonra siz yazdınız üstüme alındım açıkçası bilemiyorum konu sahibesi de ne yapmak ne duymak istiyor :)

O zaman 1 yasindaydi dediğinize gore olay yeni degil?

Bence olmuş bitmiş bi olay üstünde fazla durmuşsunuz erkekler bazen bi çocuk gibi sorumsuz olabiliyor.

Bu sizi sevmediği anlamına mı gelir ? Bu olayın sonrasın da neler oldu mesela devamı geldi mi ? Sorulması ve cvp bulması gereken sorular bunlar bana göre.

Çok vurdumduymaz bir eşiniz varmış. :) Demek ki onu böyle sevmişsiniz ki evlenmişsiniz. Sonra böyle olmadı sanırım. Yapacak bir şey yok.

Sorumsuzluktan başka birşey değil.

Sonuna kadar haklisiniz. Bir erkrk esini cocugunu o saatte birakirmi oyle

Evet böyle olabilmek elbette daha iyi. Zaten konu sahibi de bi şekilde evine ulaşmayı başarmış. Ama düşünceli ve karısına sahip çıkmayı beceren bi erkek karşısında şu şekilde hareket etmekle, uykusundan ödün vermeyen karısının ve çocuğunun gecenin bi yarısı neler yapabileceğine dair en ufak bi kaygı taşımayan koca karşısında böyle hareket arasında dağlar kadar fark vardır eminim. Yani eminim sen de kimseye ihtiyacın olmadan herşeyi yapabiliyoken bile seni bu aşamada merak eden ve senin için kaygılanan bir eşin olmasını isterdin. Değer gördüğünü,önemsendiğini, sevildiğini bilmek istiyor insan yaaa. Hangi kadın istemez ki bunu

Sizi sevmemesi gibi bir durum yok o sadece rahat vurdumduymaz bir eş..bence 1 senelik olayı unutmaya çalışın.. sizde ona en önem verdiği bir konuda vurdumduynaz davranın.. anlar ozaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…