çok vaktim olmadığı için giremiyorum bilgiler için çok teşekkürler a.s.
Duruyla dün bakliyat ayırma oyununu 3'lü yaptık fasulye,makarna ve kuru üzümle :) ve hiç şaşırmadı mantığı anladı sanırım.ama bi ara makarnadan bi tane ağzına attı kıtır kıtır yemeye başladı pişiricez kızım deyince başka almadı allahtan:)
pek bi aktivite yapamıyoruz şu aralar zaten kuzenleri bizde onlarla zaman geçiriyor aktiviteye fırsat kalmıyor.
Aynurrr canım seni görüyorum ama bizim topige ne oldu. Temmuz annelerimiz kusuruma bakmayın lütfen bir haftadır pc başına oturmadım ve agustos anneleri topigi kapanmış merak ettim bilgilendirirseniz sevinirim.[/QUO
Canım yine yeni sayfa açıldı,çok sayfa olmuş.
kızlar bizim oyuncakların hepsi geldi gelmesine ama merve hiç biriyle oynuyamıyor.. kule bile yapamıyo.. gerçi 2 gün oldu ama .. ne bilim .. kulenin 3 parçasını verdim ben de yavaş yavaş artırim diyorum .. siz nasıl öğrettiniz.. boncukluyu da ilerletme filan yok hepsini birden ortaya atıyo okadar .. diğer tarafa geçirme takip filan yok yani.. en güzeli geçmeli oyuncak onun parçalarını boncuk gibi dizmesini istiyorum onu da yapamadı.. iyice sinir oldum ben .. ama 2 gündür de yazı tahtasına ve ahşap yapbozuna bayılıyo.. eski oyuncaklar revaçta akannehir ahşap yapbozu çok girintili çıkıntılı .. 3 yaş üzeri diğer çok şey gibi tabii.. yardımsız çoğu zaman oturtamıyo yerine sinirleniyo.. ben yardımcı oluyorum biz de durumlar böyle..
fatmacım oyun hamurundan şekil çıkarabiliyomu yusuf merve hala çıkaramıyo da .. ben açıyorum ama şekli üzerine pat pat yumuşak vuruyo .. kuvvetli basmıyo yanii. şeklin izi çıkıyo swadece .. onu da beceremediikk :sinifsinif: mandalı da takamıyoruz .. eee ne kaldıı sempatiksalakcinni zamanı var napalım yavaş yavaş ilerleriz biz de kaydirigubbakcemile2
febicim kulenin resmini yüklemiştin gördüm, yiğit onu 9 aydan beri oynuyor,ama üst üste 2 aydır güzelce yerli yerine koyuyor
önce iç içe katmayı öğrettim,büyükten küçüğe ben verdim o koydu iç içe,onu pekiştirinde üst üste koymayı öğrettim,
böyle bir dene istersen
maya cim, oda duzenleme nerde var canim...kk da mi baska sitemi..bu aksam almaya gidecez..haftasonu hava kotuymus...cikamayiz..
yusuf a dun sandalyenin ustune ve altini gosterdim..bir kac gun tekrar edicez sanirim..daha bir sey goremedim...
artik yuzundeki organlari gosterebiliyor..biz bu konuda baya gec ogrendik...
bugun hamur oynadik...ipe camasirlarimizi astik..mandallari tam acamiyo ama gosterince yapiyo...
ve kitabindaki fil gostererek fiii fiii dedi..bunu duymak cok guzel oldu benim icin...
feride cim, mailine yusufun fotolarini yolladim..musait olunca yaparsan sevinirim..bu gidisle seni hep yorucam sanirim...
kızlar bizim oyuncakların hepsi geldi gelmesine ama merve hiç biriyle oynuyamıyor.. kule bile yapamıyo.. gerçi 2 gün oldu ama .. ne bilim .. kulenin 3 parçasını verdim ben de yavaş yavaş artırim diyorum .. siz nasıl öğrettiniz.. boncukluyu da ilerletme filan yok hepsini birden ortaya atıyo okadar .. diğer tarafa geçirme takip filan yok yani.. en güzeli geçmeli oyuncak onun parçalarını boncuk gibi dizmesini istiyorum onu da yapamadı.. iyice sinir oldum ben .. ama 2 gündür de yazı tahtasına ve ahşap yapbozuna bayılıyo.. eski oyuncaklar revaçta akannehir ahşap yapbozu çok girintili çıkıntılı .. 3 yaş üzeri diğer çok şey gibi tabii.. yardımsız çoğu zaman oturtamıyo yerine sinirleniyo.. ben yardımcı oluyorum biz de durumlar böyle..
fatmacım oyun hamurundan şekil çıkarabiliyomu yusuf merve hala çıkaramıyo da .. ben açıyorum ama şekli üzerine pat pat yumuşak vuruyo .. kuvvetli basmıyo yanii. şeklin izi çıkıyo swadece .. onu da beceremediikk :sinifsinif: mandalı da takamıyoruz .. eee ne kaldıı sempatiksalakcinni zamanı var napalım yavaş yavaş ilerleriz biz de kaydirigubbakcemile2
febicim bizde sizdenizz aslında ben uğraşmıyorumm..
sadece şimdilikk eşleştirme yapıyoruzz..ondada başarılı..
boyama yapıştırmalı kitap almıştım onun için henüz küçükk..
birde kare üçgen yıldızz atmaca bunuda ben gösterirsem sokabiliyor henüz kendisi bulamıyorr...
başkada bişey yaptığımız yokk bunlarda resimlerr.
eşleştirme yapmasıda çok güzel bence tatlım. o bultakınız en zor olan bultaktan bende ilk onu almıştım. çok şekil var ve çok karışık.ben onun üstüne 4 tane daha aldım. en son büyük parçalı ve sadece üçgen kare yuvarlağın olduğu bultakla öğretmeye çalıştım öğretirken bir hafta sadece yuvarlak attık sonra kare sonra üçgen. ve öncede yazmıştım. eliyle sokup üstünden vurduğu (oyun hamurundan kalıp çıkardığı fotolarda var)şevvalin uzun bultaklarıyla öğrendi uras.
kızmıyorum mayacım .. sorun ettiğim de yok .. sadece oyalamakta zorlanıyorum .. oyuncak da alsam yine bana yapışık .. oynamayınca oyalanmayınca beni bunaltıyo .. ben sevmiyorum öyle saatlerce oynamayı .. ne bilim bu da benim eksiğim belki.. bişeylerle oyalansın ben de işimi gücümü yapim stres atim istiyorum .. hiç bıraakmıyo devamlı dibimde kafamçokkarıştı sırf bu yüzden 2. çocuğu düşünüyorum .. aslında çok bunaldım ücretli öğretmenliğe başvurmayı düşünüyorum .. kızıma bakacak güvenilir birini bulabilirsem.. bakalım eşim istemiyo merve küçük diye ama ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?