kızlar size güzel yeni bir konu...
(şimdilik size ,seneye bize )
2008 Temmuz Bebeklerinin Faliyet Köşesi - Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca
bizimkide aysegulcum 1 ayı geckindir acıo buzdolabını korkuyorum bişiler dökülcek kırılcaka batcak ona die gecen yumurtayı almıs hop yere kırdı yumurtayı habire acıo dolabı kilit alıcaz basa çıkmıo böle bi bakıyorum ege yok hemen mutfaga gidiyorum buzdolabında ilgisini çekio içindekiler:)
egede bazen hırcın oynuyo ama çoğu zaman uyumlu baska bi yerer gittiğimizde ilk kucaghımdan kalkmaz cekiinir ama sonra acıldıktan sonra oynar
fikriyecim yerim ben o tombik tosbağayı yaa :)
duruda hep evde ve yalnız olduğu için saç çekme tırmalama yada ısırma gibi huyları yok şimdilik.es kaza eli bana çarptığındada uff uff diye gelir öper vurduğu yeri.eve çocuklu biri geldiğindede oyuncaklarını paylaşır sorun çıkarmaz.yalnız özellikle almak istediği ve ona değişik gelen bi oyuncak oluduğunda elinden çeker sadece alamayıncada çığlık atar :) ama büyüdükçe hem tv. hem çevredeki çocuklardan etkileneceğini düşünüyorum bu konuda.gerçi çokta sönük bi çocuk olsun istemem açıkcası.
bu arada buzdolabını açmayı öğrendi artık açıp dakikalarca önünden ayrılmıyor herşeyi inceleyip kurcalamak istiyor cadı.
bu sabah kaka yapmış "anne kaka aç" dedi çok şaşırdım cümlemi kurmuş oldu acaba ? en azından üç kelimeyi hızlıca yanyana getirdi :)))
merve gece uyuyamadı beni de uyutmadı sağolsun .. gece yarısından sonra 3-4 saat dön oraya dön buraya .. poposu kızarmış .. ishali var .. sabah muz yedirdim ben de.. şu an çubuk kraker yiyo.. pirinç lapası yapacam bi de.. gece vakti kalktık süt ısıtim acıkmıştır dedim .. masanın üzerindeki portakalı gördü portaka dedi net çok sevindim .. çok tatlı konuşmaları yaa.. portaka :)))))))) bi de eşim çiçek göndermişti ona bakıp bakıp çiçek haha çiçek diyo gülüyo devamlı :))))))))))))
bizimkide aysegulcum 1 ayı geckindir acıo buzdolabını korkuyorum bişiler dökülcek kırılcaka batcak ona die gecen yumurtayı almıs hop yere kırdı yumurtayı habire acıo dolabı kilit alıcaz basa çıkmıo böle bi bakıyorum ege yok hemen mutfaga gidiyorum buzdolabında ilgisini çekio içindekiler:)
egede bazen hırcın oynuyo ama çoğu zaman uyumlu baska bi yerer gittiğimizde ilk kucaghımdan kalkmaz cekiinir ama sonra acıldıktan sonra oynar
merve henüz açamıyo buzdolabını ama ben açtığımda başına geçiyo.. dün suda kapakta dereotu var onu tutmuş gösteriyo bana anneee çiçeeeekkk diye :roflol:
şimdiye kadar hep serbest bıraktım dolabı rahat bırakır umarım ilerde hevesi geçer de ..:Saruboceq:
ben merve yanlış bişey yaptığında avazım çıktığı kadar bağırıyorum .. hemen anlıyo yanlış bişey yaptığını :uhm: naniknanik kaydirigubbakcemile ohaoldumsmile
Canım bazen sinirim kalmıyor ben de bağrırım ama sonra daha kötü oluyor daha da hrçlanıyor sanki. Ben bağrdıktan sonra ağlamaz hata yaptığını anlıyor herhalde ama çok komik suratlar yapıyor.Ben de kucağıma alınca ağlamaya başlıyor.Ben de o anda anlatıyorum ona niye yapmamması gerekeni.Ama sonra durum aynı yine yapıyor.
Eskiden kolay kandırıdım hemn ordan uzaklaşırdık ama şimdi kolay olmuyor.Bazen ısrarlı oluyor sinirleniyor bağrıyor.guclubacismile
ewet çok bağırınca hırçınlaşıyolar cnm .. bu da benim eksim .. elimde değil .. sinirlenince deşarj olma şart.. bazı şeylere kızınca daha çok yapıyo .. o ikisini ayırdediyorum onlara kızmıyorum anlatıyorum .. mesela çiğ fasulyeleri oynarken ağzına atıp yutuyo gözümün içine bakıyo bir iki kez kızmıştım yine kızar mıyım diye beni sınıyo .. oralı olmayınca oynamaya devam ediyo .. ama genelde yemek yemezse sinirlenip bağırınıyorum .. :kedi:
fikriye ceza konusunda arkadaşına katılmıyorum daha çok küçükler ceza için.zamanla kendiside anlayacaktır durumu.ama sanberke yaklaştırmama konusuda annesel bi duygu bence.durunun öpücük verdiği sarışın bi çocuk eklemiştim onu burda bi akrabanın oğlu tam gözünün altından en hassas yerinden ısırmış mosmor oldu yeri.o çocukta hep duruyu öper sıkıştırır 1 yaş büyük bende pek önemsemezdim ama bu ısırık olayından sonra annesiyle biraraya geldiğimizde sürekli tetikte oluyorum napim korkuyorum saniyelik bişey sonuçta sositososito
bende çok sinirlendiğim zaman sesimi yükseltiyorum karşılığında oda bana bağırıyor hem suçlu hem güçlüklava:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?