- 21 Şubat 2009
- 7.375
- 308
- 363
dünkü aile boyu oyun hamuru faslından sonra duru her dakka hamur istemeye başladı :)
sabahta yine isteyince sadece kırmızıyı çıkardım,kırmızı bu haftaki rengimiz olduğundan onuda iyice vurgulayalım diye onu seçtim gerçi kırmızı yerine turuncuyu öğrendi gibi :)))
kurabiye kalıplarından şekiller çıkardık bide bul-tak arabasının parçalarından faydalandık.
canım baya ince açınca oluyor kalınken duruda yapamıyor.
taşınma işindede allah kolaylık versin canım hemen bağlat netini ona göreklava:
duruşa aferin çok güzel kalıbı bastırıyo çıkarıyo demek maaş.. mervenin gücü yetmiyo beceremiyo
hafta sonu taşınıcam malum .. aktivite durumum sıfır..:sinifsinif: taşındıktan sonra bir süre internetim de olmayabilir.. topik sizlere emaneett :gitme:
maşallah duruya. uras artık hiç oynamıyor hamurlarıyla(((
bugün hastayız.ishal kusma. bakıcımız da yoktu babaannede akşama kadar sadece kraker yedirebilmiş şimdi uyuyor. yarın dra gideceğiz((
sitenin adını özelden atarsanız sevinirim.ben göremedim((
febicim kolay gelsin sizede.
fikriyecim bi iki çıkarınca alışıyolar ve istiyolar kurabiye kalıplarını kullanabilirsiniz sizde.keşke resimde çekip ekleseydin.
fikriyecim hemen kaydediyorum bunları.. özellikle yüz boyasıyla ilgili tedirginliğim vardı benim.. ne olduğunu bilmediğimiz şeyleri yüzüne sürmek istemem doğrusu.. bunu mutlaka denicem..
bide irem bugün oyun hamurundan bir parça yemiş( başbaşa bırakmıyorum aslında oynayıp hemen kaldırıyodum.. kapıcı zile basınca boş bulunup hamurları kaldırmadan kapıya gittim.. sonra kapıcı bişeyler söledi filan derken 3-4 dakka yanına gidemedim.. sonra bi gittim ki yüzünü buruştura buruştura yiyo ( mama mama diyo bide eşşek.. çok korktum ama kutusunun üzerinde zehirsiz güvenli yazıyo.. neyse yanii demek istediğim benim kızımı anca senin tarifin paklar:) oyun hamurunu da gıda boyası alır almaz yapıcam. teşekkürler..
Canım bişey olmaz korkma,zaten sehirsiz yazıyormuşama dediğin gibi evde yapılması daha güvenli olur.He yeselr iyi olur ara öğün olarak geçer .:roflol: hele ikindi vaktinde iyi olur önce yoğurdunu yedirirz sonra hadi oyun hamurları çıkartalım da biraz ısıralaım deriz. :icecream: :roflol:
Yuz boyası yalnız kullanıcağımız krem mümkün kadarıyla en kaliteli olmalıdır.Acaba bebek kremi olur mu diye düşünüyorum veya onun yerine vazelin. ?
:roflol::roflol::roflol: ayhhhhhhhh çok güldüm yaaaa:))) bide ikindi vaktinde, önce yoğurt sonra üstüne oyun hamuru haa hahayyyy:))) sen çok yaşa emii:)) kremide kendimiz yaparız daha sağlıklı olur mayonezden felan hahahha:)))
:roflol: ee mayonezide kendiniz yapın bari bunun sonu gelmez yumurtlayana kadar:dance:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?