Dıyer oyunlarımız kuru yemiş kavanozlara ayırtmak ve bir tabaktan diyer tabaya aktırmak braktım yaptırmıyorum çünkü daha çok yemek isityor veya dağtıyor,
-bugün uçak gibi uçtuk,at gibi koştuk,tavşan gibi zıpladık
-bebkleri ve hayvanları besledik,içirdik.
-boyadan sonra banyoya girdik 1 şişeden diyer şişeye su aktırdık,plastik kabları iyakadık,süzgeçten banyo oyuncakları yakaladık,sonra kendimizi iyakadık ve en sonunda banyuyu.
-akşam babasının yardımıyla mutfaktaki farklı elektrik aletleri çalıştırdı bizde oraya gidip kimden geldiğini gördük,ama gitmeden önce ona sordum hiç şaşırmadan kendi dilinde söyledi.
Mesle çamışır makina için bu-bu deyip elinle daira yapmaya çalışıyor,kahve makine için if deyip içme harakati yapıyor,blendır içi ise öğretiğimiz bir kelime yok ve biz mutfağa gitmeden babası durdurdu orda sesin nerden geldiğini sorduk hemen bledırı gösterdi.
-çamışır topladık ve kime aait olduğunu sordum hata yapmadan benimki,babasınıni ve kendi giyicekleri tanıdı,sonra beraber yerleştırdik.ama ben katlarken o tüm çamaşırı başına koydu ve odalara gezdirdi.
-ayakıbı oyunumuzu yine yaptık,ayna karşısında da organları göstermek ve değişik suratlar yapmak ve sesler çıkartmak.sandaliye oyunu
-bazı oyuncakları ipe bağladık odalara gezdirdik,
-kule yaptık sonra arabayla yıktık
-arabalarla oynadık,ben arabanın nerey gitiğini söylüyorum sanberk de oraya götürüyor,mesela ARABA koltuğa bindi,sonra orda gezdi,a araba yere indi...gidiyor gidiyor..nereye gidiyor..kapıya kadar...a kapıya çıktı..aaa yükara yükara..dur orda bekliyor....hadi şimdi arana aşaya aşaya iniyor...oyun oyle devam ediyor farklı yerle binergder ,çıkar..ve en sonunda araba çok yoruldu hade garaca...
Zaten sanberk sıkılınca kendizi garaca götürüyor..
-birkaç kez kitap okuduk veya sadece baktık ve neler görüyor anlatık
-pazzel yaptık,daha önceden foto yüklemiştim bir tane resimli pazzeli var onu artık baya yapmaya başladı..tabiki bir çok kez hatta yapıyor.
-yemek yeptık
-tahta ve metal kaşıklarla,tencere ve plastik kaplarla müzik yaptık ve ben oynadım.Bide bıcakla ben bişey kesiyormuşum gibi yapıyorum sanberkin çok hoşuna gidiyor,bıcak tahtaya tıktık yapınca sanberk de tak tak deyip ounuyor.
-bugün camdan baktık kar yok diye konuştuk,kar erimiş ama hava hala soğuk dedik.
-tuzluk oyunu da yaptık,dün .çok severek ve güzel yaptı bugün pek ilgilenmedi.
daha varfdı ama aklıma gelmiyor açıkçası.
-babası gelince biraz dans ettik sonra beni kovdu,yatana kadar tek akşam yemeğinde görüştük ve yatınca ben uyutum.Onunla ne yapmış bilmiyorum sormadım..ama çok eğleniyorlardı hep güldüler.