yüzümü güldürdün biliyor musun hem ağlattın hem güldürdün imzanı gördüm rabbim banada en kısa zamanda mutlu haber nasip etsin inş
'' (Allaha yemin ederim ki, çocuk düşük de olsa, annesi sabredip sevabını Allahü teâlâdan beklerse, annesini Cennete götürür) buyurdu.'' (Taberani)
güzel gönlüne sabır diliyorum canım...
Amin tatlım, amin... Her akşam yatağıma yattığımda kendim, bebeğim,eşim için olduğu kadar buradaki mucize bekleyen arkadaşlar için de dua ediyorum. Bugün itibariyle buna sen de dahilsin. İnşallah kısa zamanda bir mucize haberi de senden alırız
tam 3 ay 1hafta 5 gün önce bebeğim olacağını öğrendim okadar mutluydum ki kelimelerle anlatılmaz aradan bir ay geçti kontrole gittim ikizlerin olacak dendi mutluluğum ikiye katlandı yer gök benim olmuştu sanki dünya zengini olmuştum riskim olduğunuda söyledi doktorum tek kese ikiziydi bebeklerim zorlu olacaktı hamilelik sürecim dikkat ediyordum yatıyordum sürekli yeterki onlara birsey olmasın diye en son doktor kontrolüm iyiyiydi kalp atışları normaldi 1 ay sonraya randevu verdi doktorum günüm geldi ve doktora gittim ultrasona girdim vardı bi terslik vardı hissetim henüz anne olmamış olsamda anne yüreği hissettim kalp atışı gelmedi bir türlü ikisininde ve doktor zorda olsa söyledi kalpler durmuş..................
hayatta durdu benim için büyük ultrasona girdim tam olarak öğrendim 10 gün olmuş öleli önce biri bi kaçgün sonra biri karında ölen bebek zehirlermiş anneyi benim meleklerim ozaman bile annesine zarar vermediler annesini korudular bir gün daha benimle kaldılar ölüde olsa benim bebeklerimdi onlar içimdelerdi bir günümüz vardı sabah oldu ayrılık vakti geldi herşeybitti narkozun etkisi geçti annem vardı yanımda ilk kelimem ANNE ALDILAR BEBEKLERİMİ BENDEN oldu aldılar onları benden rabbim kimseye vermesin acısını benim bebeklerim melek oldu teyzeleri dua edin onlara annesinin kuzularına beni erken terk ettiler taktiri ilahi rabbim hayırlısı bu dedi ve böyle oldu allahım onları çok sevmişti ve hemen yanına aldı anneniz doğmasanızda sizi çok seviyo meleklerim bi gün yanınızda olucam ogün hiç bırakmıycam sizi............
şu yazıyı okuyunca ne kadar ağladım aynı şeyleri yaşamışız geçen yıl nisan ayında ikizlerimin olacağını öğrendim tek kese tek plasenta ikizleri çok sevdiğim için çok mutluydum iş yapmıyordum sürekli dinleniyordum süt sevmememe rağmen günde 4 bardak süt içiyordum yavrularım için hareketlerini hissetmeyede başlamıştım artık çok güzel bir duyguydu 21 haftalıkken hareketlerini hissetmemeye başladım ama anne yüreği işte ölümü evlatlarına yakıştıramıyor bende yerleri daralmıştır ondan diyordum taki doktora gittiğim güne kadar doktor bakınca bir terslik olduğunu anladım ama ben özürlüler falan diyecek sandım ölümü hiç düşünmedim bile bir sorun mu var dedim evet ölmüşler dedi hemde 1 hafta 10 gün olmuş dedi öyle bir ağladım ki dışardakiler ne oluyor diye içeri girmeye başladılar hemen almalıyız bebekleri yoksa zehirleneceksin dedi ve yatışım yapıldı suni sancıyla normal doğum yaptım tam 12 saat sancı çektim ama inan umrumda bile değildi zor bir doğum oldu küçük olmalarına rağmen doğumdan sonra kürtajada alındım parça kalmıştı ebe miniklerime bakmama izin vermedi daha kötü olursun dedi. şu an tam 16 ay oldu onları kaybedeli hiç birgün aklımdan çıkmadılar aslada unutmayacam onları.
allah sanada sabır versin. inşallah bir gün kavuşacaz meleklerimize
çok geçmiş olsun bende geçen ay 7 aylık bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuş bebeğiminçok acı bundan öncede 3 aylık bebeğimi kaybetmiştimm Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..
bende kaybettim bebeğimi hem de 3 aylıkken çok zor bi durum hala acım çok taze toparlanmayı bekliyorum allah inşallah yeniden nasip eder bizlere yeni bebekler çok zor günler geçirdim hala da canım acıyor tabi ki ilk günkü gibi değil hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor inan bana canım bak bide beni düşün gördüm öptüm kokladım kucagıma alamadım hiç gözlerini açmadı yavrum ama ona bakmak bile bana huzur veriyordu, sabret bitanem azalacak zamanla acın daha çok taze unutmayacaksın ama daha iyi olacaksın
amin rabbim kimseye yaşatmasın imzanı silmemişsin geçen aymı kaybettin yoksa geçen yıl mı bebeğin görünüyoda ona şaşırdım yanlışmı anladım dedim acaba
silmeyi bilmiyorum o yüzden hala duruyorgeçen ay kaybettim bebeğimi..
biliyor musun yanlış anlamayı çok istemiştim bir umut daha olacaktı bana eger yardımcı olmamı istersen profil sayfasından yaptıgın yerden siliniyo tarihi silince oda gidiyo muhtemel dogum tarihini keşke ben yanılsaydımda 45 gün sonra bebeğini alsaydın kucağına
:'( ewet az kalmıstı bebeğimi kucağıma almama ama nasip değilmiş bu dünyada ekmeği yokmuş.. ben 2 meleğimi gönderdim ahirete inşallah Rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın hiç bi anneye.. tşk ederim yardımın için silmeye çalışıcam
nedemek sen üzülme diye dedim ben duyarduymaz sildim çünkü gün gün nasıl geliştiğini söylüyo insan daha çok kırılıyo senin bide doğuma az var rabbim yardımcın olsun cnm ben kendimi geçtim sana daha çok üzüldüm az kalmış rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin sanada dualarım seninle
Silemedim malesef.. beceremedim.. Allah razı olsun hepimize tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayırlı bi evlat versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?