Bebeklerimiz Nasıl Büyüyorlar ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi febi
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hep yazmayı unutuyorum ama bu günlerde sanberkin favori ouyunu portkal suyu yapmak.Kol sıkacıyla portakları sıkmayaı bayıldı.Yarım portakal koyar sıkıyor(benim yardımıyla) çıkan suyu içiyor sonra tekrar bardağı yerine koyar yine sıkıyor böyle 2 tane portakl bitiriyor.Bide günden güne baya alıştı artık kendi portaklaları yerleştiriyor kapatıyor sıkıyor bardağını alıp içier tekrar yerine koyar.kullanmış portakllı çıkatıyor yerine yenisini koyuyor.Yanı ssıma işi dışında herşey yalnız yapıyor artık.Sıkmak için biraz yardım ediyorum kendisi sıkıyor ama ben son damlayı sıkına kadar sıkmasını istiyorum da :)) cimriyim ben :)))))))))))))

bu oyunu tavsiye ediyorum sanberk port. suyu içmezdi ama bu şekilde çok severek içiyor.Sabahları kahvaltısını hızlamak için mutvaya girer girmez sandalyeyi çekiyor hemn yerini alıyor bububu diye bağrıyor (meyve suyu) lok lok içiyor.

hızlı yuklme nasıl oluyor.ay çok cahil oluyorum bazen.bilmiyorumkismile

[/url][/IMG]

burda her hamurun kabıya yerleştirmesini istedim ve her rengine aynı renkten olan kapağı koymasını istedim.

lütfen evin dağnığa bakmayınız.Bide not Sanberkin pijamısı iyice küçülmüş yeni almalıyım. Unutmmak için yazdım :)))))))))))))))

portakal sıkıyo haaa.. sanberk yeni pijamayı haketmiş öyleyse... :teytey:

yumurtayı evde yapamadınız demi .. heheee.. ben iki sattir sandalyeye tünedim bilg. başındayım bişey yok .. lülülülülülü

hm arada biraz kalktım ondan çıkmadı sanmıştım.Ama demkki çıkmazmış :roflol:

:roflol: ee mayonezide kendiniz yapın bari bunun sonu gelmez yumurtlayana kadar:dance:
:roflol::roflol::roflol: ayyy ne güldüm bu akşam yaaa çok yaşayın emii:)))

Balkonlarda tavuk kümesleri yerleştiririz,ha onların yem için birkaç saksıda otlar dikeriz biraz da buğday :)))))))))
:roflol::roflol: isviçreden özel inek getirtelim onların gübrelerinide saksıların dibine koyarız organik buğday olur:))))

:roflol::roflol::roflol: yaaaaaaaaa koptum yaaaaaa benimmi gülesim var bu akşam yoksa sizmi bişeyler içtiniz:))) geberdim gülmektennn:)))

Gerçekten bu işin sonu yoktur.ne yaparsak yapalım yine hazır ürünlere geliyoruz.Ama iyiki var eskiden kadnlar nasıl bakarmış bu kadar iş içinde 8- 10 tane çocuğa. Biz 1 - 2 tane den şikayatçiyiz bi 5-6 tane düşünün ben çıldırcam herhalde.sempatiksalakcinni

lütfen evin dağnığa bakmayınız.Bide not Sanberkin pijamısı iyice küçülmüş yeni almalıyım. Unutmmak için yazdım :)))))))))))))))

oğluşunun tatlılılığından ne evi farkettim ne pijamasını:)) sen dedikten sonra baktımda koltuğunun örtüsü kaymış gerçekten dağınıkmışsın yanii:))

:roflol::roflol::roflol: yaaaaaaaaa koptum yaaaaaa benimmi gülesim var bu akşam yoksa sizmi bişeyler içtiniz:))) geberdim gülmektennn:)))

artık karnım ağrıdı kuzum,eşim de geldi merak etmiş neye gülüyrum bu kadar .Meraklıdır O kaydirigubbakcemile3

canım bilinçlendikçe her şey daha da zorlaşıyo... bu kadar farkındalıkla 5 çocuk bakmak mümkün değil tabii.. biraz cahillik le değil beş, on çocuk bile bakılır..

oğluşunun tatlılılığından ne evi farkettim ne pijamasını:)) sen dedikten sonra baktımda koltuğunun örtüsü kaymış gerçekten dağınıkmışsın yanii:))

:umursamaz: ya arkadaşım ne yapayım üşengecim ben. :kedi: ama ne yapayım bütün gün düzelmekten yoruldum bazu günleri öyle brakıyorum açıkçası dağınıklık hiç umrumda olmuyor.
Çoktan picama giyidrmemiştim sanberke hep uykutulumla uyudu.Bu günlerde hava güzel pijama giyidirdim ama pek de küçülmüş :))))))))))))))

evet canım o da var,insan daha az bildiğinde daha rahat yaşıyordur.

Ben kaçıyor arkadaşlar saat baya ilerledi sabah 7.30 kalkmalıyım uyumak için çok az vaktim kaldı.
iyi geceler.

hahahha:))) beni ciddiye alıp bide açıklamamı yaptın canımmm:) tatlım dağınıklık filan göremedim ben. şaka yaptım:) üstelik hepimiz çocukluyuz hiç birimizin evi dört dörtlük değil... kıyafetlerde o kadar çabuk küçülüyoki iremin 3-4tane çıt çıtlı badisi oluyo sadece.. diğerlerinin alttan çıt çıtlarını kapatamıyorum bile..

iyi geceler fikriyecim. bu akşam da senden çok şey öğrendim saol.. portakal sıkmayı da denicem yarın kızımla..

bu arada ayşegülcüm verdiğin site harika yaa daha önce niye keşfedemedikki yanii bi sürüde üyesi varmış... bana ilaç gibi geldi valla.. çok güzel fikirler var... tekrar teşekkürler..

senin boncukta çokkkkk şeker fikriyecim.kocaman aferimde sanberke gitti...
ayşegülcüm site için teşekkürler. çok güzel fikirler var.
uras üst solunum yolu ve bağırsak enfeksiyonu geçiriyormuş.cumaya tahlillerimiz var. dün gece sabahladık.mızıl mızıl iştah sıfır. öğleden sonra eve geldim. 200 den 1100 e kadar ne süt içti ne bişi yedi sadece iki tane bebe bisküvisi.onada şükür.
geçen gece puzzle yapayım deyipte üşengeçlikten sipariş veriverdiğim ikili bebek puzzlelarımız bugün geldi. ahşap değiller. taşıtlısını çıkardım bugün. hiç sevmedi uras.traktörü bile:))))bide banyodan nefret ettiği için dokun hisset banyo yapıyoruz aldım. onuda banyo öncesi çıkaracağım.
çocuk hastayken aşırı ilgi göstermeyin diyorlar alışıp hsatalığa yatkınlaşırlarmış yada yalancı hastalık halleri büyüyünce.ama yapmamak mümkün değil pervaneyiz kısaca:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…