Bebekler İçin Yemek Tarifleri

arkadaşlar tuz olayına katılıyorum bizimde drumuz tuz verme bebek çok lezzet arıyosa tuz yerine 1 tatlı kaşığı maden suyu koy dedei tuz tadı ordan gelicektir

ya bende tarhana yok annaneme gidip almam lazım..
dün bende kabak enginar ve maydanozlu çorba yaptım hiççççç sevmedi sıpaaa.enginarı çok sevdiğim için ben yedim ziyanmı olsun tanesi 2.75 kaydirigubbakcemile3

muhalebi veriyorsanız bir tarif benden irmik çok faydalı olduğu için irmiği suyla pişirin piştikten sonra devam sütü ekleyip muhallebi yapın çok sevecektir. bunun yanında meyve olarak avokado çok faydalı sebze olarak kırmızı biber kırmızı pancar ve bal kabağıda çok faydalı afiyetle yesin bebişler birde semiz otu

Son düzenleme:

Cnm ben her çorbama patates havuç ve 1 tatlı kaşığı pirinci ekliorum mutlaka yanına her gün değişik 1-2 sebze katıyorum çok karışık olunca sevmio benim kuzu bende bebe makinaı var o buharda pişiriyo sebzelerin altına koyuyorum pişiyo pirinçlerde

anammm kaziklanmisim alsanaalsanasmile soyulmamis enginarin tanesini 4.5 tl ye aldim ki bide soymak icin caba sarfedicem kaydirigubbakcemile

anammm kaziklanmisim alsanaalsanasmile soyulmamis enginarin tanesini 4.5 tl ye aldim ki bide soymak icin caba sarfedicem kaydirigubbakcemile

ayol ne kadar pahalı merak ettim yarın pazarda bakayım izmirde nekadar bu enginar
aaa geçen yıl diffirize atmıştım çıkaramda yapam bari

Her zmn yaptımız yayla çorbasıya kız bu lülülülülülü
Ben dün yapmışdım kendime,tuz koymadım,şehriye koymuşdum kuzuya ezip verdim braz afiyetle yedi :ecrin_bebek: (ilk kez çorba içdik)hihoyyyt

evet canımcım yayla çorbası :))
bu arada tariflerde tuz var ama bende koymuyorum arkadaşlar...
bengücüm pirinç , irmik ekle çorbasına hem daha doyurucu hemde lezzeti olur canım
enginar büyükler 1 lira arkadaşlar yaa... çok pahalı değil hemde çok besleyici... ama bizim dr dörtte birini koy dedi,ya da küçüklerinden koyun a.s

Valla listenizi çaldım kuzum izninle,aklinialirimsmile
tamamen başlayınca bende böle yapıcammmaklinialirimsmile
ya bide bişe sorucam kızlar,ek gıdaya tamamen başlamadan önce özellikle dr.a götürdünüzmü? 6 ay 15 nisanda bitiyo bizim,aşısı 26 nisanda.sadece ek gıdaları danışmak için dr.a gidimmi şimdi benCADIARZU

canım biz her ay düzenli gidiyoruz dr'a... bence sende önce git,çünkü her bebeğe verilen liste farklı... olumunekankayizsmile a.s

canım biz her ay düzenli gidiyoruz dr'a... bence sende önce git,çünkü her bebeğe verilen liste farklı... olumunekankayizsmile a.s

Doğrubilmiyorumkismile
Ufak ufak başladım ama,çorbaya filan öğün olarak başlamadım,,meyve püresi verdim,bide azıcık yayla çorbası işdebilmiyorumkismile ha tattırıyorum herşeyden,karnıbahar,yoğurt,kabak,peynir (tuzsuz) bakalım pazartesi ne dicek dr.umuz..

canım ben 4 ay doduktan sonra minik minik tattırıyordum bişeyler... ama ilk meyve sularıyla başladık,elma,havuç vs...
bu ay asıl ek gıdalara başladık...

bizim burada ek gida tamamen farkli arkadaslar. 1 yasina kadar süt veya süt ürünü vermiyoruz. ama haftada 2-3 kere etli sebze veriyoruz. demir almasi acisindan...ilk önce hazmi en kolaylardan basliyoruz: Bal kabagi, havuc, patates, kabak, brokoli, karnibahar. daha sonra farkli sebzeler tahillar ekleniyor ve meyveler. 1 yasindan sonrada süt ürünleri.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…