- 28 Mayıs 2020
- 294
- 458
- 103
- Konu Sahibi Kedigiller20
-
Çok teşekkür ederim. Siz böyle düzenli anlatınca çok pratik geldi. İnşallah öyle düzenli halledebilirim. Orda da işimi kolaylaştırır.Kıyafetlerinizi eleyin 2 yıldan beri giyinmediğiniz herşeyi elden çıkarın. Taşınırken kolaylık sağlar. Kolilerin, hurçların, valilerin içine yerleştirin. Bebeğin kıyafetlerini en sona bırakın ki çok sık değişmek zorunda olduğu için eliniz ayağınıza karışmasın.
En az kullandığınız eşyalardan başlayın paketlemelere mesela çeyizlikleriniz, bu süreçte gelmeyeceği için misafir yemek takımlarınız vs...
Eşiniz, komşunuz yardım ederse her akşam birer odayı az eşyalı ise 2 odayı toplayacak şekilde 1 haftaya kalmaz bitirirsiniz. Düzenli toplarsanız yerleştirmesi de o denli kolay olur.
Çok teşekkür ederim. Siz böyle düzenli anlatınca çok pratik geldi. İnşallah öyle düzenli halledebilirim. Orda da işimi kolaylaştırır.
Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Ben de bebeğim 45 günlükken taşınmıştım. Kullanmadığınız eşyaları önce paketleyin. Yorgan yastık nevresim vs ilk eski bir nevresime sarın geniş bohça gibi. İçine koyabildiğiniz kadar koyup geniş hurçlara koyun. Bu şekilde yolda fazla toz olmaz. Nevresimleri makineye atarsınız taşındıktan sonra.yerleştirirken de önce kabaları yerleştirin. Ben kıyafetleri askıları ile valize koymuştum bir kısmını yerleştirmek pratik olmuştu.Çok teşekkür ederim. Siz böyle düzenli anlatınca çok pratik geldi. İnşallah öyle düzenli halledebilirim. Orda da işimi kolaylaştırır.
amin hepimiz inşallah. Süper fikir teşekkür ederim askılarıyla götürmek orda çok pratik olur.Bebeğiniz hayırlı olsun sağlıkla büyütün. Ben de bebeğim 45 günlükken taşınmıştım. Kullanmadığınız eşyaları önce paketleyin. Yorgan yastık nevresim vs ilk eski bir nevresime sarın geniş bohça gibi. İçine koyabildiğiniz kadar koyup geniş hurçlara koyun. Bu şekilde yolda fazla toz olmaz. Nevresimleri makineye atarsınız taşındıktan sonra.yerleştirirken de önce kabaları yerleştirin. Ben kıyafetleri askıları ile valize koymuştum bir kısmını yerleştirmek pratik olmuştu.
Onu nerde bulabilirim hiç bilmiyorum onuParke altı şilte alıp onunla kırılacak her şeyi sarabilirsin. Pahalı bir şey değil.
Nalburlarda satılıyor rulo şeklinde. İstediğiniz metreye göre veriyorlar çıtçıtlı poşetten daha kullanışlı ve ekonomik.Onu nerde bulabilirim hiç bilmiyorum onu
Teşekkür ederim bu süper fikirNalburlarda satılıyor rulo şeklinde. İstediğiniz metreye göre veriyorlar çıtçıtlı poşetten daha kullanışlı ve ekonomik.
Bir de hazırladığınız koliler eğer kırılacak eşya içeriyorsa içlerinde boşluk olmasın. Bardakları sardınız kolilediniz kolide boşluklar mı var mutfak havlusu filan tıkıştırın. Kırılmayı önler 2 senede 3 kez taşınınca tecrübeler böyleOnu nerde bulabilirim hiç bilmiyorum onu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?