Bebeklerde Vajinada Yapışıklık

merhaba arkadaşlar nasılsınız? bende aranıza yeni katıldım çok güzel bir site burası çok güzel paylaşımlar var. bende 5 aylık hamileyim kız bebek annesi olucam Rabbim nasip ederse zorlu bir hamilelik geçiriyorum.burda yeni bilgiler ediniyorum.bu bölümü okuyunca şaşırdım ama tam anlayamadım şimdi başka sitelerden baktım küçük dudaklar yapışıyormuş kız bebeklerde buna Labial Sineşi deniyormuş farkedilmeze büyüdüklerinde ameliyat gerekiyormuş.sizin bebeklerinizin demi aynı durumdu?iyi ramazanlar kendinize iyi bakın..

Selamlar...
Biz de doktora gittiğimizde doktor söylemişti. Dudakların yapışmaması için özellikle ilk zamanlar altını değiştirirken sıksık orayı aralamak lazımmış. Artık yapmıyorum ben gerçi ama hala yapılması gerekiyor mu bilmiyorum. Doktoruna soran var mııııııı?

Nihalcim Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin.niye daha bebeğin doğmadan bunun tasasına düştün anlayamadım.her bebekte olacak diye bir şey yokki.içini ferah tut
şebnemcim bizim dr. aralayın filan dememişti ama kontrıol edin (gözle bakarak) demişti.eğer tekrar olursa gelin demişti ama verdiği merhemler çok iyi geldi diye tahmin ediyorum çnkü çok şükür bir daha öyle bir sorun yaşamadık

merhaba nihal,bebişin dünyaya geldiyse hayırlı olsun yok hala hamileyim diyosan allah hayırlısıyla kurtarsın.
sineşi denen vakayla bu sabah karşılaştım.bebeğim 9 aylık oldu.muayenede doktorumuz çocuk cerrahisi görmeli dedi.ameliyat demeyelim ama steril bir ortamda doktor lokal olarak uyuşturup ufak bir bistüri ile açmış.ben görmedim dayanamazdım ağlamasına.çok ağlamış yavrum.yaklaşık 3 saat oldu.evdeyiz şu anda.araştırmak için nete girdim yorumunu gördüm.paylaşmak istedim.
eve gelince ağrı kesici verdik.2 hafta boyunca kullanacağımız merhemlerimiz var.çiş yaparken ağrısı oluyor ama uzun sürmüyor ağlamaları.allahtan farkedildi ve erken müdahale oldu..ilerde böbrek yetmezliği idrar yolu enfeksiyonu gibi ciddi bir çok hastalığa sebebiyet verebilirmiş.benim annelere tavsiyem lütfen bunun üzerinde dursunlar ve kız bebeklerini mutlaka kontrol ettirsinler...
sevgiler...

benimde arkadaşımın kızında olsu 3 aylık henüz çocuk cerrahına gösterdiler farketmeden onlarda tesadüfen kontrolde görmüşler şimdi 15 gün içnde küçük bir operasyon geçiricekmiş dr hşiç korkulucak bişey yok demiş basit bir şey demiş ilerde sorun teşkil edebilir oyüzden küçükkken önlemmimizi alalım demiş bende öenmli kızlar ihmal etmeyin nolur

merhaba hanmlar benm kızımdada wardi waji yapişikligi dun kandi kendine acildi ama yinede goturcem dr a

canm bu ic dudaklar yapişabilior eilnle cok az arala gorunur zaten benm bebegmde de wardi du acilms ama yinede gdecegm dr a

Ya kızlar benimde dikkatimi çekti bugün ben ilk defa duydum ve şaşırdım vagina girişi kapalı gibi geldi sanki bana yaa ama eelletmioda 7 yaşında kısım.Doktora göstericem bakalım.

Çocuk doktorları bakıyor değilmi arkadaşlar yazın ne olur??????????????

evet Fılizcim çocuk doktorları bakıyor ama sağlık ocağındaki her hangi bir doktor da yapışıklık olup olmadığını söyler diye düşünüyorum.Varsa kendisi açabilir mi onu bilemicem yalnız.Bizimkini kızımın çocuk doktoru açtı

Ben bakarken bile çok zor acıyo diye elletmiyor baklaım akşam doktora gideceğiz içim bi rahatlasa artık.Çok huzursuzum uyku bile uyuyamıorum..

Doktor baktı ama çok zor oldu kızım huysuzlandı acıyo fln die..Doktor biraz kapalı dedi ama cerrahi işleme gerek yokmuş rahatladım krem verdi 15 gün sonra tekrar gidicez.Arkadaşlar bu kremlerin açma özelliğimi varmış ben anlamadım..

evet benim kzkardesimin kizindada old krem kullandi acildi korkma bisey olmaz kremi ihmal etme canim o kadar

Saol canım yaa..Bi de bu kremle tüp vermişler onla sürün die aman içine fln kaçar kayarda ALLAH korusun ben elimle sürcem olur dimi...

bu yapışma benim kızımda da varmış bugün öğrendim doktor açmadı vajinal bir krem verdi ostrojenle alakalı bir şeyler yazıyor
henüz sürmedim yarım tekrar doktora götüreyim en iyisi

Ne yaptın canım sen kremden sonra düzeldimi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…