bebeklerim melek oldu:(:(:(

Bende de zaman zaman korku oluşuyo ya bir daha olursa oksijensiz kalmıştı bebeğim anne karnında ya yine kalırsa sonra diyorum yok canım ikinci kez olmaz heralde sonra teslim oluyorsun bırakıyorsun kendini zor bi hamilelik gecireceğim kaygı dolu ama bunu kaygıyla yapmak istemiyorum rahat olmak istiyorum dile kolay 9 ay bekledim onu bir heyecanla allahım bi daha yaşatmaz hiçbirimize inşallah

inş rabbim dilediğimiz gibi bir hamilelik ve hayırlı evlatlar nasip eder umutsuzluğa kapılma benim lafım nekadar sana inandırıcı gelir çünkü önce benimde umutsuzluktan kurtulmam lazım ama psikolojim hamileliği reddetmeden bebek yapmalıyız bu yüzden dik olmamız lazım bir gün yıkıksak diğer gün dört elle tutunmalıyız içimin boşluğu bu laflarımı yutturuyo bazen bana sanki meleklerim karnım sancıdıkça hatırlatıyolar kendilerini nasıl olacağını ben bile idrak edemiyorum

Merhaba bebemmm1 nasıl oldun canım. umarım biraz daha iyisindir. Az önce burda buna benzer bir yazı okudum. daha sonra bu yazının sahibinin sağlıklı bir bebeği olmuş bu beni çok umutlandırdı. Seni de umutlandırsın. Çünkü ben herkesin yanında boynu bükük durmaktan, facede bebek resimleri görmekten, eşimin başkalarının çocuklarını hasretle sevmesinden çok ama çok yoruldum. İçimdeki yangınlar bazen öyle büyüyor ki... neyse umutlarımızı kaybetmeyelim. bilmiyorum senin yaşını ama ben 33 yaşındayım ve acele etmem lazım. sanki yıllarım ziyan olmuş gibi...

merhaba iyiyim desem yalan söylerim çok kötüyüm desem yalan söylerim hala içim yangın yeri bir çok durum duyuyorum bir çok durum okuyorum bi nebze halime seviniyorum rahatlatıyo beni ben 26 yaşındayım bende aynı durumdayım resimlere bakamaz bebek haberleri duymak istemez oldum eşimde çocuk delisi bi yandanda onun durumu 33 yaş artık çok büyük bi yaş değil doğum için onu bi kere aklından çıkar herkez 35 ve üstü anne olmayı tercih ediyo çevrem bu tarz insanlarla dolu bana bile erken diyen çok insan var bu yüzden geç kalmış olarak sakın görme bugün bir iki kişi için dua ettim rabbim bebek nasip etsin diye ama şimdi daha önemli duam var RABBİM SANA SAĞLIKLI HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN Bİ EVLAT Bİ CAN NASİP ETSİN inş bu arada kızın olursa adını ben koyarım ona göre:)

Canım benim çok teşekkür ederim bugün ben de sana dua ettim. biliyorum inşallah buradan çok güzel haberler alıcaz. Sen de çok güzel bir anne olacaksın inan sözlerin içime su serpti. Az kaldı bizim de yüzümüz gülecek. buradan iyi haberleri paylaşalım. ne demek canım kız olursa adını sen koy, çok sevinirim...Allahım herşeyi gönlüne göre versin dünyalar güzeli, sağlıklı bir yavrun olsun...

amin rabbim hepimizin dualarını kabul etsin yarın kontrolüm var bebeklerim neden öyle oldu onu öğrenicem birde doktoruma iyileşme sürecini sorucam bakalım inş kısa zaman sürer ve bir an önce tekrar denerim çok sağol isim düşünüyorum bir an önce bulayımda bebeğin gelmesi uzun sürmez hazır olsun ismi:)

Bugün arkadaşıma diyorum ki soluksuz bir mutluluğum yok artık evet çünkü gün içinde en az 20 kez aklıma geliyor minik kızım böyle tv izliyoum dalmışım keyif alıyorum izlediğim şeyden diyelim sonra birden cıızzz içim yanıyo aklıma geliyo derin bi nefes alıyorum öyle bi boşluktayım ki zaman gecmesi tek dileğim bir an önce hayırlısı ile sağlıklı sıhhatli bebeğimi kucağıma almak elime karnıma atıyoum bazen nası da rahattın kızım orada diyorum en rahat zamanlarını karnımda gecird, kuzum benim

ne istiyorum biliyor musun 3 ay geçsin hemen yaralarım iyileşsin korunmam bitsin rabbimde hayırlısıyla dualarımı kabul etsin ve bebeğim olmasını nasip etsin birde isteğim ikizim olsun yine bu kez ayrı kese ben istiyorum rabbim dduysun sesimi umarım sizlerinde isteklerini dileklerini rabbim duyar

