sağol içim sızlıyo içim yanıyo ciğerim kopuyo sanki bukadar alışmışken ......nasıl bıraktılar beni nasıl bıraktım geride aldılar benden psikolojim alt üst[/QU
Canım benim yangın yeridir ciğerin şimdi. Ama onlar seni bırakmadılar meleklerle uçtular gerçek yerlerini buldular. Acın çok taze çok büyük ama bi düşün doğurup büyütüp kaybedenler var canım ya öyle olsaydı ya sen onları hasta olduklarını görüp hergün kahrolsaydın. Ben öyle teselli ediyorum kendimi. ilkez buraya geldiğimde tek benim sandım bir baktım insanlar 2 yaşında 1 yaşında evlatlarını kaybetmişler... Tabi ki herkesin acısı kendine zor evladın büyüğü küçüğü olmaz ama ne yapalım kaderde bunu da yaşamak varmış. var mı çaresi canım maalesef yok. ben ağlarken doktor sabaha kadar ağlasan da bişey değişmez demişti. çok kötü olmuştum. dediğim gibi yaşayan bilir, Allaha sığın sığınacak bir tek O var. Sesli sesli konuş, ağla, kendini sıkma, geçecek canım bunlarda geceçek, sabır, sabır...
sağol içim sızlıyo içim yanıyo ciğerim kopuyo sanki bukadar alışmışken ......nasıl bıraktılar beni nasıl bıraktım geride aldılar benden psikolojim alt üst[/QU
Canım benim yangın yeridir ciğerin şimdi. Ama onlar seni bırakmadılar meleklerle uçtular gerçek yerlerini buldular. Acın çok taze çok büyük ama bi düşün doğurup büyütüp kaybedenler var canım ya öyle olsaydı ya sen onları hasta olduklarını görüp hergün kahrolsaydın. Ben öyle teselli ediyorum kendimi. ilkez buraya geldiğimde tek benim sandım bir baktım insanlar 2 yaşında 1 yaşında evlatlarını kaybetmişler... Tabi ki herkesin acısı kendine zor evladın büyüğü küçüğü olmaz ama ne yapalım kaderde bunu da yaşamak varmış. var mı çaresi canım maalesef yok. ben ağlarken doktor sabaha kadar ağlasan da bişey değişmez demişti. çok kötü olmuştum. dediğim gibi yaşayan bilir, Allaha sığın sığınacak bir tek O var. Sesli sesli konuş, ağla, kendini sıkma, geçecek canım bunlarda geceçek, sabır, sabır...
tessellim o biliyor musun ya doğurup kaybetseydim onları kucağımdan alsalardı melek yüzlerini görüp nasıl bırakırdım katlanırmıydım bu acıya 2 yavrunu al kucağına sonra alsınlar Allahımın sevdiği kuluymuşum ki o acıyı yaşatmadı belki tutarsız konuşuyorumdur ama ruhum hangi yanda kalacağını şaşırdı
tessellim o biliyor musun ya doğurup kaybetseydim onları kucağımdan alsalardı melek yüzlerini görüp nasıl bırakırdım katlanırmıydım bu acıya 2 yavrunu al kucağına sonra alsınlar Allahımın sevdiği kuluymuşum ki o acıyı yaşatmadı belki tutarsız konuşuyorumdur ama ruhum hangi yanda kalacağını şaşırdı
ya canım bak kendin ne güzel söyledin. o zaman ne yapardın belki de bunları yaşayacaktın Allah sana acıdı da bunları göstermedi. erkenden aldı meleklerini. Tutarsız konuşmuyorsun kesinlikle böyle hissetmen çok çok normal.... çünkü ruhun çok yaralı şimdi. ama iyileşecek zamanla. Bak bunları düşün yine de şükret. eşine, ailene sarıl. çalışıyorsan işinle meşgul ol. unutamazsın evet ama yaran kabuk bağlar, arada kanar tabi. o zaman hemen dua et. Ben öyle yaptım ve yapıyorum da. çaresi yok canım onlar bizden uçtu gittiler.geri gelemezler ama eninde sonunda kavuşacaz onlara. kendine zaman ver, sakın içine atma. Allahım yardımcın olsun ama geçecek bugünler de...
ya canım bak kendin ne güzel söyledin. o zaman ne yapardın belki de bunları yaşayacaktın Allah sana acıdı da bunları göstermedi. erkenden aldı meleklerini. Tutarsız konuşmuyorsun kesinlikle böyle hissetmen çok çok normal.... çünkü ruhun çok yaralı şimdi. ama iyileşecek zamanla. Bak bunları düşün yine de şükret. eşine, ailene sarıl. çalışıyorsan işinle meşgul ol. unutamazsın evet ama yaran kabuk bağlar, arada kanar tabi. o zaman hemen dua et. Ben öyle yaptım ve yapıyorum da. çaresi yok canım onlar bizden uçtu gittiler.geri gelemezler ama eninde sonunda kavuşacaz onlara. kendine zaman ver, sakın içine atma. Allahım yardımcın olsun ama geçecek bugünler de...
iiyiki bugün buradan paylaştım sene iyiki karşılık verdin nekadar sızımda olsa biri bana ağlama demedi ağlasak gerimi gelecek dmedi ağla sıkma içine atma dedi bunu duymam lazımdı sanırım sağol
iiyiki bugün buradan paylaştım sene iyiki karşılık verdin nekadar sızımda olsa biri bana ağlama demedi ağlasak gerimi gelecek dmedi ağla sıkma içine atma dedi bunu duymam lazımdı sanırım sağol
sen de sağol canım, ben kalbimden geçenleri ve yaşadıklarımı söyledim. inş biraz olsun teselli olur. Allahım tekrar sabır versin. yine konuşmak istersen yaz. Allah'ım bizlerin yar ve yardımcısı olsun.....
