fikriyecim bence bu durumlar çok normal canım büyüdükçe daha bi farkına varacaklar herşeyin şimdi tam zor zamanları.sanırım erkek çocuklarıda yapıları dolayı daha meyilli oluyolar %90 böyle görüyorum.
şimdiye kadarki yazdıklarından sanberki çok akıllı vede uslu gördüm ben.o dediklerin her çocukta az çok var büyütülecek bi durum değil.
ay egede çok yaramaz walla dün yemeğe gittik arkalarla onunda 1 kızı 1 oğlu war kızı 2 yasında oğlu1 yasına girecek onlarda cocuk bizimkide ama bizimkini görseniz saniye durmadı yerinde cd calarla cdler var koymuplar onlara gidio kaç kere cd nin kağanı actı müzk kapandı merdivenli bi yer kapısı var ama acık yemekleri ordan getriyorlarmıs sürekli oraya gitti ödüm patladı düşcek die asagıya öteki çocuklar hiç bişi yapmadı ay dedim eşime bizimki ne kdr yaramazz sinir etti bizi yediğimizden bişi anlmadık zaten peşinde koşturmaktan gidio buzdolabı var tatlıları koymuslar kapatıo onu düğmelerindenn daha bi çok şeyy
maaşallah duruya,ne güzel oynuyor,kız çocuklarına bayılıyorum çok cimcime oluyorlar,minik tencereler filan,çabucakta dilleniyorlar maaşallah,,,yiğitten sonra korkuyorum başka çocuğa ama bir kızım olsun çok isterim doğrusu
yiğitle bugün 11 de dışarı çıktık.dedesi ona futbol topu almı, hava çok güzeldi biraz top koşturduk birlikte,,bende belki biraz zayıflarım diye pervaneyim
bizim muhabbet kuşu dükkanımız var,eşim yetiştiriciliğini yapıyor,,yiğit babasıının yanında oyalandı tüm yemleri saçmış ortalığa,kafese parmağını sokmuş kuş didiklemiş ve gülmüş o da.bana gösteriyor durum durup,çok güldük eşimle,,
öğlen uykusundan sonra alışverişe çıktık,dönüşte yine oynadı çocuklarla,betona düşüp alnını morattı,sonra parka gittik salıncak çarptı,o kadar çok hızlıki yetişemedim ,parktan gelirken yine koştu ve bir çocukla çarpıştı ve ağladı,off bugün kaza günümüzdü
aayyy cnm okurkene yoruldum ..Allah yardımcın olsun .. ama hareketli çocuk zekidir deniyor... al sana tesellii ... canları sağ olsun .. napalım
ayşecim çok geçmiş olsun canım yaa erkek çocukları daha bi hareketli oluyolar kesinlikle dediğin gibi canları sağolsunda gerisine katlanırız.
evet kız çocuklarıda yapıları gereği biraz zilloş oluyolar :) duruya biri kızsa yada biraz kaş çatsa hemen öpücük atar sırnaşır kedi gibi.Akşam babasının zile bastığı saniyeden itibarende cilveler işveler başlar :)
Ama kız erkek ikisininde farklı güzellikleri var tabi allah herkesin gönlüne göre versin.
geçmişi çok okuyamadım ama son sayfalarda ceza konusuna değinmişsiniz. Fikriyecim bence seninki tamamen halı bir uygulama ben de ceza vermiyorum şimdilik çok küçükler daha kişilikleri yeni gelişiyor. Yemek yerken ızıyordum kendimi kaybediyordum yemeyince bir daha sana yemek yok falan diye söyleniyormuşum çok da farkında değilim annem tvde dinlemiş çok yanlışmış böyle tehditler aslında tabi biliyordum ama yapıyordum şimdi dikkat ediyorum.
sinirlenince bağırıyorum buna da çok kızıyorum kendime çünkü hiç işe yaramıyor hırçınlaşıyor sevmek daha iyi oluyor off anne olmak zor işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?