bebeklerim melek oldu:(:(:(

Canımmm okuyunca şok oldum... Arada takip ediyordum seni ve ikiz gebeliğine çok sevinmiştim... Gerçekten çok üzüldüm. Çok çok geçmiş olsun. Böyle durumda insanı hiç kimse anlamıyor. Eşi bile anlamıyor aslında insanı. Çünkü annelik duygusu daha onlar karnına düşer düşmez başlıyor. Bebeğini anne hissedebiliyor vücudunda, başkası değil... Çok büyük bir acı, Allah kimseye yaşatmasın. Çok değil, ağustos ayında da benden aldılar minicik yavrumu. Kalbi duruvermişti. Tam da Kadir gecesinde aldılar benden. Oysaki belki yaşar umudum vardı, onu benden almalarını hiç istemedim. Ama aldılar... Ardında kocaman bir boşluk bırakarak... Tam 1 ay ağladım. Bebekli bir arkadaşımı gördüğümde, bir bebek resmi gördüğümde, biri geçmiş olsun dediğinde, biri üzülme dediğinde... Kimse anlamadıki... Üzülme demekle teselli olmuyorduki... Ne kadar güçlü olmaya çalışsam da, iyi olmalıyım ki hemen tekrar hamile kalabileyim desem de olmadı. Çok yıprattım kendimi. Sonra ne oldu; üzüntüden her iki yumurtalıkta da oluşan kocaman kistler. Hadi bakalım, tam biraz toparlandım derken bir de onlar çıktı karşıma, umutlarımı yıktı. Hatta doktorum kistlerimi görünce korunmayı bırakabileceğimi, o kistler varken zaten hamile kalamayacağımı söyledi. Ama bak! İmzamı görüyor musun? Bir mucize gerçekleşti. Allahım Ramazan Bayramında almıştı yavrumu benden; ardından Kurban Bayramında müjdemi verdi. Şimdi diyorum ki buymuş hayırlısı. Bir problem varmış demekki önceki hamileliğimde. Allah benim için hayırlı olanı şimdi gönderdi diyorum, şükrediyorum... Biliyorum acın henüz çok yeni ve katlanılır gibi değil. Ama ne olur kendini fazla yıpratma. Bol bol dua et. Allah sana da hayırlı bir zamanda, hayırlısıyla sağlıklı miniğini ya da miniklerini verecektir. O miniklerin sana ahirette şefaatçi olacaktır. Şimdi doya doya ağlamaktan, burada içini dökmekten çekinme, çekinme ki kolay atlatabilesin. Allah yardımcın olsun, sabır versin şimdi sana. Sonrasında da hayırlı mucizeler yollasın

yüzümü güldürdün biliyor musun hem ağlattın hem güldürdün imzanı gördüm rabbim banada en kısa zamanda mutlu haber nasip etsin inş

'' (Allah’a yemin ederim ki, çocuk düşük de olsa, annesi sabredip sevabını Allahü teâlâdan beklerse, annesini Cennete götürür) buyurdu.'' (Taberani)

güzel gönlüne sabır diliyorum canım...

yüzümü güldürdün biliyor musun hem ağlattın hem güldürdün imzanı gördüm rabbim banada en kısa zamanda mutlu haber nasip etsin inş

Amin tatlım, amin... Her akşam yatağıma yattığımda kendim, bebeğim,eşim için olduğu kadar buradaki mucize bekleyen arkadaşlar için de dua ediyorum. Bugün itibariyle buna sen de dahilsin. İnşallah kısa zamanda bir mucize haberi de senden alırız

inş cnm sağol allah razı olsun dualarınız için

ey hayat yorgunum bitkinim yıprandım artık. 4gündür acım hala taze meleklerim özlüyorum sizi boşlugunuz var içimde yüreğimde hayallerim yarıda kaldı düşlerim geride asla isyan etmiyorum benim dünya güzeli meleklerimi Allahım çok sevdi aldı yanına rabbim meleklerimin acısını yeni melekler vererek dindir acım asla bitmez ama en azından diner sana sığınıyorum allahım

şu yazıyı okuyunca ne kadar ağladım aynı şeyleri yaşamışız geçen yıl nisan ayında ikizlerimin olacağını öğrendim tek kese tek plasenta ikizleri çok sevdiğim için çok mutluydum iş yapmıyordum sürekli dinleniyordum süt sevmememe rağmen günde 4 bardak süt içiyordum yavrularım için hareketlerini hissetmeyede başlamıştım artık çok güzel bir duyguydu 21 haftalıkken hareketlerini hissetmemeye başladım ama anne yüreği işte ölümü evlatlarına yakıştıramıyor bende yerleri daralmıştır ondan diyordum taki doktora gittiğim güne kadar doktor bakınca bir terslik olduğunu anladım ama ben özürlüler falan diyecek sandım ölümü hiç düşünmedim bile bir sorun mu var dedim evet ölmüşler dedi hemde 1 hafta 10 gün olmuş dedi öyle bir ağladım ki dışardakiler ne oluyor diye içeri girmeye başladılar hemen almalıyız bebekleri yoksa zehirleneceksin dedi ve yatışım yapıldı suni sancıyla normal doğum yaptım tam 12 saat sancı çektim ama inan umrumda bile değildi zor bir doğum oldu küçük olmalarına rağmen doğumdan sonra kürtajada alındım parça kalmıştı ebe miniklerime bakmama izin vermedi daha kötü olursun dedi. şu an tam 16 ay oldu onları kaybedeli hiç birgün aklımdan çıkmadılar aslada unutmayacam onları.

