Canım kusura bakma bayağıdır giremedim. Resimlerini gördüm maşallah çok güzelsin eminim senin gibi güzel kızların olacak en kısa zamanda:) ben de başladım doktor muayenemi ve testlerimi yaptırdım sıkıntı yok şimdilik çok şükür. Herşeyi akışına bıraktım herşeyin bir zamanı var o zaman geldiğinde biz de mutlu anneler olacaz canım inanıyorum Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin
cok sagol cnm o senin güzelliğin :)ben doktora gittim beklemek istemediğimi söyledim istiyorum dedim oda sorun olmaz kal dedi eee eskiden düşük yapıp pesinden hamile kalanlar cok o yüzden beklemek istemiyorum adetim bitti bu kezde grip oldum beklemede sayılırım denedik bu ay olmasın bi dahaki aya tekrar deniycem inş nasip olur
çok güzel bir karar vermişsin canım, evet doğru düşükten sonra hemen oluyormuş ben de öyle duymuştum. bu arada geçmiş olsun umarım hemen iyileşirsin. inşallah nasip olur hemen hamile kalırsın. bütün dualarım ve iyi dileklerimle seninle:)
sen bu msjı yazarken benm bebeğim tam bu tarihte son kez kalbini duydum bu günün akşamı kımıldamadı ertesi günde kımıldamadı 29unda aldılar kızımı az kalmıştı kucagma almama ama gittiler benden kopardılar canımıgecem gündüzüm yer değişti ölüyorum allahım öyle güzeldiki canım kızımmm canım yavrummanneniz sizi cok özledi meleklerim size kavusamadığı için ayrı bi özlem duyuyordu sizi beklediği vakit özlem duyuyor size hep hasretti anneniz şimdi dindirmesede acınızı bir kardeş istiyor belki sizin gibi ikiz olur sizi saramadım belki onları sararım annenize dua edin meleklerim müjdeli haber alsın büyük bi aile olalım siz cennet kapısında ailem... burada benim yanımdada kardeşleriniz olsun rabbbime emanetsiniz canlarım......
bende 1 ay önce bebeğimi kaybettim canım kızım melek oldu...yazdklarınızı ağlaya ağlaya okudum beni en iyi sizler anlarsınız ona öyle alışmıştım ki neden nasıl oldu sebebi ne bilmiyorum.suni sancı ile doğum yaptım..herkesin bebeği doğunca ağlarken benm kızım sessiz sedasız geldi ve gitti ilk bebeğimdi canımdı hayalim ümidimdi...ben onu gördüm öyle güzeldiki toprak oldu yavrum...otopsiye gönderemedim kıyamadım canıma..ben sebebini bile bilmiyorum. sizinki neden oldu? hangi testleri yaptırdınız...bi daha yasamaktan cok korkuyorum çokkkkkk((
amiinn cvbınız için teşekkürler rabbim verdi rabbim aldı haklısınız ya sağlık sorunu olsaydı canı daha çok yansaydı yavrumun..bazn hala karnımda kımıldıyor gibi oluyor sonrasındada bi boşluk canm öyle yanıyorki yanmda paylaşacak kimsemde yok.sizinki neden olmuştu sebebi bellimi benmki belli deil.sonrasında test yaptırnızmı ben ne yapacağımı bilmiyorum tanımadıgım bi şehirdeyim.ne yapacam bilmiyorum doktorum sadece parca kalmışmı diye baktı baska bişey istemedi gerek yok teste hamile kalınca görüşürüz dedi.bende bendemi sorun ya bi daha olursa diye cok korkuyorum.siz sonrasında neler yaptınız.lütfen yardımcı olun bi abla olarakcnm seni nasıl telkin edebilirim ki bende senin gibiydim ikizdi benim evlatlarım karnımda öldüler daha 3 .5 aylıklardı sana göre iyi yönüm görmeden aldılar beni uyuttular ama acı aynı acı ve iki kat 2 taneydiler cünkü ama simdi iyiyim sende iyi ol ben bi yazı okumustum burda bebegin seni cennet kapısında bekliyo aglama yanlış hiç bişey yapma isyan hele hiç etme bebeğin cennet kapısında seni cennete alabilmek için bekliyo o seni rahat içeriye alabilmesi için ona yardımcı ol o senin için rabbimize yalvaracak ağlıyacak ne kadar bu dediklerimi uyarsan o kadar işi kolay olur yok uymazsan o zaman işi zorlaşır bebeğini seviyorsan bunlara dikkat et dua et sabret bide düşün doğsaydı saglık sorunu olsaydı ben bunları düşünerek rahatlattım kendimi sende öyle yap bebeğini gidebileceği en güzel yere yolladın cnm üzülme allah yardımcımız olsun
