cnm benim dikişim yoktu normal vakumla çekiyolar bebekleri duydugum kadarıyla ben ameliyatı görmedimde söylediler benim doktorumda 6 ay dedi ben çok geç değil mi dedim ozaman 3 ay en az 3 ay dinlen dedi mart a randevu verdi yumurtlama zamanıma bakılacakİlka başta 2 yıl okumuştum internette en uygunu 2 yıl yazıyordu hep çok geeç dedim sonra 1 yıl olabileceğini hatta 6 aya kadar düşürebileceğini duyunca rahatladım, peki dikişlerin nasıl canım rahatmısın ben çok koşturmuştum doğru dürüst yatamamıştım bile bebeğim yoğun bakımdaydı
cnm benim dikişim yoktu normal vakumla çekiyolar bebekleri duydugum kadarıyla ben ameliyatı görmedimde söylediler benim doktorumda 6 ay dedi ben çok geç değil mi dedim ozaman 3 ay en az 3 ay dinlen dedi mart a randevu verdi yumurtlama zamanıma bakılacak
kardan arkadaşım sanırım sezeryanlı doğum yapmış..çünkü bebeği küvezde kalmış ..
sizin daha farklı..biraz kürtaja benzer...sezeryan gibi rahim üssten açılmaz..
bu yüzden daha az beklersiniz...
ama sezeryanlı doğumlarda 1 yıl beklemişti arkadaşım..bebeği doğumuna 3 gün kala karnında ölmüştü..kan pıhtılaşması çıktı sonra tahlillerde.
şimdi tedavi görüyor..
ben 10 haftalık düşük nedeniyle kürtaj olmuştum..
doktor 6 ay bekle dedi..ama ben beklemedim..2 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim..sizin de çok uzun beklemenize gerek yok..3 ay yeterli olabilir doktorunuzun dediği gibi..Allah sabır versin..bebeklerinizi kaybetmişsiniz..tüm bebeklerini kaybedenlere sabır versin Allah.
benim doktorumda en az bir yıl beklemem gerektiğini söyledi.gerçi benim tedavi olduğu için hormonlarımın tamamen normal seviyeye dönmesi gerekliymiş.aslında regl düzene girerse 6 ayda yeterli dedi.ama işin birde psikolojik boyutu var ve senin kaybın yeni olduğu için yerini doldurmaya çalışıyorsun ,psikolojik açıdan kendini hazır hissetmelisin dedi.(yeni gebelik ve bu gebelikteki olumlu olumsuz herşeye)evet canım benim sezeryan dikişlerimde hala sızlıyor yeni hamileliğimde birde bundan sıkıntı yaşamak istemiyorum en az 6 ay normali 1 yıl dedi doktor bende 1 yıl bekleyim diyorum zaten 4 ay gecti sabretmem lazım bebeğim ve benim için en saglıklısı neyse onu yapmak istiyorum haa cevermde 1 yıl beklemeden yeniden hamile kalan yok mu var ama işte kötü bir tecrübe yaşadıgım için evhamlı oluyo insan
amin rabbim duysun sesini inş ben ara verip kafam karışsın istemiyorum bu yüzden bekleme taraftarı değilim rabbim bilir gerçi ne zaaman olacağını ama ben hemen istiyorumkardan arkadaşım sanırım sezeryanlı doğum yapmış..çünkü bebeği küvezde kalmış ..
sizin daha farklı..biraz kürtaja benzer...sezeryan gibi rahim üssten açılmaz..
bu yüzden daha az beklersiniz...
ama sezeryanlı doğumlarda 1 yıl beklemişti arkadaşım..bebeği doğumuna 3 gün kala karnında ölmüştü..kan pıhtılaşması çıktı sonra tahlillerde.
şimdi tedavi görüyor..
ben 10 haftalık düşük nedeniyle kürtaj olmuştum..
doktor 6 ay bekle dedi..ama ben beklemedim..2 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim..sizin de çok uzun beklemenize gerek yok..3 ay yeterli olabilir doktorunuzun dediği gibi..Allah sabır versin..bebeklerinizi kaybetmişsiniz..tüm bebeklerini kaybedenlere sabır versin Allah.
benim doktorumda en az bir yıl beklemem gerektiğini söyledi.gerçi benim tedavi olduğu için hormonlarımın tamamen normal seviyeye dönmesi gerekliymiş.aslında regl düzene girerse 6 ayda yeterli dedi.ama işin birde psikolojik boyutu var ve senin kaybın yeni olduğu için yerini doldurmaya çalışıyorsun ,psikolojik açıdan kendini hazır hissetmelisin dedi.(yeni gebelik ve bu gebelikteki olumlu olumsuz herşeye)
ben haftasonu tedavi olduğum merkezle görüşüp birde onlardan görüş alacağım.hepimiz için hayırlısı artık.umarım en kısa sürede sağlıklı gebelik ve ardından sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alıp bu günlerin acısını azaltırız.
