bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

dünür ben de dogmadan cok almistim badiyi simdi de aliyorum hemen islatiyor kusunca 4.ay bitti ama hala kusuyor benimki damadim cok kusmuyorsa sorun olmaz

cok guzel topik olmus acanın ellerıne saglık
tecrubelı anneler sıze bısey sorucam bebek telsızı kullanıyormusunuz hangı markadan memnunsunuz
bıde bende fısher ın donencesını almak ıstıyorum ama kımıs memnun kımısı degıl acaba tommy nın nınnılı ve tavana ısık verenınımı alsam

TOMY YILDIZLI RÜYALAR eğer bundan bahsediyorsan şiddetle tavsiye ederim canım. müziği çok yatıştırıcı, görüntüleri ise çok hoş, bebeğimin çok ilgisini çekiyor. 30 tl civarıydı ben aldığımda. bebek telsizi ise alıpta pişman olduklarımdan. benim için pekte gerekli bişiy değilmiş ama almış bulunduk.

şu bağcıklı üst zıbınlar... aman giydirmesi bir dert... çıt çıtlılar daha iyi, çorap olayını abartmışım bir de...

bu topiğii gördüğüme çok sevindim 35 haftalık hamileyim puset mama sandalyesi uzaktan kumandalı olanlardan bite dönence kunularında kararsızım tecrübeli anneler bu konuda yardım ederseniz sevinirim

aldığım hiç birşeyden pişman olmadım.çünkü hepsini ihtiyaç duyduğum zaman aldım.size de öyle yapmanızı tavsiye ederim.mesela mama sandalyesi mi alacaksınız,8 aylık olunca bi dener,bebeğiniz severse alırsınız.veya yürüteçini 6 aylık olduğunda deneyip almanızı tavsiye ederim.aynı şekilde kıyafetlerini de zamanı gelince alırsınız.mesela ben ilk ayakkabısını 7 aylıkken almıştım.doğmadan hiçbirşey almaya gerek yok bence...

zuzu ben mama sandalyesi aldım 8 ayda oglum 13 aylık hala kullanıyorum cok memnunum..
donence almadım...

canim bende o marka dönence aldim cok guzel.kizim bayiliyor cok sakinlestirici ve guzel muzileri var..isikli oldugu icin de bebegin ilgisini cekiyor.tavsiye ederim ben cok memnunum.

canim bende o marka dönence aldim cok guzel.kizim bayiliyor cok sakinlestirici ve guzel muzileri var..isikli oldugu icin de bebegin ilgisini cekiyor.tavsiye ederim ben cok memnunum.

tesekkurler yanıtın ıcın canım ama hangısınden aldın markayı dememıssın a.s.

bebek arabası.
hiç kullanadık.hala da kullanmıyoruz.zaten otoyla cıkıyoruz.çarşıda parkta da kucakta geziyor.arabada evde yatıyor.

Burun aspiratörü, bebek pudrası ve zıbın. Birkaç kişi zıbın al kullanırsın dedi diye aldım ama hiç kullanmadım yazık oldular.Body ile daha rahat ettik hem beli de açılmadı.

bende pudrayı be burun aspiratörünü hiç kullanmadım. ilk çocuğum ama ben çabuk büyüyür diye bu yaramaz azar azar alıyorum.çünkü giydirmeden büyüyorlar.bazen bir hafta giydiğini 2. hafta giyemiyor.kış çocuğu olduğu için yazlık sıkıntısı çekiyoz.bu hafta gidip üç beş kat kıyafet alıcam.ama markalı değil kaliteli.çünkü badi ve çorap almaya bile yetiştiremiyom.fisfisfisfisfisfis

bende zibindan cok rahat ettim 3 aylik oldu hayla zibin giydiriyorum
alt komsum bana pudra hediye etmisti hic kullanmadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…