amiinn cvbınız için teşekkürler rabbim verdi rabbim aldı haklısınız ya sağlık sorunu olsaydı canı daha çok yansaydı yavrumun..bazn hala karnımda kımıldıyor gibi oluyor sonrasındada bi boşluk canm öyle yanıyorki yanmda paylaşacak kimsemde yok.sizinki neden olmuştu sebebi bellimi benmki belli deil.sonrasında test yaptırnızmı ben ne yapacağımı bilmiyorum tanımadıgım bi şehirdeyim.ne yapacam bilmiyorum doktorum sadece parca kalmışmı diye baktı baska bişey istemedi gerek yok teste hamile kalınca görüşürüz dedi.bende bendemi sorun ya bi daha olursa diye cok korkuyorum.siz sonrasında neler yaptınız.lütfen yardımcı olun bi abla olarak
benim ikizdi bebeklerim yetersiz beslenme tek kesydiler zaten riskimiz vardı kalpleri durdu hastane zaten patalojiye gönderdi ama bi sıkıntı falan söylemedi benimde her hangi bi sağlık sorunum olmadığını söyledi herhangi ekstra testi 3 düşükten sonra söylüyolarmış bende burda öğrendim devlete mi gidiyorsun doktora? bide kaç yasındasın ilk hamileliğin mi
evet devlete gidiyordum ama bu defa olursa gata ya gitmeyi düşünüyorum eşim uzman cavus..bu ne kadar doğru bi karar olur bilmiyorum.24 yasındayım ve ilk bebeğimdikızım olacaktı bu gurbet elde tek desteğim olacaktı olmadı (((
yanlız değilsin biz burdayız anlat rahatla hiç sıkılma ben şahsen dinlerim üşenmeden bildiğim konuysa cevapta veririm bende 26 yaşındayım benimde ilk bebeklerimdi
ateş içinde kor olacak ve yavaş yavaş küllenecek ne yok olacak ne bitecek küller içinde kalacak o yüzden üzülme cnm üzüntü üzüntüyü getirir beraberinde ağlamak üzülmek geri getirseydi benimkiler gelirdi çok agladım çok yıprandım çünküçok teşekkür ederim inş hayırlı haberlerimizide paylaşırız burada ma önce bu zor zamnları aşmak..
haklısın abla ağlayarak geri gelmiyor..ama gözmn önündende gitmiyor.içimden hiç çıkmıyor yeri dolmayacak ama rabbim yeniden nasip etsin inşallhateş içinde kor olacak ve yavaş yavaş küllenecek ne yok olacak ne bitecek küller içinde kalacak o yüzden üzülme cnm üzüntü üzüntüyü getirir beraberinde ağlamak üzülmek geri getirseydi benimkiler gelirdi çok agladım çok yıprandım çünkü
aminnnn cnm amin sen görmüşsün tatlım nedersem diyim deyişmiycek ama diyorum ya en azından biraz unutursun acını cnm benim ama git doktora konuş anlat beklemek istemiyorsan söyle istiyorsan bekle kafan hangisini onaylarsa onu yap cnm benimhaklısın abla ağlayarak geri gelmiyor..ama gözmn önündende gitmiyor.içimden hiç çıkmıyor yeri dolmayacak ama rabbim yeniden nasip etsin inşallh
Çok kötü oldum arkadaşım Allah sabır versin .Allahın taktiri ne yapa bilirizki .Ben de bebeyimi tam 6 aylık kaybettim .Çok kötü günler geçirdim .Sonra yeniden hamile olduğumu örendeim yine Allah kısmet etmedi onuda 3 aylık kayb ettim .Aradan tam 4 yıl geçdi artık gebe kalamıyordum .Geçen yıl yeniden hamile kaldım o da kısmet olmadı.Ben artık bilmiyorum ne yapıyım .Doktor desen 6 yıldır doktordayız.Artık gebe kalamıyorum .
konunu en başından okumadım hatta hiç okumadım sadece giriş yaptım okumaya ne hazet başlık ne olduğunu anlamaya yetiyor zaten( aynı duyguları yaşamış biri olarak içimdeki yangın tekrar alevlendi Allah sabır versin cümlemize, inşallah tez zamanda atlatırız.
inş cnm inş alatırız okuma zaten boş ver acıyı yaşadıysan zaten anlaman en güzeliydi atlatıcaz inş cnm hep beraber inş atlatıcaz ve hepimizin bebebişleri olacak biz içimizi dökelim diye yazıyoruz bunları ben başkalarının yazısını okuduğum zaman ağlama halindeyim kimse tekrar tekrar bu acıyı yaşamasın umarım en kısa zamanda sende bende bizim gibilerde bebek sahibi olurlar ben güçlü görünmeye çalıışıyorum ama psikolojim öyle demiyo deliriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?