özel mesaj gönderemedim. evet, bir süre giremedim, iyiyim aslında bazen umudumu kaybetsem de.. beklemedeyim, inş güzel haberi bir an evvel alırım, sen nasılsın canım, inş daha iyisindir. kontrole gittin mi eminim bir sıkıntı yoktur. inan dualarımda seni unutmuyorum. herşey güzel olacak inşallah
Geçmiş olsun canım Allahım bu acıyı bir daha yaşatmasın
tam 3 ay 1hafta 5 gün önce bebeğim olacağını öğrendim okadar mutluydum ki kelimelerle anlatılmaz aradan bir ay geçti kontrole gittim ikizlerin olacak dendi mutluluğum ikiye katlandı yer gök benim olmuştu sanki dünya zengini olmuştum riskim olduğunuda söyledi doktorum tek kese ikiziydi bebeklerim zorlu olacaktı hamilelik sürecim dikkat ediyordum yatıyordum sürekli yeterki onlara birsey olmasın diye en son doktor kontrolüm iyiyiydi kalp atışları normaldi 1 ay sonraya randevu verdi doktorum günüm geldi ve doktora gittim ultrasona girdim vardı bi terslik vardı hissetim henüz anne olmamış olsamda anne yüreği hissettim kalp atışı gelmedi bir türlü ikisininde ve doktor zorda olsa söyledi kalpler durmuş..................
hayatta durdu benim için büyük ultrasona girdim tam olarak öğrendim 10 gün olmuş öleli önce biri bi kaçgün sonra biri karında ölen bebek zehirlermiş anneyi benim meleklerim ozaman bile annesine zarar vermediler annesini korudular bir gün daha benimle kaldılar ölüde olsa benim bebeklerimdi onlar içimdelerdi bir günümüz vardı sabah oldu ayrılık vakti geldi herşeybitti narkozun etkisi geçti annem vardı yanımda ilk kelimem ANNE ALDILAR BEBEKLERİMİ BENDEN oldu aldılar onları benden rabbim kimseye vermesin acısını benim bebeklerim melek oldu teyzeleri dua edin onlara annesinin kuzularına beni erken terk ettiler taktiri ilahi rabbim hayırlısı bu dedi ve böyle oldu allahım onları çok sevmişti ve hemen yanına aldı anneniz doğmasanızda sizi çok seviyo meleklerim bi gün yanınızda olucam ogün hiç bırakmıycam sizi............
yazını okurken çok duygulandım.gerçektende bu acıyı sadece yaşayanlar anlayabilir.bende cumartesi günü 6.bebeğimi de kaybettim.ama yinede umutla bekliyoruz elimizden gelen birşey yok.pıhtılaşma sorunum var iğnenin dozunun ayarlanamadığı söylendi bir önceki bebeğim aynen senin ki gibi kalp atışlarını duyduktan sonra diğer kontrolde öldüğünü öğrendim.şu an içim bomboş hiç birşey hissedemiyorum.sabırla ve umutla bekliyoruz.rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı..biz bir ay ara verdik öbür aya tekrar deneyecez bakalım dualarınız da unutmayın..
Geçmiş olsun canım Allah bu acıyı bi daha yaşatmasın
evet canım 6 tane.inşallah kucağımıza almayı nasip etsin rabbim
Allahım sana ve eşine sabır versin canım benim çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar anneliği tadar ve sağlıkla kucağına alırsın hayatta herşey insanlar için yeniden çocukların olur onlara sarılır acını hafifletirsin Rabbim yardımcın olsun...
anneniz sizi cok özledi meleklerim size kavusamadığı için ayrı bi özlem duyuyordu sizi beklediği vakit özlem duyuyor size hep hasretti anneniz şimdi dindirmesede acınızı bir kardeş istiyor belki sizin gibi ikiz olur sizi saramadım belki onları sararım annenize dua edin meleklerim müjdeli haber alsın büyük bi aile olalım siz cennet kapısında ailem... burada benim yanımdada kardeşleriniz olsun rabbbime emanetsiniz canlarım......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?