Bende çok istiyorum ikiz olmasını ve kız olmasını yani kaybettiğim meleğim kızdı ondan bu istek ama önce rabbim sağlık versin tabi fark etmez benim 4 ay gecti ama 1 yılı tamamlıycaam sanırım doktor 6 ay dedi bana ama dayanabilirmiyim 1 yıla kadar bilmiyorum ilk gebeliğindi demi canım senin

evet ilk gebeliğim ve çok istediğim gibi ikiz bebek bana doktorum 2 3 ay bekle dedi yarın gidicem tekrar sorucam ama ben 6 ay yada 1 sene dayanamam ya psikolji için çok önemli hamileliğe hazır istek varken soğumadan tekrar istiyorum kendini iyi hissediyorsan dene bekleme yada başka doktora sor

Ben çok evhamlı birisiyim bazen bebeğimi kaybetmenin bundan dolayı oldugunu düşünmüyor değilim sakınan göze çöp batar misali ama sonra duyuyorumki bütün hamileler hamilelik döneminde evham yaparlarmış, velhasıl doktor 6 ay dedi ya ben şimdi onu kazıdım kafama başka doktora gittim diyelim o 3 ay dedi ya ben bu sefer niye biri 3 ay biri 6 ay diyor e hangisi doğru der dururum yaralarım hala arada sızlıyor bence en mantıklısı kendimi hazır hissetmem çok istiyorum ama hazırmıyım değilmiyim bilmiyorum

tabiki kendini ne zaman hazır hissedersen bende daha iyileşmedim ama ben kendimi hazır hissediyorum bebeklerimin boşlugu gitmeden içimden hazır hamileliğe alışmışken istiyorum psikolojim bunu reddetmeden istiyorum

tabiki kendini ne zaman hazır hissedersen bende daha iyileşmedim ama ben kendimi hazır hissediyorum bebeklerimin boşlugu gitmeden içimden hazır hamileliğe alışmışken istiyorum psikolojim bunu reddetmeden istiyorum
peki sen ne kadar bekleyeceksin yani bebeklerini kaybedeli ne kadar oldu

sanırım daha 1 ay olmadı demi benim dogum gercekleşeli 4 ay oldu hala sızlıyor dikşlerim bu normal heralde

sanırım daha 1 ay olmadı demi benim dogum gercekleşeli 4 ay oldu hala sızlıyor dikşlerim bu normal heralde

daha bir hafta oldu doktorum 6 ay dedi bugün ben çok değilmi dedim 3 ay ozman daha erken olamaz dedi bende en azından 6aya göre daha az dedim martta doktora gidicem yumurtlama günüme bakacak kısmetse bebek haberi alıcam inş

İlka başta 2 yıl okumuştum internette en uygunu 2 yıl yazıyordu hep çok geeç dedim sonra 1 yıl olabileceğini hatta 6 aya kadar düşürebileceğini duyunca rahatladım, peki dikişlerin nasıl canım rahatmısın ben çok koşturmuştum doğru dürüst yatamamıştım bile bebeğim yoğun bakımdaydı

İlka başta 2 yıl okumuştum internette en uygunu 2 yıl yazıyordu hep çok geeç dedim sonra 1 yıl olabileceğini hatta 6 aya kadar düşürebileceğini duyunca rahatladım, peki dikişlerin nasıl canım rahatmısın ben çok koşturmuştum doğru dürüst yatamamıştım bile bebeğim yoğun bakımdaydı

İlk başta 2 yıl okumuştum internette en uygunu 2 yıl yazıyordu hep çok geeç dedim sonra 1 yıl olabileceğini hatta 6 aya kadar düşürebileceğini duyunca rahatladım, peki dikişlerin nasıl canım rahatmısın ben çok koşturmuştum doğru dürüst yatamamıştım bile bebeğim yoğun bakımdaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…