ne demek ayşecim tabiki diyebilirsin adaş sayılırız hemyerimseniben
aslında evet yapılabilir bende almış bulundum bi kere aynı şekilde parmak boyasıda yapılabilir sanırım fikriye yazmıştı yapılışını sağolsun.
duruyada ilk verdiğimde aynı tepkiyi gösterdi canım tuhaf geldi ama sonra sonra alıştıda istemeye bile başladı sık sık vermek gerekiyor yania.s
Bak iyiki hatırlattın bende birkaç tarife var hem parmka boyası hem oyun hamuru için.Ama tembelim ben hazır aldım :))))))))))))))
yarın kitaba bakıyım hepsini burda yazayim.
Ay Maya canım yerim ben onu ya çok çok şeker bişey.41 kere maşalah yavruna:)))))))) o kadar mı şirin olur bir çocuk. Gelin isatanbula ya bi de bize yakın bir ev alın.Sen işteyken alırım ben onu sanberkle parka götürürüm ..))))))))))))) Ama ödülümü de alırım doya doya mıncıklarım ben onu :))))))))
mayacım oyuncağınız çok güzel,ona benzeyan gördüm bugün alcaktım ama bu hafta yoktu bitmiş.Tek benim gördüğüm kare,üçgen ve halkalr vardı.çok beğnmiştim.artık netten sipariş veririm.
ah fkriyecim ya gözümde tütüyor istanbul.gelsem bile asla urası getirmem aklı başına gelmeden. durdan çüşden anlamaz.çok teşekkürler tatlım.ben güzel videolarını ekledim mızıkladığı videoları koyayımda o zaman bakalım fikrin değişecekmi :)))
kızlar aslında gelişim olarak uras normal. (dil gelişimi geri ).bloglardaki çocuklara baktım çok çok iiler. bu arada aktivitelerede baktım neler yapabiliriz di,ye yapılcak çokda bişi yok gibi şimdilerde.bu hafta üşenmezsem bi puzzle hazırlamalı.
tatlım sipariş vermediysen daha merveninki gibi olanı al takarken girinti çıkıntı engelli olsun biizmki düz nasıl olsa denk getiriyor.
yok yok canım kesinlikle fikrimi değiştirmem.O tatlı çocuğa herşey değer. :teselli:
Ay canım ne geride ben ne deyim ya sanberk çok geride kalıyor ama ne yapayım.Biraz sabrediyorum daha umarım yetişir diyer çocuklara.Kitap okuyoruz hem de baya okuyorum,kendisi çok seviyor.Ben kitabı kapatıyrum o geri açıyor ve bana uzatıyor benimle beraber tekrarlamaya çalışıyor okuyomuş gibi yapıyor ama hiçbirşey analşılmıyor.Gündüz de tek tük bişe anlaşıyor o da zor.
İyi geceler canım,bana moral verdiğin için çok sağol canım.Bazen biz anneler çok acele ediyoruz galiba.Büyünce eski günleri ararız herhalde:)))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?