BEBEKLE GECE UÇUŞUM VE HAVALİMANINDAN ALMAYA GELMEYEN EŞ

Burda bahsi gecen kocaya kisaca öküzcan diyelim bence. Hadi bi kere uyanamadin 2. kez ne oldun öküzcan.

merhaba canım konunu okudum öncelikle bebeğine acil şifalar diliyorum inşallah biran önce sağlığına kavuşur
senin gelme demen aslında sinirle söylediğin bir şey. uykuya kalabilir insanlık hali ama hemen toparlanıp yolun neresine kadar gelirse sizi karşılamalıydı. özür dilemeli alttan almalıydı :/

kaçta geleceğinizi hesap edip gelmeliydi, gerekirse erken gelip arabanın içinde uyurdu havaalanında. düşüncesiz ve sorumsuz gibi geldi bu davranışı bana.

rahatlik degil sorumsumzluk esinizin yaptigi.

Böyle bir olay yasanmis bir sene gecmis.
Siz su an birliktesiniz, cocugunuz bir yas daha büyüdü. Umarim sağlığı iyidir.
Peki bu ve benzeri olaylar yasandi mi tekrar?

Ne umursamaz,vurdumduymaz sorumsuz bir insanmış ki gece yarısı karısı ve çocugu uçağa biniyor o evde uyuyor ..
Ya insan 1 saat önceden gelir havalimanında bekler ya..
E peki diğer konularda nasıl.Günlük hayatta da sizi hep böyle yalnız bırakır mı?
Hani belki uykusu agırdır bir an gaflete düşmüş hesap edememiştir dicem de..

Benim babam atıyorum gece 2 de gelceksem gece 12 de falan geliyor ki uyuyacaksa bile orada arabada uyumuş oluyo
Sizinki vurdumduymazmıs

Bu olay eski galiba çocuğunuz kaç yaşında şimdi?.. Eski konu olduğundan kendinizi doldurmak için mi açtınız konuyu anlamadım boşanmak için gaza mı geleceksiniz? Tavrınızı o zaman koyacaktınız şimdi ne yapalım?

Benim babam atıyorum gece 2 de gelceksem gece 12 de falan geliyor ki uyuyacaksa bile orada arabada uyumuş oluyo
Sizinki vurdumduymazmıs
Aynen
Babam 80 yaşına geldi hala dediğiniz gibidir. Allah başımızdan eksik etmesin.
Konu sahibi çok haklı. Ben de Bebek'le yalnız yolculuk yaptım 4-5 kere. eşim yarım saat önceden hazır bulunur havaalanında. Aksinin ne kadar zorlayıcı olacağını çok iyi tahmin edebiliyorum.el bagajıyla ve Bebek'le uçaktan inmek, bagajların çıktığı yere kadar gitmek bile çok zor.

Konu sahipleri kk da konu beğendiremiyor bu da bana tuhaf geliyor.
Sizi açmayan konuya yorum yapmayıp geçseniz editörlüğe soyunmasanız.
Zira bdv nin açıklamasında "Belki de sadece yazıp rahatlamak istiyorsunuz" şeklinde bir cümle de var.
Biz şimdi sana ne diyelim demektense bişey dememek daha kolay sanki?

İçinin açıması çok normal. Benim abim kızına o kadar düşkündür ki.. Annesiyle yaz tatillerinden dönüşte (sabah 6 da iner otobüs otogara) olur ya erken gelir otobüs diye geceden gidip orda sabahlar. Abartıyosun dediğimde de kızar. Kadın başına o saatte madur olmasını istemememin neresi abartı der. Kızı 14 yaşına geldi eşi 45.. muamele hala aynı..
Sana değer verse daha farklı davranır. Çocuğunu 1 gün bile görmese baba özler. Çocuğunu görme hevesi duyar herşeyden önce. Bencil eşin canım, uykusundan ne eşi ne de hasta çocuğu için ödün vermeyecek derecede bencil.. Benim tespitim bu.. Ve ben böyle adama kendimi emanet etmem

Laf büyük ihtimalle bana ben üstüme alayım bari her ne kadar alıntılamayıp ben ortaya lafı koydum polemik çıkartmayayım bari deseniz de
Bu kaçıncı konusu yalnız okudunuz mu bilmem konu beğenmemekle alakası yok bir yıl önce olmuş bir olay kalkıp şimdi durup dururken mi aklına geldi aaaa ama bu adam bizi almamıştı....
Adamın umurlarında değiller açıkçası kaç konusunda denildi o da kabul ediyor ama şimdi bu konuyu niye açtı gaza gelip adamın totosuna bir tekme atabilmek için mi?

Bebegimle tek seyehat ettim 6 ayliktan itibaren. Sirt cantasi bebek arabasi bebisim ve ben. Otobuslede uzun yola ciktim. Ucaklada seyehat ettim.

Hic birinde esime ne beni birak ne de al demem. Evin onunden taksiye atlar giderim. Kizimla halledebiliyorum her seyi bileti vs yeme icme. Esimde olsa tek basima yapabilecegim seylerde yardim istemem.

kizimlada ondan bagimsiz yasayabilirim seyehat edebilirim. Esimde olsa kinseye muhtac hissedemiyorum kendimi. Ben ondan beklemeyince kendisi dert edinir. Bu benim yapimla ilgili sadece esim degil yapabiliyorsam kimseden yardim istemem.

Sizin duruma gelince ya icinizden atin kizdiginiz noktalari ya da bir sekilde cozum bulun.

Bu ara geçmiş konulardan dertlenip konu açmakta moda oldu.

Uçak yolculuğu yapmasaydınız 1 sene önceki konuyu hatırlayamayacaktınız yani.
Keşke otobüs veya trenle gitseydiniz.

Sorumsuzluk. Birinci uyuyakalma neyse de ikinci tamamen eşeklik.

bağırıştık,çok büyük bir kavga oldu, üzerinden bir sene geçti ama ona güvenemiyorum, onu sevemiyorum, bu oldu başka ne olsun

1 sene geçmiş üzerinden yüzde 100 haksız da olsa üzülen siz olduktan sonra neye yarar...

bundan sonrasına bakın, unutmaya çalışın artık..

Valla bende içimden atamam böyle şeyleri,güvenim sarsılır,mesele taksiye atlayıp gelmekte değil ,adam gelicem deyip gelmiyorsa burda bir vurdumduymazlık vardır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…