bebeklerim melek oldu:(:(:(

cnm benim dikişim yoktu normal vakumla çekiyolar bebekleri duydugum kadarıyla ben ameliyatı görmedimde söylediler benim doktorumda 6 ay dedi ben çok geç değil mi dedim ozaman 3 ay en az 3 ay dinlen dedi mart a randevu verdi yumurtlama zamanıma bakılacak

kardan arkadaşım sanırım sezeryanlı doğum yapmış..çünkü bebeği küvezde kalmış ..

sizin daha farklı..biraz kürtaja benzer...sezeryan gibi rahim üssten açılmaz..

bu yüzden daha az beklersiniz...

ama sezeryanlı doğumlarda 1 yıl beklemişti arkadaşım..bebeği doğumuna 3 gün kala karnında ölmüştü..kan pıhtılaşması çıktı sonra tahlillerde.

şimdi tedavi görüyor..

ben 10 haftalık düşük nedeniyle kürtaj olmuştum..
doktor 6 ay bekle dedi..ama ben beklemedim..2 ay sonra yeniden hamile olduğumu öğrendim..sizin de çok uzun beklemenize gerek yok..3 ay yeterli olabilir doktorunuzun dediği gibi..Allah sabır versin..bebeklerinizi kaybetmişsiniz..tüm bebeklerini kaybedenlere sabır versin Allah.

evet canım benim sezeryan dikişlerimde hala sızlıyor yeni hamileliğimde birde bundan sıkıntı yaşamak istemiyorum en az 6 ay normali 1 yıl dedi doktor bende 1 yıl bekleyim diyorum zaten 4 ay gecti sabretmem lazım bebeğim ve benim için en saglıklısı neyse onu yapmak istiyorum haa cevermde 1 yıl beklemeden yeniden hamile kalan yok mu var ama işte kötü bir tecrübe yaşadıgım için evhamlı oluyo insan

benim doktorumda en az bir yıl beklemem gerektiğini söyledi.gerçi benim tedavi olduğu için hormonlarımın tamamen normal seviyeye dönmesi gerekliymiş.aslında regl düzene girerse 6 ayda yeterli dedi.ama işin birde psikolojik boyutu var ve senin kaybın yeni olduğu için yerini doldurmaya çalışıyorsun ,psikolojik açıdan kendini hazır hissetmelisin dedi.(yeni gebelik ve bu gebelikteki olumlu olumsuz herşeye)
ben haftasonu tedavi olduğum merkezle görüşüp birde onlardan görüş alacağım.hepimiz için hayırlısı artık.umarım en kısa sürede sağlıklı gebelik ve ardından sağlıklı bebeklerimizi kucağımıza alıp bu günlerin acısını azaltırız.

amin rabbim duysun sesini inş ben ara verip kafam karışsın istemiyorum bu yüzden bekleme taraftarı değilim rabbim bilir gerçi ne zaaman olacağını ama ben hemen istiyorum

amin inş hepimiz için hayırlısı olur inş

özel mesaj gönderemedim. evet, bir süre giremedim, iyiyim aslında bazen umudumu kaybetsem de.. beklemedeyim, inş güzel haberi bir an evvel alırım, sen nasılsın canım, inş daha iyisindir. kontrole gittin mi eminim bir sıkıntı yoktur. inan dualarımda seni unutmuyorum. herşey güzel olacak inşallah

ben iyiyim cnm iyi olmaktan başka yapa bileceğim hiç birşeyim yok kontrole gittim bi rahatsızlık bi sıkıntı yok bebekleri beslenemediği için kaybetmişim hayırlısı olsun sen umutsuzluğa kapılma burada ne insanlar var bi türlü yıllar geçmesine ramen çocuk sahibi olamıyolar onlar bile hala dua ediyolar sabırla bekliyolar lütfen sakın umutsuzluğa kapılma kendi kendinin umudu ol inan bana fikirlerim çok değişti bebeklerimi kaybettiğimle şimdi arasında çok fark var rabbim ne verirse hayırlısını versin martta tekrar deniycez ama ben beklemek hiç istemiyorum nasıl olacak bilmiyorum inş nisanda hamile olduğumu burdan hepinizle paylaşırım aynı haberi sendende bekliyorum sabırla emin ol kendim gibi sevinicem güzel sağlıklı kızın olsun adını ben koyucam:)))) sözünü almıştım.

yazını okurken çok duygulandım.gerçektende bu acıyı sadece yaşayanlar anlayabilir.bende cumartesi günü 6.bebeğimi de kaybettim.ama yinede umutla bekliyoruz elimizden gelen birşey yok.pıhtılaşma sorunum var iğnenin dozunun ayarlanamadığı söylendi bir önceki bebeğim aynen senin ki gibi kalp atışlarını duyduktan sonra diğer kontrolde öldüğünü öğrendim.şu an içim bomboş hiç birşey hissedemiyorum.sabırla ve umutla bekliyoruz.rabbim kimseye yaşatmasın bu acıyı..biz bir ay ara verdik öbür aya tekrar deneyecez bakalım dualarınız da unutmayın..

Geçmiş olsun canım Allah bu acıyı bi daha yaşatmasın

dualarım hep bizim ve bizim gibilerle rabbim inş en kısa zamanda sanada sağlıklı bir evlat nasip eder inş çok çok zor 6 tane hamileliğinmi sonlandı ?

evet canım 6 tane.inşallah kucağımıza almayı nasip etsin rabbim

peki sen hamile kalmadan önce folbiol içiyormuydun 3 ay önce başlatıyolar 6 tane azda değil cnm ya rabbim sabır versin 6sının yaşayamadığı ömrü doğacak olacak bebeğin yasasın uzun ve sağlıklı bi hayat inş en kısa zamanda hamile kalırsın

anneniz sizi cok özledi meleklerim size kavusamadığı için ayrı bi özlem duyuyordu sizi beklediği vakit özlem duyuyor size hep hasretti anneniz şimdi dindirmesede acınızı bir kardeş istiyor belki sizin gibi ikiz olur sizi saramadım belki onları sararım annenize dua edin meleklerim müjdeli haber alsın büyük bi aile olalım siz cennet kapısında ailem... burada benim yanımdada kardeşleriniz olsun rabbbime emanetsiniz canlarım......

Allahım sana ve eşine sabır versin canım benim çok üzüldüm inşallah tez zamanda tekrar anneliği tadar ve sağlıkla kucağına alırsın hayatta herşey insanlar için yeniden çocukların olur onlara sarılır acını hafifletirsin Rabbim yardımcın olsun...

sağol cnm allah razı olsun eşimde bende sıkıkntıdayız ama inş meleklerimin kardeşleri olurda onlarla avunuruz biraz :)

Canım kusura bakma bayağıdır giremedim. Resimlerini gördüm maşallah çok güzelsin eminim senin gibi güzel kızların olacak en kısa zamanda:) ben de başladım doktor muayenemi ve testlerimi yaptırdım sıkıntı yok şimdilik çok şükür. Herşeyi akışına bıraktım herşeyin bir zamanı var o zaman geldiğinde biz de mutlu anneler olacaz canım inanıyorum Rabbim hakkımızda en hayırlısını versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…