Bebeklerde Vajinada Yapışıklık

cnm benimçok yakın bir arkadaşımın kızında vardı bebeği 7 aylık bende kremlerle açılıcakmış diyince şaşırmıştım yalnız o ıslak mendill kullanımını kesti bak sana tavsiyemçok faydasını gördü pamuğa ılık su döküp öyle temizledi bebeğin vajin sonra her fırsatta havalandırdı altını bundan sonra havalarda güsel daha kolay olur ve kremini kullandı ensonki kontrolde dru tamamen geçtiğini söylemiş çok seviniyorlar bende şaşırdım operasyona gerek var denmişti ama krem deniyeceklerdi düşün hiç meraklanma yani geçebilen bir durum hatta önceki gün konuştuk yeni müjde verdi bizlere

Saol canım benim.ınşallah bende çok endişeliyim benim kızım bide küçük değil 7 yaşında umarım düzelir.Ama bizd ıslak mendil kullanıyoruz.

Benim miniğinde kapalı imiş. dr kolayca açtı ve bir krem verdi şimdi onu kullanıyoruz...

geçmiş olsun canım.geçmişi okuduysan görmüşsündür benim kızımınki de çok şükür problem olmamıştı,doktor açmıştı ve krem kullanmıştık.bir daha yaşamadık

geçmiş olsun canım.geçmişi okuduysan görmüşsündür benim kızımınki de çok şükür problem olmamıştı,doktor açmıştı ve krem kullanmıştık.bir daha yaşamadık

canım saol. ben ta baştan beri şüpeleniyordum. burdaki topiği görünce göstereyi dedim. hemen acalım dedi dr. yoksa enfeksiyon kapabilir. kolayca açtı . inş tekrar olmaz.. kremi 14 gün kullanın dedi. sana ne demişti krem süresi ile ilgili.

arkadaşlar hepinize merhaba, benim 3.5 aylık bir kızım var ve vajinası tamamen yapışmış doktorumuz rutin kontrolünde fark etti 3 gündür vazelinle masaj yapıyorum 1 hafta devam edicem eger ki açılmazsa, östoröjen içeren (kadınlık hormonu içeren ) bir krem sürmen gerekiyormuş ama devamı hakkında bilgi vermedi... hiç birşey anlamamıştım sizin yazışmalarınız sayesinde epey bilgim oldu tşk ederim hepinize...

12-13 gün kadar kullanmıştık kremleri canım

doktorum bana hiç bukadar bilgi vermedi şuanda vazelinle masaj yapıorum ama gelişme yok şimdilik... bakalım nolacak? herkese geçmiş olsun bu arada..

Pelincim baştan sona okuduysan bu başlığı,baya bir ayrıntı almışsındır diye düşünüyorum.Ben kızımın doktorunun söylediklerini harfiyen yerine getirdim çok şükürbir daha böyle bir sorun yaşamadık.Buraya da dr. ne söylediyse yazdım.Vazelin ve masaj olayını ilk kez duyuyorum yalnız

merhaba arkadaşlar ilk defa böyle bir rahatsızlık duydum bilmediğimiz ne çok şey var.hepinize çok geçmiş olsun ALLAH acil şifalar versin.çok afedersiniz ama tam anlayamadım bu yapışıklık tam olarak nerde oluyor ve nasıl oluyor?büyük dudakların altındaki küçük dudaklarmı yapışıyor?ALLAH'a emanet olun.

Merhaba benim kızım da 16 aylık . Yapisiklik icin krem verdi doktor . Ama surunce kremi ağlıyor. Ellemeye çalışıyor. Yanıyor sanırım . Doktor bu krem yakmaz dedi ama. Böyle birsey yasiyan varmı? Kremi kullanamazsak cerrahi mudahele yapilicak mecburen

benim kızımda henüz 3 aylık bugün aylık kontrolünde doktorum farketti kendisi eliyle açtı çok tedirgin olduum biraz ağladı kızım ama doktor korkulcak bişey olmadığını çok sık karşılaştıkları bidurum olduğunu söyledi arada bir vazelin sür dedi.bakalım inşallah tekrarlamaz :18:

Son düzenleme:
Benim kızım 8 yaşında ama arada kremini sürmezsem hala oluyor..

merhaba. 7 aylık kızım var o da bu sorunu 3. ayda yaşadı. Rutin kontrolünde doktorumuz yapışıklık var çocuk cerrahi uzmanından randevu almalısınız dedi. kendi hastanesinde başka bir doktoru tavsiye etti. biz de eşimle randevu alıp hemen diğer doktora gittik. doktor önce sağlık güvencemizi sordu eşim de özel sağlık sigortamız var dedi rahatça. doktor sonra sigorta şirketini sordu. eşim söyleyince, "yalnız o şirket bu işlemi karşılamıyor isterseniz ona göre muayene yapayım" dedi. Şok olduk. Ameliyat mı yapılacak dedik? Gözümüzü korkutmak için "başka hastanelerde ameliyat bile yapıyorlar ama ben bu işte uzmanım küçük bir işlemle yapışıklığı ayıracağım" dedi. Eşim de telaşlanıp dışardaki bankolarda çalışan görevlilerden fiyat aldı. Tam 600 TL tutuyormuş. SSK 150 TL'sine katkıda bulunuyormuş, bize 450 civarına gelecekmiş. O korkuyla kabul etmek zorunda kaldık. Sonra dokorun kızımıza ne yapacağını endişeyle beklerken, eline eldivenleri geçirdi az bişey krem sürdü iki parmağıyla bebeğin vajinasına bastırarak yapışıklığı açtı. "Geçmiş olsun" dedi. İkinci bir şok yaşadık. Bebeğimiz ağlamadı bile. Vajinasından idrar kalıntıları gelince verdiğimiz paraya değdi sanırım dedik çocuğu önemli bir hastalıktan kurtardığımızı düşündük. Sonra doktor bu durumun hormonal olduğunu söyledi ve 1 ay süreyle reçeteye yazdığı ostrojenli kremi kullanmamızı istedi.Kremi kullandık kızımızın yapışıklığı geçmişti. Şimdi yine yapışmış durumda ve o doktora gitmeye çekiniyoruz. Anladığım kadarıyla bu ufacık operasyon için hiçbir doktor ya da hastane ayrı bir ücret talep etmiyor. Normal muayene içinde hallediyorlar diye düşünüyorum. Ve bu sorunu yaşayan olursa doktorun adını vermeyeceğim ama kesinlikle medicanaya gitmeyin.

Benim kızım 4 yaşında ve ben bu konu hakkında hiç bir şey bilmiyordum.Daha yeni farkettim ve tamamen kapalı malesef Şimdi hastaneden geliyoruz ve doktor cerrahi müdahale gerekli dedi.Acaba hiç birşey yapılmadan kendisi düzelmez mi?Aranızda bu durum hakkında yani cerrahı müdahale yaptıran var mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…