merhaba nihal,bebişin dünyaya geldiyse hayırlı olsun yok hala hamileyim diyosan allah hayırlısıyla kurtarsın.merhaba arkadaşlar nasılsınız? bende aranıza yeni katıldım çok güzel bir site burası çok güzel paylaşımlar var. bende 5 aylık hamileyim kız bebek annesi olucam Rabbim nasip ederse zorlu bir hamilelik geçiriyorum.burda yeni bilgiler ediniyorum.bu bölümü okuyunca şaşırdım ama tam anlayamadım şimdi başka sitelerden baktım küçük dudaklar yapışıyormuş kız bebeklerde buna Labial Sineşi deniyormuş farkedilmeze büyüdüklerinde ameliyat gerekiyormuş.sizin bebeklerinizin demi aynı durumdu?iyi ramazanlar kendinize iyi bakın..
İlk defa duydum kızıma baktım ama hiç bişi de anlamadım.birde ben şey duymuştum bebekken vajinasıyla oynarsan erken yaşta masturbasyonu öğreniyorlarmış diye...onun için ben hiç oynamıyordum..şimdi ne yapmalı oynamalımı,,,oynamamalımı ???
bu yapışma benim kızımda da varmış bugün öğrendim doktor açmadı vajinal bir krem verdi ostrojenle alakalı bir şeyler yazıyor
henüz sürmedim yarım tekrar doktora götüreyim en iyisi
yok cani sen elin le sürr o kadar da degil yaniiiSaol canım yaa..Bi de bu kremle tüp vermişler onla sürün die aman içine fln kaçar kayarda ALLAH korusun ben elimle sürcem olur dimi...
filizim merak etme canim duzeliyorEvet öyle yapıyorum canım..
filizim merak etme canim duzeliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?