- 7 Ağustos 2016
- 1.264
- 1.198
- 63
- Konu Sahibi mandalinalimon
-
Hahahah ne güzel ya. Ben komşudan akrabadan beklentimi düşük tutabilirim de kocamdan çocuğumun babasından gece dörtte beni almamasını beklentiyi düşün tuttum yine bak ohhh diye karşılayamam. Ne ilginç.Beklentilerinizi düşük tutun artık üzülmezsiniz
Canım komik birşey söylediğimi sanmıyorum,bazı erkekler böyle düşüncesiz olunca çok fazla şey beklememek gerekir,mayası neyse odur değiştiremezsin adamı ,biri yazmış mesela yapıp yapmaması mühim değil ben eşimden beklemem kendim hallederim bu tür işlerimi diye ,ne mutlu işteHahahah ne güzel ya. Ben komşudan akrabadan beklentimi düşük tutabilirim de kocamdan çocuğumun babasından gece dörtte beni almamasını beklentiyi düşün tuttum yine bak ohhh diye karşılayamam. Ne ilginç.
Adam zaten sevmediğini daha önce de belli etmiş. Böyle bir adamdan beklentiye girilmemeli evet??Hahahah ne güzel ya. Ben komşudan akrabadan beklentimi düşük tutabilirim de kocamdan çocuğumun babasından gece dörtte beni almamasını beklentiyi düşün tuttum yine bak ohhh diye karşılayamam. Ne ilginç.
Önceki konuları bilmiyorum. Gerçekten Nickinize dikkat etmedim yazarken ve bu konuda birkaç kere aynı cümleyi gördüm.benzer yorumlar benim konuma da yapılmıştı konumda davranışımı değiştirmeyeceğim sadece düşünceleri merak ettim dedim diye düşüncelerimiz önemsizse niye konu açıyorsun dediler.Laf büyük ihtimalle bana ben üstüme alayım bari her ne kadar alıntılamayıp ben ortaya lafı koydum polemik çıkartmayayım bari deseniz de
Bu kaçıncı konusu yalnız okudunuz mu bilmem konu beğenmemekle alakası yok bir yıl önce olmuş bir olay kalkıp şimdi durup dururken mi aklına geldi aaaa ama bu adam bizi almamıştı....
Adamın umurlarında değiller açıkçası kaç konusunda denildi o da kabul ediyor ama şimdi bu konuyu niye açtı gaza gelip adamın totosuna bir tekme atabilmek için mi?
Teşekkür ederim sizin de yaklaşımınız oldukça olumluÖnceki konuları bilmiyorum. Gerçekten Nickinize dikkat etmedim yazarken ve bu konuda birkaç kere aynı cümleyi gördüm.benzer yorumlar benim konuma da yapılmıştı konumda davranışımı değiştirmeyeceğim sadece düşünceleri merak ettim dedim diye düşüncelerimiz önemsizse niye konu açıyorsun dediler.
Tuhaf bir yaklaşım.
Bazı insanların Cidden sadece anlatmaya ihtiyacı var. Bazen herkesin sadece anlatmaya ihtiyacı oluyor.
Eski konulara bakmadım forumu şahsi blog gibi kullananlara karşıyım ama genel olarak konuşursak "bunu niye anlattın şimdi" denmesine de karşıyım. İhtiyacı varmış, o an anlatacak kimsesi yokmuş ki anlatmış. Ben böyle düşünüyorum.
