bebeklerim melek oldu:(:(:(

Merhaba canım,şimdi baştan sona okudum yazdıklarını boğazım düğüm düğüm oldu(çok çok üzüldüm inan.Allah böyle istemiş demekten başka çaresi yok..herkese konuşmak kolay ancak yaşayan anlar bunu farkındayım..ama inan demek ki doğduklarında baska sorunlar olacakmış ki Allah onları almış sendendiyecek hiçbişey bulamıyorum sadece sabret ve bol bol dua et canım mutlaka bu acının karşılığında büyük mutluluk bulacak seni ve tekrar güzel bir anne olacaksın..sağlıcakla kal canım..

allah razı olsun allah bebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim kimseye evlat acısı yaşatmasın

oyy çok üzüldümm yaa :2::2: ağladım resmen anne degılım henuz ama empatı yapınca cok kotu hıssettım kendımı .
s,ze birsey sorucam kızlar
adetıme cok var daha ama yuzumde sıvılceler cıktı ve ayaklarım ınanılmaz derecede agrıyor. hamılelık belırtısı olabılır mı bu kadar erken hamıle kalmıs olabılır mıyım ?

o acının ne kadar zor oldugunu anlayamam hıc yasamadım ama ınanırmısın canım cok yandı Allahım sabır versin eminin çok zordur Allah yardımcın olsunn

Canm seni cok iyi anliyorum benim de iki bebegim melek oldu kalbi durdu. Aldilar kopardilar benden. Uzulme dicem sana ama kim nederse desinakildan kalpten cikmiyo uzulmemek elde degil. Allah sabir versin tez zamanda anne olmayi nasip etsin. Evet cok zor her anne icin ama sukredin cunku normal yolla gebe kalabiliyosnuz benm oda olmuyo ikiside tup bebek yoluyla oldu ve ikiside öldü insan ucuncude de ayni seyi yasamsktan korkyo ben öyleyim Allahim aratmadan versin aramak ve sonunda kaybetmdk inandaha zor. Bi sınavdayiz hepimiz sonjmuz güzel olur ins.

Gözyaşlarımı tutamadım okurken..Ben henüz anne değilim.Ve gebe de kalamadım henüz.Ama yaşadıklarını okuyunca ben de hissettim o sızıyı.Kimbilir ne kadar acı..Ama biz inançlı insanlarız.Rabbim'in takdiri..Bi bildiği vardır elbet.Sınav dünyasındayız,belki seni de böyle sınamıştır Rabbim..Herşeyin hayırlısını iste Allah'tan.Mübarek bir ay'dayız,dua et bol bol..Elimden gelen bişi olmadığı için gönülden dua edebilirim sadece sana.İnşallah kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Allah..Unutma,meleklerin senin için el açacaklar Allah'a..

rabbim hepimize yardımcı olsun sanada hayırlı bi evlat nasip etsin zor çok zor

inş o acıyı yasamazsın kimsede yaşamasın minicik iki kalp atıyor içinde tam hareketlenmesini beklerken artık olmadıklarını öğrenmek çok zor

seni en iyi anlayabiliceklerden biriyim sanırım bende 2bebeğimi kaybettim ayrı ayrı 6ay arayla 2.de bebeğim ellerime düştü o kadar zordu ki o günler benim içinde

ama Allah gerçekten sabrını veriyo çünkü ben yeniden anne olmak istiyorum bunun içinde güçlü olmam lazım

allah yardım etsin zor gercekten ben göremedim bebeklerimi meleklerimi düşmedi aldılar soordum küçüklermiydi diye bişey demediler merak işte büyümüşlermi hergün karnımı okşayıp konuşurdum onlarla ama 3 gündür konuşmuyorum alışmam zor olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…