allah sanada sabır versin. inşallah bir gün kavuşacaz meleklerimize

allah hepimize yardım etsin biliyormusun eger bana doğum yaptırsalardı yapamazdım zaten perişandım benimkileri hemende almadılar bir gün daha benle kaldılar narkozla direk kürtaj ettiler bir ilaçla rahmi açtılar sancı çekmedim hiç çünkü bir gece boyunca durmadan ağladım gözlerim açılmıyordu hiç beynim patlıyordu çok kötüydü demiştim zaten bana ayık müdahele yaparlarsa ona izin vermem ölüceğimi bilsemde bırakmam onları benden habersiz alsınlar görmeden sanada yapmamaları lazım kimseye yapmamaları lazım bir anne evlatlarının gittiğini nasıl görür ya nasıl bir psikoloji kalır onda rabbime gece gündüz dua ediyorum bana bi can daha yollasın meleklerimi unutamam ama melek yüzlü bebeklerime bir kardeş yollasın bebeklerimin dualarıyla inş sana bana ve bizim gibilere cennetten meleklerimizin dualarıyla kardeşleri gelsin inş

ben kendime bebeklerime benim gibilerine ağlarken haberlerde gördüm şok oldum nasıl bi ana ki bebeğini doğurmuş sonra boğazından kesip ikiye ayırmış boşete koyup dolaba koymuş nasıl bi vicdan nasıl kıydın o meleğe isyan etmek istemiyorum ama allahım bizim gibi ciğeri yananlar birde öyle insafsız acımasız analar ''ANA'' kelimesini hak ediyolarmı ki bilmiyorum allahım bilmiyorum ah meleğim nasıl kıydılar sana nasıl bedenini görüpte kıydılar sana RABBİM sanada o melek yüzünede rahmet etsin meleklerimmmm o garip meleğede iyi bakın kuzularım (

çok geçmiş olsun bende geçen ay 7 aylık bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuş bebeğimin çok acı bundan öncede 3 aylık bebeğimi kaybetmiştimm Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..

bende kaybettim bebeğimi hem de 3 aylıkken çok zor bi durum hala acım çok taze toparlanmayı bekliyorum allah inşallah yeniden nasip eder bizlere yeni bebekler çok zor günler geçirdim hala da canım acıyor tabi ki ilk günkü gibi değil hiçbir acı ilk günkü gibi kalmıyor inan bana canım bak bide beni düşün gördüm öptüm kokladım kucagıma alamadım hiç gözlerini açmadı yavrum ama ona bakmak bile bana huzur veriyordu, sabret bitanem azalacak zamanla acın daha çok taze unutmayacaksın ama daha iyi olacaksın

çok geçmiş olsun bende geçen ay 7 aylık bebeğimi kaybettim karnımda kalbi durmuş bebeğimin çok acı bundan öncede 3 aylık bebeğimi kaybetmiştimm Allah kimseye bu acıyı yaşatmasın..

amin rabbim kimseye yaşatmasın imzanı silmemişsin geçen aymı kaybettin yoksa geçen yıl mı bebeğin görünüyoda ona şaşırdım yanlışmı anladım dedim acaba

amin rabbim inş hayırlı bi evlat nasip eder bizlere sabretmeye çalışıyorum yanlız oldukça aklım hep onlarda atamıyorum çok şey düşünüyorum ama kendimi kontrol etmem lazımki korunmam bitince hemen tekrar denemek istiyorum içimdeki istek korkuya dönüşmeden yapmak istiyorum

silmeyi bilmiyorum o yüzden hala duruyor geçen ay kaybettim bebeğimi..

biliyor musun yanlış anlamayı çok istemiştim bir umut daha olacaktı bana eger yardımcı olmamı istersen profil sayfasından yaptıgın yerden siliniyo tarihi silince oda gidiyo muhtemel dogum tarihini keşke ben yanılsaydımda 45 gün sonra bebeğini alsaydın kucağına

:'( ewet az kalmıstı bebeğimi kucağıma almama ama nasip değilmiş bu dünyada ekmeği yokmuş.. ben 2 meleğimi gönderdim ahirete inşallah Rabbim bidaha bu acıyı yaşatmasın hiç bi anneye.. tşk ederim yardımın için silmeye çalışıcam

nedemek sen üzülme diye dedim ben duyarduymaz sildim çünkü gün gün nasıl geliştiğini söylüyo insan daha çok kırılıyo senin bide doğuma az var rabbim yardımcın olsun cnm ben kendimi geçtim sana daha çok üzüldüm az kalmış rabbim hayırlı bi evlat nasip etsin sanada dualarım seninle

Silemedim malesef.. beceremedim.. Allah razı olsun hepimize tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayırlı bi evlat versin...

Silemedim malesef.. beceremedim.. Allah razı olsun hepimize tüm evlat sahibi olmak isteyenlere Rabbim hayırlı bi evlat versin...

canım forum ayarlarım yazıyo üstte oraya bas profil ayarım var oraya bas gerisini yaparsın yapamazsanda boş ver ama takip etme kendini iyi bak 2 meleğin annesi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…