fikriyecim sağol bilgiler içinopuyorumnanaktan.yüz boyasına vazelin olmaz sanırım malum çok yağlı.
resimleride hızlıresimden yüklemeyi dene.
sibel bugün duruda sanırım küçük bi parça attı ağzına ben mutfaktayken.aynı irem gibi yüzünü buruşturup ağzını şapırdatıp geldi yanıma hammu diye anladım ama zehirsiz olduğunu bildiğim için rahattım sadece açıkladım mama değil oyuncak diye :)
portakal sıkıyo haaa.. sanberk yeni pijamayı haketmiş öyleyse... :teytey:
yumurtayı evde yapamadınız demi .. heheee.. ben iki sattir sandalyeye tünedim bilg. başındayım bişey yok ..lülülülülülü
:roflol::roflol::roflol: ayyy ne güldüm bu akşam yaaa çok yaşayın emii:))):roflol: ee mayonezide kendiniz yapın bari bunun sonu gelmez yumurtlayana kadar:dance:
:roflol::roflol: isviçreden özel inek getirtelim onların gübrelerinide saksıların dibine koyarız organik buğday olur:))))Balkonlarda tavuk kümesleri yerleştiririz,ha onların yem için birkaç saksıda otlar dikeriz biraz da buğday :)))))))))
portakal sıkıyo haaa.. sanberk yeni pijamayı haketmiş öyleyse... :teytey:
yumurtayı evde yapamadınız demi .. heheee.. ben iki sattir sandalyeye tünedim bilg. başındayım bişey yok ..lülülülülülü
lütfen evin dağnığa bakmayınız.Bide not Sanberkin pijamısı iyice küçülmüş yeni almalıyım. Unutmmak için yazdım :)))))))))))))))
:roflol::roflol::roflol: yaaaaaaaaa koptum yaaaaaa benimmi gülesim var bu akşam yoksa sizmi bişeyler içtiniz:))) geberdim gülmektennn:)))
Gerçekten bu işin sonu yoktur.ne yaparsak yapalım yine hazır ürünlere geliyoruz.Ama iyiki var eskiden kadnlar nasıl bakarmış bu kadar iş içinde 8- 10 tane çocuğa. Biz 1 - 2 tane den şikayatçiyiz bi 5-6 tane düşünün ben çıldırcam herhalde.sempatiksalakcinni
oğluşunun tatlılılığından ne evi farkettim ne pijamasını:)) sen dedikten sonra baktımda koltuğunun örtüsü kaymış gerçekten dağınıkmışsın yanii:))
:umursamaz: ya arkadaşım ne yapayım üşengecim ben. :kedi: ama ne yapayım bütün gün düzelmekten yoruldum bazu günleri öyle brakıyorum açıkçası dağınıklık hiç umrumda olmuyor.
Çoktan picama giyidrmemiştim sanberke hep uykutulumla uyudu.Bu günlerde hava güzel pijama giyidirdim ama pek de küçülmüş :))))))))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?