Ben acikca soyliyeyim, aksam yatmadan 1 saat once tv acilir bizim evde. Hep boyleydi. Benim ikizlerim var ve yurtdisindayim kimsem yok. Esim de saat 11 gibi ise gider gece gelir.
Bir de son 1 senedir sabah kalkinca tv aciyorum cunku uyanamiyorum kendime gelemiyorum. kendime gelmem lazim, cunku gece cocuklarla hala uyuyorum.
Onun disinda tuvalete beraber gideriz. Mutfakta isleri beraber yapariz. got gote geziyoruz evin icinde cocuklarla. Kendi kendilerine oturup oyun oynamazlar.
Bir keresinde ishal oldum, tuvalette hep beraber oturduk. o gun aglayacaktim sinirden.
Tv konusunu soyle anlatayim size. ben de ayni hataya dustum. Bir ara youtubedan hem muzik hem de hayvanlari gosteren videolardan aciyordum gun icerisinde. sonra bir baktim, cocuklar odaklanamiyor, ortalik daha da karisiyor o gun kapattim tv yi. cunku ilk basta rahatlik gibi geliyor nefes aliyorsunuz ama bedeli cok agir oldu benim durumumda.
Rahat rahat tuvalete gitmeyi ozluyor insan

Beraber yuz yikiyoruz, beraber dis fircaliyoruz, beraber krem suruyoruz, saclar taraniyor. Herseyi beraber yapiyoruz. 5 dk yalniz vaktim yok.