Bebek Beslenmesi Bebeklerde diş cikarma için kehribar kolye

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

Nazirekrblt

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mart 2017
5
1
1
31
merhaba arkadaslar

Son zamanlarda internette cok fazla kullanildigini gördüğüm kehribar kolyeyi sizlere de sormak istedim. Kullanan var mi gerçekten etki ediyor mu? Dis cikarirken agri ve acilari hafiflettigi agiz suyunun akmadigi soyleniyor? Boynuna takıldığı icin biraz tehlikeli buldum. Sizin de fikirlerinizi almak istiyorum

Cnm bende işe yaradığını duydum bebegin el bilegine yada ayak bilegine takanlarda var

Merhaba benimde çocuğum 7 aylıkken geceleri çok ciddi sıkıntılar yaşadık ve doktora gittim dayanamadım.Doktor tavsiyesiyle kehribar bebek diş kolyesi aldım ve gerçekten çok faydasınj gördüm o kadar sevindim ki herkese söylüyorum sizede nacizane tavsiyem almanız yönünde tabiki her yerden alınmıyor çünkü sahteleri de var internette ben dan aldım gerçekten çok memnunum tavsiye ederim sertifikasıyla birlikte veriyorlar .3 günde farkı hissettim

Son düzenleyen: Moderatör:
Back
X