sen de sağol canım, ben kalbimden geçenleri ve yaşadıklarımı söyledim. inş biraz olsun teselli olur. Allahım tekrar sabır versin. yine konuşmak istersen yaz. Allah'ım bizlerin yar ve yardımcısı olsun.....
allah razı olsun belki seni uykusuz bıraktım hakkını helal et rabbim bir can bir melekte sana bahşetsin
allah razı olsun belki seni uykusuz bıraktım hakkını helal et rabbim bir can bir melekte sana bahşetsin
ne demek canım helal olsun sen de helal et. inş canım bütün isteyenlerle beraber Allah bize de bahşetsin. Boynumuzu bükük koymasın inş. Allahım bu gece kalbindeki sızıyı azaltsın..Allah'a emanet ol canım.........
Merhaba canım,şimdi baştan sona okudum yazdıklarını boğazım düğüm düğüm oldu(çok çok üzüldüm inan.Allah böyle istemiş demekten başka çaresi yok..herkese konuşmak kolay ancak yaşayan anlar bunu farkındayım..ama inan demek ki doğduklarında baska sorunlar olacakmış ki Allah onları almış senden diyecek hiçbişey bulamıyorum sadece sabret ve bol bol dua et canım mutlaka bu acının karşılığında büyük mutluluk bulacak seni ve tekrar güzel bir anne olacaksın..sağlıcakla kal canım..
tam 3 ay 1hafta 5 gün önce bebeğim olacağını öğrendim okadar mutluydum ki kelimelerle anlatılmaz aradan bir ay geçti kontrole gittim ikizlerin olacak dendi mutluluğum ikiye katlandı yer gök benim olmuştu sanki dünya zengini olmuştum riskim olduğunuda söyledi doktorum tek kese ikiziydi bebeklerim zorlu olacaktı hamilelik sürecim dikkat ediyordum yatıyordum sürekli yeterki onlara birsey olmasın diye en son doktor kontrolüm iyiyiydi kalp atışları normaldi 1 ay sonraya randevu verdi doktorum günüm geldi ve doktora gittim ultrasona girdim vardı bi terslik vardı hissetim henüz anne olmamış olsamda anne yüreği hissettim kalp atışı gelmedi bir türlü ikisininde ve doktor zorda olsa söyledi kalpler durmuş..................
hayatta durdu benim için büyük ultrasona girdim tam olarak öğrendim 10 gün olmuş öleli önce biri bi kaçgün sonra biri karında ölen bebek zehirlermiş anneyi benim meleklerim ozaman bile annesine zarar vermediler annesini korudular bir gün daha benimle kaldılar ölüde olsa benim bebeklerimdi onlar içimdelerdi bir günümüz vardı sabah oldu ayrılık vakti geldi herşeybitti narkozun etkisi geçti annem vardı yanımda ilk kelimem ANNE ALDILAR BEBEKLERİMİ BENDEN oldu aldılar onları benden rabbim kimseye vermesin acısını benim bebeklerim melek oldu teyzeleri dua edin onlara annesinin kuzularına beni erken terk ettiler taktiri ilahi rabbim hayırlısı bu dedi ve böyle oldu allahım onları çok sevmişti ve hemen yanına aldı anneniz doğmasanızda sizi çok seviyo meleklerim bi gün yanınızda olucam ogün hiç bırakmıycam sizi............
Allah'ım sabır versin.
o acının ne kadar zor oldugunu anlayamam hıc yasamadım ama ınanırmısın canım cok yandı Allahım sabır versin eminin çok zordur Allah yardımcın olsunn
Canm seni cok iyi anliyorum benim de iki bebegim melek oldu kalbi durdu. Aldilar kopardilar benden. Uzulme dicem sana ama kim nederse desinakildan kalpten cikmiyo uzulmemek elde degil. Allah sabir versin tez zamanda anne olmayi nasip etsin. Evet cok zor her anne icin ama sukredin cunku normal yolla gebe kalabiliyosnuz benm oda olmuyo ikiside tup bebek yoluyla oldu ve ikiside öldü insan ucuncude de ayni seyi yasamsktan korkyo ben öyleyim Allahim aratmadan versin aramak ve sonunda kaybetmdk inandaha zor. Bi sınavdayiz hepimiz sonjmuz güzel olur ins.
inş o acıyı yasamazsın kimsede yaşamasın minicik iki kalp atıyor içinde tam hareketlenmesini beklerken artık olmadıklarını öğrenmek çok zorGözyaşlarımı tutamadım okurken..Ben henüz anne değilim.Ve gebe de kalamadım henüz.Ama yaşadıklarını okuyunca ben de hissettim o sızıyı.Kimbilir ne kadar acı..Ama biz inançlı insanlarız.Rabbim'in takdiri..Bi bildiği vardır elbet.Sınav dünyasındayız,belki seni de böyle sınamıştır Rabbim..Herşeyin hayırlısını iste Allah'tan.Mübarek bir ay'dayız,dua et bol bol..Elimden gelen bişi olmadığı için gönülden dua edebilirim sadece sana.İnşallah kısa zamanda hayırlı evlatlar nasip eder Allah..Unutma,meleklerin senin için el açacaklar Allah'a..
seni en iyi anlayabiliceklerden biriyim sanırım bende 2bebeğimi kaybettim ayrı ayrı 6ay arayla 2.de bebeğim ellerime düştü o kadar zordu ki o günler benim içinde
ama Allah gerçekten sabrını veriyo çünkü ben yeniden anne olmak istiyorum bunun içinde güçlü olmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?