Ayrıca üslubunuz çok sempatik, söyleyesim geldi
çocuğumu istanbula götürmüştüm, kalp kontrolleri vardı, dönüş uçağımız gece saat 1 deydi ve bulunduğum şehre inişim gece 3 tü, o zaman oğlum 1 yaşındydı ve oğlumla ikimiz uçuyorduk, eşim kaçta ineceğimizi biliyordu, neyse inişten sonra eşimi aradım uykulu uykulu açtı, uyumuşum, sakın bir yere gitme, sizi almaya geliyorum, gece saat3 inanılmaz yorgunum ve senin buraya gelmeni bekleyemem dedim,çünkü yaklaşık 40 dakika daha bekleyemezdim, çokkızdım, telefonu kapadım, bebek arabasını kenaraçektim, bir gözüm bavul geliyor muda, bir gözüm çocukta,çok zordu, neyse bindik 10 liralık servise, eşimle de telefonla konuştum bak biz servisteyiz bizi sapaktan al, neyse gece 4 ve biz eve çok yakınız, bavul ben oğlum...aradım eşimi ve tekrar uyumuş,bağırıştık tabi
iyiniyete mi yormalıyım, iyiniyetle aynı gece 2 kez uyumuş olabilir mi, bağırmakla ben mi haksızdım, siz ne düünürsünüz
Sorumsuzluktan başka birşey değil.çocuğumu istanbula götürmüştüm, kalp kontrolleri vardı, dönüş uçağımız gece saat 1 deydi ve bulunduğum şehre inişim gece 3 tü, o zaman oğlum 1 yaşındydı ve oğlumla ikimiz uçuyorduk, eşim kaçta ineceğimizi biliyordu, neyse inişten sonra eşimi aradım uykulu uykulu açtı, uyumuşum, sakın bir yere gitme, sizi almaya geliyorum, gece saat3 inanılmaz yorgunum ve senin buraya gelmeni bekleyemem dedim,çünkü yaklaşık 40 dakika daha bekleyemezdim, çokkızdım, telefonu kapadım, bebek arabasını kenaraçektim, bir gözüm bavul geliyor muda, bir gözüm çocukta,çok zordu, neyse bindik 10 liralık servise, eşimle de telefonla konuştum bak biz servisteyiz bizi sapaktan al, neyse gece 4 ve biz eve çok yakınız, bavul ben oğlum...aradım eşimi ve tekrar uyumuş,bağırıştık tabi
iyiniyete mi yormalıyım, iyiniyetle aynı gece 2 kez uyumuş olabilir mi, bağırmakla ben mi haksızdım, siz ne düünürsünüz
Sonuna kadar haklisiniz. Bir erkrk esini cocugunu o saatte birakirmi oyleçocuğumu istanbula götürmüştüm, kalp kontrolleri vardı, dönüş uçağımız gece saat 1 deydi ve bulunduğum şehre inişim gece 3 tü, o zaman oğlum 1 yaşındydı ve oğlumla ikimiz uçuyorduk, eşim kaçta ineceğimizi biliyordu, neyse inişten sonra eşimi aradım uykulu uykulu açtı, uyumuşum, sakın bir yere gitme, sizi almaya geliyorum, gece saat3 inanılmaz yorgunum ve senin buraya gelmeni bekleyemem dedim,çünkü yaklaşık 40 dakika daha bekleyemezdim, çokkızdım, telefonu kapadım, bebek arabasını kenaraçektim, bir gözüm bavul geliyor muda, bir gözüm çocukta,çok zordu, neyse bindik 10 liralık servise, eşimle de telefonla konuştum bak biz servisteyiz bizi sapaktan al, neyse gece 4 ve biz eve çok yakınız, bavul ben oğlum...aradım eşimi ve tekrar uyumuş,bağırıştık tabi
Bebegimle tek seyehat ettim 6 ayliktan itibaren. Sirt cantasi bebek arabasi bebisim ve ben. Otobuslede uzun yola ciktim. Ucaklada seyehat ettim.
Hic birinde esime ne beni birak ne de al demem. Evin onunden taksiye atlar giderim. Kizimla halledebiliyorum her seyi bileti vs yeme icme. Esimde olsa tek basima yapabilecegim seylerde yardim istemem.
kizimlada ondan bagimsiz yasayabilirim seyehat edebilirim. Esimde olsa kinseye muhtac hissedemiyorum kendimi. Ben ondan beklemeyince kendisi dert edinir. Bu benim yapimla ilgili sadece esim degil yapabiliyorsam kimseden yardim istemem.
Bir yıl geçmiş üstünden ama konu sahibi olaydan çok etkilenmiş unutamıyormuş.Bu olay yeni mi eski bir olaymı anlayamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?