Bebeklerimiz ve Biz

saol cnmm, sen nasılsın, ebrar nasıll
bende sütten tamamen kestim zeynebei
çok şükür allahıma düşündüğüm kadar zor olmadı
ama bu seferde emziğe dadandı, uyumuyo emziksiz:ecrin_bebek:
gözünüz aydın öyleyse
ebrar daha iyi ama hala öksürüğü geçmedi
benimde aynı şekilde öksürük var gıcık şeklinde gece uyumakta bile zorlanıyorum yarın doktora gitcektim kayınvalidemler memlekete dönüyor perşembeye kaldı
biz hiç emzik denemedik birde onla uğraşcksın

ıyi akşamlar kızlar, Eşimin ablasındaydık şimdi geldik.
Denomu ne yazıkki gece bezlemeye devam ediyorum,kuzu inatla altına yapıyor.
Bezsiz olmayı kendi istemişti, bezli olmayıda kendi istedi yapacak bişey yok, hanfendi yine ne zaman sıkılırsa o zaman çıkarcaz.

Benim boğazlarda çok feci ne yutkuna biliyorum ne bişey yiyip içebiliyorum.

Günaydınnnnn güzel birgün olsun hepinizee

zehracımmm ohh sende yırttın benle hülya kaldıkkkk birtek memeden kesmedik ama bende başlıycam yaaa artık yeter

yelizcim geçmiş olsun faranjitmi oldun acaba pastil falan al emmek için sıcak birşeyler iç geçer canım bendede var hafif hafif oluyor arada

fatmacım ebrarın öksürüğü devammı ediyor hala bi götürsene kuru öksürük ne diye devam ediyor şurupta veriyorsun

ben bugün yoğun olucam yie ay başı maaşlar vs birde rapor vermem lazım içeri ara ara uğrarım

saolun kızlar
günaydın benden de kocamannnnnnnn öpüyorum hepinizi
kızım daha iyi çok şükür
uyanmasını bekliyorum kahvaltı için,

kadişim hani sen 1 haziran itibariyle kesicektin sütten
inan bana başlamak bitimekmiş
hiç korkma yeterki kararlı ol

[günaydın kızlar..güzel bir gün diliyorum...
kızım ve ben rabbime şükürler olsun iyiyiz...
onun dışında hala maaş yok..delirmeye az kaldı...

yelizcim kuzenin için çok üzüldüm cnm...
küçücük de yavrusu varmış..
allah yardımcıları olsun...
ayrıca geçmiş olsun cnm..ilerlemeden bi dr.a git hemen cnm

günaydın betül...
hala almadık 2 ay oldu...
bugün toplantı yapmaya gitti patronlar..bi haber gelir elbet..ama hiç umudum yok

Günaydın kızlar güzel bir gün diliyorum, boğazlarım çok feciydi akşam ağzımı bile açamıyordum. daha iyi şimdi dün iki ilaç içtim. Teşekkür ederim hepinize.

selam kızlar hepinize güzel bir gün diliyorum
elifcim hala alamadınız dememk maaşınızı
seni çok iyi anlıyorum canım insan çok sıkışıyor
bizde 2 aydır öyleyiz .

canım geçmiş olsun benimde 2 gündür boğaz ağrım var sesimde hafif kızıldı
bugün daha iyiimm

canım ya denoya nazar değdi sanırsam.bunada şükür gündüz bari bez istemesin
naz hanım kesinlikle çıkarttırmıyor bezini dün 1 saat tuvalette oturduk inat etti çiş yapmadı
nasıl bıraktırıcam ya kocaman oldu herşeyi söylüyor çişe geldimi söylemiyor
o kadar tuvalete otutturuyorum bir kere bile yapmadı tuvalete
tutuyor üstünü giydirince salıyor benim delüü

kolay geldinn bebeğümm.iyi çalışmalarrrrrrrrrr:lepi:

kızlar netten okudum kiraz sapı çok güzel ödem attırıyormuş 2 gündür içiyorum inşallah
işe yararr

öpüyorum hepinizii kaynım bende yeni kalktı kahvaltı hazırlıyayımm

Canım sanada çok geçmiş olsun,
Bu tür eğitimlerde kendi istemedikçe bişey yaptıramayız canım, deniz gece bezini çıkartmayı kendi istedi.
Bezlenmeyide kendi istedi, zorla onu gece kaldırıp çiş yaptırmam çok zor -ki katiyen yapmıyorlar senin anlattığın gibi, zamanı geldiğinde oda isteyecektir canım merak etme. Demekki uygun zaman değil.
Ama sen konuşmaya anlatmaya devam et.

Kiraz ın mevsimi çok kısadır ama zayıflamaya çok yardımcı ben saplarını biriktirip kurutuyorum, sonrada demliyim içiyorum.

kolay geldinn bebeğümm.iyi çalışmalarrrrrrrrrr:lepi:

Sağol canım sanada kolay gelsin evişi malummmm

nazın o dillerini yerim bennn cadı herşey konuşuyor demek ama çişe gelince söylemiyor
bende dün güzel kilotlardan aldım kuzuma yaz olduğu için çıtçıtlı badi kullanmıyorum artık ama bezi kayıyor haliyle onun için kilot aldım bizde bu yaz düşünüyos wc eğitimine önce memeden keselim ondan sonra lazımlık alıcam annem alıştırcak zaten alıştırma kilotlarıda varrr :1hug:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…