bebeklere aldıklarınızdan hangisine pişman oldunuz

Ohooo hangi birini sayayım..En başta gözüm doymamacasına aldığım kıyafetleri ve ayakkabıları. Çoğu giyemeden küçüldü. Aldığım chicconun park yatağı 1 kere bile yatmadı, çok severek aldığım ( ki o paraya bir serçe araba alırdım ) ama sadece bir yaz kullandığım arabası ( o kadar büyük ki yazlıktan döndüğümün ertesi günü gidip baston puset aldım ), oynamaya tenezül etmediği oyuncakları.. Ders aldım mı ??? HAYIR. Amaan kimin için çalışıyorum?? İlk, tek, son çocuk deyip deyip yine alıyorum, yine alıyorum...Anlayacağınız ben adam olmam..

dönence kullanan var mı arkadaşlar? ben fisher price ın projeksiyonlu kelebekli rüyalar dönencesini çok begendim.. ama acaba kullanışlı bişiy mi? aranızda tecrübe eden varsa fikirlerini bekliyorum. zira 100 ytl den fazla fiyatı var. boşuna almayayım di mi ama:)

Ben de mobilya beşik aldığıma pişmanım.şimdiki aklım olsa park yatak alırdım.mobilya hem ağır,hem çok yer kaplıyor(özellikle evi küçük olanlar vede kiracı olanlar için çok kötü) hem de park yataklara göre çok pahalı.neredeyse üçtebiri fiatına park yatak var.
geçenlerde arkadaşımın bebeğine beşik bakmaya gitmiştik.o kadar kullanışlı şeyler yapmışlar ki anlatamam.bebek büyüdüğünde oyun parkı olarak kullanabiliyorsun.mesela mutfaga gittin yanında götür oyun parkına koy,oynasın.ayakları da tekerlekli istediğin odaya kolaylıkla gidebiliyor.daha çok özelliği var... katlanıp kaldırılabiliyor.mesela çocugunuz büyüdü.katla kaldır.yerden tasarruf.ne güzel degil mi ama.
Bir de gurbetçiler için;memleketlerine gittiklerinde yanlarında da götürüp giitiği yerde kurabilirler.yani bu, yatagına alışmış,her yerde yatmayan bebekler için ne kadar güzel olur degil mi? (ya da gittiği yerde bebegini güvenle ve rahatça yatıracak yer bulamayan anneler için çok iyi olur diye düşünüyorum)
bu arada arkadaşı da ikna ettim park yatak almaya ; )
ben de ilerde ikinci bebeğim olursa park yatak alacağım inşallah.mobilyalı olan beşiği de birilerine vermeyi düşünüyorum.ne yapayım.hem yer kaplıyor,hem çok ağır.hemde gözüm park yataklar da kaldı ; ))

canım tavsıye etmem ,benım kızım sevmedı,1 kez bıle kullanmadık,yenı dogum yapan bı arkadasım var ona verdım

Valla tavsiye etmem. En fazla 5 ay kullanılıyor vaka benim oğlumun 1 saat bile dikkatini çekmemişti.

ben hiç fazla birşey almadım hepsi gerektiği kadar. ama aldığım park yeteğı geniş olanlardan alamdığıma çok pişman oldum kızım büyüdükçe. dar geleceğini hiç düşünmemiştim

canım biz o dönenceyi kullanıyoruz çok kaliteli kumandası falanda var oğlumun çok ilgisini çekiyo ama seninkini çekermi bilememgamyoncuiremsu

kızlar bence bebişlere alt üst takım almayın hiç rahat deği bol bol tulum alın
ilk başlarda bebek çok ufak olduğu için tutamıyorsunuz o kıyafetlerle tolanıyo hepbenden size tavsiye

kızlar bence bebişlere alt üst takım almayın hiç rahat deği bol bol tulum alın
ilk başlarda bebek çok ufak olduğu için tutamıyorsunuz o kıyafetlerle tolanıyo hepbenden size tavsiye

Sana katılıyorum. Chicconun tulumlarından almıştım bende ilk bebekken çok rahat etmiştim. Yazında bodylerle çok rahat etmiştim. Kanzınkilerde çok rahat. şiddetle tavsiye ederim.

ben de aldım aynısından,kullanan tanıdığım var o da çok memnun.kumandası olduğu için yanına yaklaşmadan da bebişin kullanma şansı verio..

Ben de libas'ta dondolino marka slepeer aynı zamanda mama sandalyesi oluyormuş, ondan almayı düşünüyorum.kullanışlı mı?Kullananlar lütfen yazsın Epey pahalı ona göre alayım...

alttan çıtçıtlılar cooook rahat ama sımdı kısın gıydırmek ıcın mecbur alt ust takımlar alıcaz dımı kızlar?çıtçıtlıları altından gıyecekler

ben çok fazla bişi almamıştım kızıma.ne yaz ne de kış bebeği oluyodu tam ortadaydı.şimdi kışlık olmaya başladım.
bende iki tane ana kucağı aldım,kanguru aldım,gelinlik aldım onlarqa pişman oldum

en çok pompaya verdiğim paraya üzülmüyorum. aventin manuel olanını aldım. bebeğim 2 aylıkken. çok işime yarıyor. dışarı çıkarken pompalayıp eve bırakıyorum. gözüm arkada kalmıyor. yeni doğduğunda çok önemli işim olsada 1 saat gidemiyordum. geldiğimdede açlıktan ağlıyordu. keşke ozamanda pompayla süt bıraksaymışım. zaten çalışmaya başlayınca alınacakmış. bide sütün arttığı ve acı yaptığı 3. gece var.çoğu kimsede oluyormuş. eşim eczanede pompa aramıştı. pahalı diye almamıştık. eninde sonunda alındı işte .geçen zamana yazık. hem dondurucuya süt atardım. arada mama vermem gerektiği oldu. tedbir olurdu. süt herzaman aynı bolukta olmuyor
çok uzattım. bebek bekleyenler yaşama şartlarını düşünüp bence pompayı şimdiden dolaba koysunlar:)

Bende pompa almiştim arkadaşlar 150 milyona ama sütüm olmadiği için kaldi ona üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…