Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
durunun saçlarına bayıldım çok fena güzel maşşalah.eşleştirme kartlarınızda çok güzel. güle güle oynayın.
yiğite çok geçmiş olsun ben o kadar alışığımki düşmesine.her an her yerde her şekilde düşebiliyor uras :)))
kızlar gerçekten hem cilveli hem dilli oluyorlar. bizimki zor anne diyor oda başı sıkışınca annecim diceni hiç sanmıyorum :)))
bugün misafir vardı bizdede.bir şımarıklık sormayın.ayaklarıyla tepinip tepinip yerde(hız kazanıyor güya) koltuğa bi atıyor kendini sonra ayakları kaldırıyor felan aman amannn .hamile arkadaşımın göbeği dikkatini çekti sevdik biraz beraber önce ona dokunup seviyor sonra kendininkine. o kadar neden şiş olduğunu kavrayamadı bi bana bi ona bi kendi göbeğine baktı durdu:))))

yiğit uyanır uyanmaz yine tv yi açmamı istedi ama bir baktım elektrikler kesikti ,bizde oyun oynadık,iyi geldi bize sabah sabah,,eski telefonumuzun üstünde numaralar var hem onları öğrenmeye çalışıyoruz bugünlerde,atacaktım iyiki atmamışım..kutuları ise artık gözü kapalı yapıyor,,onları bir süre kaldırmalı

oyy şuna bak yaa tam yağız delikanlı olucak :) maaşallah maaşallah

kuleler miyadını doldurdu evet ama yinede ortalarda duruyor bizdede su aktarıyor yemek falan yapıyor onlarla :) bul-tak oyuncağındanda sıkıldı artık,meyveli pazzle almıştım en son oda çok kolay geldi bi iki hafta daha idare eder herhalde,saatli pazzle'da bi iki kere çıkardım henüz o meyveliye göre biraz daha zor rakamları şekillerine göre yerleştiriliyo.Haftaya Yelken oyuncağın yerine gidicem ordan bakıcam bikaç parça önümüzdeki aylar için.

Son düzenleme:

teşekürler canım,bizim küçük legolarımız vardı bende onları çıkarmamıştım ,ağzına sokuyodu küçük diye,şimdi onları çıkarayımda oynayalım,hemde renklerine göre ayırmayı göstereyim,yiğitin henüz renkleri öğrenme ile hiç ilgi alakası yok,ben rengi söylüyorum hiç bakmıyo,dinlemiyor,bu günlerde bende gitmek istiyorum oyuncakçıya ,yeni şeyler geldimi sorayım,uygun fiyatlı güzel ahşaplardan bulursam alacağım,

ayşecim maaşallah oğlun çok yakışıklı esmer yiğit delikanlı .. tam tipim yanee...sempatiksalakcinni kule biizm için de basit kalıyo .. bul tak ı da rahat yapıyo .. puzzle ı da .. ben de oyuncak tel aldım ordan renkleri ve şekilleri ve rakamlakrı gösteriyorum .. :hulya:

teşekür ederim febicim..bizde sarışınlara bayılırız zaten:))))
yarın hava güzel olursa hem yürüyüş hemde oyuncak bakma adına gezmeye çıkayım ben,çok sıkıldı oyuncaklarından,hep tv istiyor,açsam başında 24 saat duracak.şöyle ilgisini çekecek yeni şeyler bulmalı,,bahsettiğim minik legoları verdim,beraber biraz oynadık,1 hafta filan idare ederiz onunla,iyi geceler herkese

o tencere taskımını kendin mi uydurup aldık minik tencereler ibulup yoksa öyle satılmıyor değil mi..???

huricim nerden bulayım kız uydurupta :)) hazır canım büyük oyuncakçılarda var istersen emaye takımı bile varzemuszemus

maşallah yiğite çok şeker.
ayşegülcüm kızlar için bebek giydirme ahşap puzzleları var. ben şevvale almıştım.çok severk oynuyor hala.bi bak istersen gittiğinde.
uras da sıkıldı herşeyden. hamurun yüzüne bile bakmnıyor.legolarını renkelrine göre ayırıp kulelr yaptık dün. aralarında koşmaca oynadık etrafında dönüp tekrarladık kırmızı mavi yeşil sarı diye.renkelri ayırıyor ama adlarını henüz kavramadı.
araba çarpıştırıyoruz gün boyu.dün iki kez parka gittik en yüksekten kaycam diye tutturdu. genede enerjisini bşaltamadı evi birbirine kattı.
tvde bakmıyor artık :=))) ne yapcamı şaşırmış durumdayım?????

maya senin kuzun herşeyi konuşuyor renk ayırıyor maşallah diyorum senin kuuzuna..

buda yesilllll diyo yaaaa..sıppaa....

benim tontişten bile küçükk benimki daha abiyi bile yeni sölüyorr :))))))))))))))

kocaman maaşallah urasa,parmaklarını severim onun ben ,nasılda hızlı hızlı döndürüyor bulmak istediklerini,
burda yağmur yağıyor ama bir sabah turu yaptık dışarıya,,sitenin kapalı bahçesi var, bir su birikintisinde tepindi,kesmedi bide ellerini daldırdı .çıkardım yukarı

urasa kocaman maaşallah gerçekten tontik elleriyle ne güzelde döndürüyor akıllı bıdıkŞeniz

Maya bağlıldım ya maşalah maşallah çok çok tatlı ya o tontiş parmakları ızır benden,oh oh böyle alayım doya doya koklayaım yaramzı .:))))))))) annesi izin verirsen tabiki :))))))))))

Canım maşallah ona ya çok akılı bir çocuk nasıl da güzel öyle yeşil.
Bizimki renleri oek bilmiyor daha çok tuturuyor gibime geliyor.Ama öğrenir ya.

ya ben izleyemedim bende açılmadı nedense .. çok da merak ettim bak şindii dolma parnaklarııı (

Mayacım sonraki sever video çekerken şu tatlı çocuğun yüzünü de çek birazıcık:)))))))))) Yüz ifadesini çok merak ediyorum. Foto görmüştüm ama canlı başkadır.Onu öp benden.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…