arkadaşlar bilmiyorum böyle bir konu açıldımı yada sizin böyle bir olaydan haberiniz varmı?bugün kızımı aylık kontrolune götürdük çok şükür herşeyi yolunda.doktor vajinasınada baktı bebeklerde vajinada yapışıklık olabiliyormuş buda 6.aydan sonra ortaya çıkıyormuş.çok şaşırdım ilk kez duydum böyle bişey.ara sıra haftada 1kez elinle hafifçe açtır dedi.siz böyle bişey duydunuzmu?:uhm:
ben silerken açık olduğunu farkediyorum.bende açık ya içine kaka gidecek diye korkuyorum silerken.kızlar enfeksiyona çok açık ya
İlk defa duydum kızıma baktım ama hiç bişi de anlamadım.birde ben şey duymuştum bebekken vajinasıyla oynarsan erken yaşta masturbasyonu öğreniyorlarmış diye...onun için ben hiç oynamıyordum..şimdi ne yapmalı oynamalımı,,,oynamamalımı ???
bende erkeklerde pipisiyle oynamak gerektiğini oynamadığında yapışma durumu olurmuş ve buda bebek için büyük sıkıntıya ve erken sünnet olmaya neden oluyormuş yiğenimde öyle oldu doğduktan 1 ay sonra sünnet edildi
Gulizgul, sen oyna yada oynama bebeklerin cinselliği keşfedeceği bi aşama var ve zamanı gelince hepsi bi şekilde bunu tatmin ed,yorlar ya sürtünme yada elle oynama biçiminde olabilir.
Bunun bi zararı yok aşırıya kaçmadığı sürece,gözlemleyeceğiz çocukları ve sanırım böyle durumlarda çaktırmadan dikkatini başka şeylere çekeceğiz.Yalnışım varsa düzeltin kızlar ben böyle hatırlıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?