daha önce açılmış olan bu konuyu bir türlü okuma ırsatım olmamıştı.meğer başıma gelecek varmış.kızımda vajen yapışıklığı var( bu akşamki dr kontrolümüzde çıktı.çok üzüldüm tabi.Allahtan dr. parmaklarıyla hemen açtı.yeni kapanmış dr un söylediğine göre.3 haftayı geçerse kapanması cerrahi müdahale gerekirmiş.bunun olmasının bir sebebi yokmuş.kız bebeklerde çok görülen bir durummuş.bizm dr. fazla silme ya da arada sırada oyna filan demedi.3 tane pomad verdi.onları uygulayacağız.eğer tekrar olursa biz açabilirmiyiz dedim,hayır sadece hekim yapabilir dedi.Allah korusun inşallah bi daha olmaz öyle bişey ama olursada ben dr u dinlerim ve ellemem.bence iki de bir kendisi açanlar da açmamalı,oynamamalı,çok hassas bir yer çünkü arkadaşlar.Allah korusun daha kötü şeylere sebep oluruz bi de.he unutmadan idrar yolları enfeksiyonuna sebep olurmuş bu yapışıklık (
sağol cnm.yanak dudak filan değil tatlım baya,büyüdüklerinde regl kanamasının geleceği yer kapalı diyim sana,delik kapanıveriyormuş kızlarda.dikkatli olduktan sonra çok korkulacak bişi değil anladığım kadarıyla,halledilir bişiGeçmiş olsun Saphira'cım, şanslıymışsınız ki doktorunuz tam zamanında müdahele etmiş. Benim de gözüm korktu şimdi... Bu arada vajen yapışıklığı derken kutusunun yanaklarını mı dudaklarını mı kastediyosunuz?
kızlığına zarar verilecek şekilde değil açma hareketi ama nolusa olsun ellememek lazım.dr kendiniz açamazsınız dedi.onu dinlicez tabievet siz ellemeyin zaten, allah korusun kızlığığna filen zarar gelebilir, kız bebeklerde daha dikkatli olmak lazım, ayh ikinci bebeğim kız olsun istiyom ama bak tırstım şimdik
saphiracıgım çok geçm,iş olsun inşallah bidaha olmaz.ama o pomatların 1yaşından sonra kullanılması gerektigini duymuştum.
sağol cnm.yanak dudak filan değil tatlım baya,büyüdüklerinde regl kanamasının geleceği yer kapalı diyim sana,delik kapanıveriyormuş kızlarda.dikkatli olduktan sonra çok korkulacak bişi değil anladığım kadarıyla,halledilir bişi
kızlığına zarar verilecek şekilde değil açma hareketi ama nolusa olsun ellememek lazım.dr kendiniz açamazsınız dedi.onu dinlicez tabi
sağol cnm.doktorumuz verdi cnm pomadları.sonuçta dr a güveniyoruz ve ne derse onu yapıyoruz.bi yerde mecburuz güvenmeye.başka çare mi var.başka dr a gitsek o da başka bişey verir ona da güvenmek zorundayız ama dr iyi bir dr ve burda meşhur cnm.içim rahat o yüzden
benimde kızımda 2 aylıkken olmuştu, şimdi hep kontrol ediyorum, çok şükür bi daha olmadı.aman pişik kremini kaçırmayın, benim o yüzden oldu galiba
Ben de hep duyardım sonunda bizim de başımıza geldi bu yapışıklık. Geçen hafta kontrolünde doktoru fark edip açmıştı ilk. Kaç gündür dikkat ediyordum, bu sabah baktım yine yapışmış. Elimle açayım diye uğraştım -bu arada kızımı da irite etmemeye çalışıyorum- ancak toplu iğne başı kadar açabildim. Akşama tekrar deneyeceğim olmazsa yine doktoru açacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?