- Konu Sahibi pamukannesi
-
arkadaşlar ilk doğumda 3 ay kaldım.. kaynanam sütün yok sütün yok die die sütüm kesildi.. 20 günlükken bişiler tattırmasya çalıştılar.. gazdan mahfoldu.. şimdi bunda da öle olacak adım gibi eminim.. tamam bana yararı olacak bebek bakımında ama istemediğim şeyleri yapıolar ve ben söz geçiremiorum..şimdi oğlum iştahsız yemek yemior.. kaynanamda dio ki, sen bunda pek bişi verdirmedin bize, 20 günlükken başlıcaktın azar azar, şimdi yerdi:..senin suçun dio..düşünün yani..
arkadaşlar oğlum 11 aylık.. ve hamileyim.. oğlum 1,5 yaşındayken doğum yapacağım inş... geçen kayınvalidemle konuştum.. illa bize gelin bizde kalın diyo.. hemde 5,6 ay.. bende istemiorum.. ne bilim kemdi başımın çaresine bakayım istiorum.. elbet ben çocuklarımla baş başa kalacağım.. yanlız kalacağım.. bu en başından olsun istiorum.. kayınvalidem iyidir ama herşeye karışır.. kayınbabam çok sinirlidir.. kendi evim gibi hissedemiorum orda.. bi de dile kolay 6 ay yani.. ne yapayım sizce..kayınvalidem mecbur geleceksin diyo bi de.. kendi başına halledemezsin başa çıkamazsın diyo.. bütün güvenimi de aldı götürdü..gitmek de istemiorum stres oluorum, ne yapayım bana bi akıl verin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?