bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

Ben de libas'ta dondolino marka slepeer aynı zamanda mama sandalyesi oluyormuş, ondan almayı düşünüyorum.kullanışlı mı?Kullananlar lütfen yazsın Epey pahalı ona göre alayım...

benim kızım şuan 5 aylık ben 2 ay önce almıştım gayet memnunum özellikle kucağımda pışpışladıktan sonra dondolinosuna koyup 2. hızında yarım saate ayarlayınca tam olarak dalmasına yardımcı oluyor. bence de dondolino al seleper hem daha küçük ve dar hem de mama sandalyesi olmuyor...

doğum yapalı 23. günümüz iyiki park yatak almışım dedim evim sobalı yatak odam soğuk oturma odamda duruyor yatağı mobilya beşği sığdıramazdım bunu istediğim yere çekiyorum oto koltuğunu henüz kullanmaya başlamadık inşşallah onu aldığımada pişman olmam ben kıyafet olarak sadece 0-3 aylıkken giyeceği şeyler aldım büyüdükçe alırım demiştim iyiki öyle yapmışım seneye giyeceği bir sürü kıayafet hediye geldi

çıtçıtlı badiden hem küçük hemde biraz fazla almışım,ilk bir ay giydirdim,çoğunuda hiç giydiremedim ,birde hava nemlendirici buhar makinesi onun dışında aldığım gereksiz birşey yok

kızlar bebek arabası cıft yonlumu tek yonlumu daha kullanıslı?
ben chıcco almak ıstıyorum travel sıstem ama begendıgım araba tek yonlu
pıerrecardının var cıft yonlu ama chıcco daha ıyı dıyolar kararsız kaldım.......

bende chicco for me var çift yönlü . gayet güzel . bende anakucağı vardı omonte oluyo ilk 6 ay onda rahat oluyo . sonra puseti kurucam
bence travel sistem çok ağır oluyo alma derim

giysiler çok çabuk küçülüo ama çok üst baş değiştirldiği için pişman değilim, sleeper 2ay falan çok kullandık, şimdi öle bizim odada duruyo ama parkyatak, beşik almadığımız için pişman değilim en azından kendi sallanıyo, odasını iiki yapmışız, araba iiki maclaren almışız, yok yok benim fazla pişmanlıım yok ufak tefek oyuncak emzik gaz ilacı:)israfımız oldu o kadar da olur

Giysi olarak ben pişman olmadım.Zaten yeni doğan almamıştım.Hastane çıkışıda almamıştım.Onlar yeni doğana göre oldukları için.Bebeğimin iri doğacağını biliyordum çünkü.
Ama burun aspiratörüne pişman oldum, onu kullanamadım, burnuna birşey sokulmasını hiç istemiyor çünkü.
Ama aldığım dereceden çok memnunum.Hem kulaktan hem de alından ölçtüğü için ateşini kolaylıkla ölçüyorum.

ben aldığım herşeyi kullandım çok fazla alışveriş yapmamıştım doğsun da ona göre ihtiyaç olursa alırız demiştik.çok şükür eksik bişey olmadı.sadece çıtçıtlı badilerini keşke daha çok alsaymışım dedim.

cocuk arabaları buyuk almak hıc uygun degıl
bende oglum 11 aylık olunca baston aldım cok memnum

en pişman olduğum şey, çevredekilerin "hemen büyüyorlar büyük al" demelerine kanıp tüm kıyafetlerini büyük almam. oğlum 3.170 doğdu ve yavaş kilo alıyor. martta doacağı için 3-6 aylık büyük kadife tulumların,pantolonların,astronotunun,takımlarının hepsi boşa gitti. üzerine olacağı aylarda yaz olacak. sonbaharda ise küçülmüş olacak.çocuğun doğum kilosu aşağı yukarı belli oluyor. kıyafet alırken göz önünde bulundurmalı.

kızlar bende pierre cardin enfants puset almıştım onu pek sewmedim sonrasında chicco baston puset aldım onu sevdim fakat malum ondada yatamadığı için oğlum rahat edemedi..şimdi tekrar bir puset almayı düşünüyorum maxi cosi quinny buzz istiyorum.bulursam temiz ikinci el alıcam.şimdi oğlumda kullanırım sonrasındada ikinci bebişime saklarım.hem iki yönlü hemde gerçekten çok sağlammış.bu konular üzerinde çok araştırma yaptım..sevgiler..

kizim dogmadan bir tane buyuk tulum ve bir tane de mont almistim ikisi de cok guzeldi ama kizim sadece bir ay giyebildi kucuk almisim ..demek ki biraz buyuk almak gerekiyormus benimki ilk oldugu icin acemi annelik heralde:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…