Bebeklerimiz ve Biz

NE CANLI YAYINI CNMM, BEN kaçırdım galiba

cnm benim çok çok geçmiş olsun, cümleten hepinize, tez zamanda şifa bulursunuz inşallah

sizede cümleten geçmiş olsun cnmmmmmmmmm

Saolasın canım benim...
Biran önce geçer inşallah. Malumunuz erkeklerin hastalıkları çok nazlı oluyor.
Sen nasılsın? Çiçek ile Böcek nasıllar???

İnşallah canım benim inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhh:Saruboceq:

Selam kızlar

Akşam üstü süper bir haber aldım yarın saat 22,30 da tarabyada Varmısın yokmusun Mulakatına çağırdılar
Bol şans dileyin benim için..

cnm benim bu çok güzel bir haber..
çok sevindim senin adına cnm benim..
hadi hayırlısı inş..Denonun şansına kabul edilir ve bol bereketli para kazanırsın inş..

cnm çok gemiş olsu yaa..
acil şifalar diliyorum ..

cnm sizede çok geçmiş olsun....
acil şifalar diliyorum..

kızlar bu arada benim cnm o kadar sıkkınki anlatamam..
k.walidemle başım dertte...
bugün biraz konuşayım dedim..
doğrular zoruna gitti..yine eşimle aramı açtı..
Sabır taşına döndüm sayesinde..
ahh diyorum baştan nasıl kabul ettim birlikte oturmayı..
Şimdi bana bir akıl verin kızlar... Acep aileme açılsammı artık...

konuya bağlı zeynepcim ama bence konu ne olursa olsun( içinden çıkılmayacak durum dışında)
anlatma. üzülüyorlar çünkü.
Sende sıkma canını lütfen.Eşinle aranı açtığına değmez.

wuaw yeliz,tebrik ederim,hayirlisi,bol sanslar.
Zeynep çok üzüldüm. Çok zor bir şey gerçekten. Iki ucu ...lu değnek. Allah yardimcim olsun
Sevil geçmiş olsun size de,
Öptüm herkesi

kızlar bizim canlı yayın yarın saat 10.30 da:)
heyecanlıyım

Hadi hayırlısı ablacığım, uynamış olursam izleyeceğim

Off gerçekten işin çok zor canım geçmiş olsun, ee peki bu çocuklar ne yiyip-içicekler.

Sevil'cim sizede geçmiş olsun, iki hafta evvel bizde aynı durumdaydık Asya çok hafif atlattı biz eşimle kırıldık hastalıktan. Aman o iyi olsunda biz katlanırız.

Selam kızlar

Akşam üstü süper bir haber aldım yarın saat 22,30 da tarabyada Varmısın yokmusun Mulakatına çağırdılar
Bol şans dileyin benim için..

Süper haber, bol şans canım Allah yolunu açık etsin

Ayy ne medyatik olmuşsunuz ben gelmeyeli :),

zeynep evde huzurlusuzluk gerçekten çok zor, dediğin gibi keşke baştan kabul etmeseydin. Yapacağın herşeyi çok iyi düşün düzelteyimderken bozma herşeyi, bence biraz dur sakinleş hiç birşey yapma, sakin düşün ne yapacağını.

Son düzenleme:
Ooo hatunlara bak! Bu ne ya bi baktım televizyonlara çıkılıyo! Tenzile canım, okulda olmasam kesin izlerdim. Yeliz canım sana da bol şanslar. Ben de burdaki yerel gazeteye çıkıyım bari!
Kızlar kuzucuklara dikkat havalar bi garip, benim oğlanın da burun tıkanıklığı hiç geçmiyo, habire de boğaz enfeksiyonu oluyo. Hasta bebişlere çok geçmiş olsun.
ılk kalkana kocaman hihoyyytGÜNAYDIIIIIIIINNNNNNN!!!hihoyyyt

bendende günaydın güzel anneler
yeliz tebrikler boollllll şanslar
tenzile senide tebrik ederim canım işte olduğum için izleyemeyeceğim ama arkadaşlardan ve senden öğreniriz sonucu
hülya, sevil sizlerede eçmiş olsun
zeynep aynı dairedemi binadamısınz bence ailene en son noktada söylemen onlarda işin içine girince çıkılmaz haller alıyor çünkü
özüm epeydir yoktun

günaydınn

oooooooo hastalar çoğalmışşşş
hepinizee geçmiş olsunnn

ooo tvler falannnnn hadi bakemmm hayırlı olsun yelizcimm
tenzilem bende izleyemeyeceğim maalesefff

benimde dün gözüm enfekte oldu. haftasonu tekirdağdaydım yaaa sanırım bişey kaçtı gözüme bütün gün aktı, damlamı damlattıktan sonra bugün daha iyiyim. ama akşam üzeri feci başağrısı ve mide bulantısı oldu neyle alakalı anlamadım. bi anda kendimi zor atmışım odama, arkadaşlarıda korkuttum. bugün daha iyiyim çok şükür

canımcım bildiğim kadarıyla yoktu ama geçensene benim kızda benim gibi olmuştu orda ne varsa bizi etkiliyor herhalde bu yaştan sonra bide göz alerjisi çıktı bugün gidicem zati doktora bi baksın ne olmuş ne bitmiş.
ebrarım nasıll

zeynepcim, sıkma canını demicemmmmmmm
bir çözüm yolu üretseniz eşin ne diyor ısrarcımı kalmaktaa yoksa ayrı çıkma duurmu olabilirmii

allah bol kazanç versin inşalahh daaa kendi evinizi alın , mutlu mesut yaşayın inşallahhh

kadişcimmm sende dertlisin geneeeeee
allah sabır versin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…