- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.481
kızlar nİye Çok durgun burası
zeynebİ uyuttum, İŞlerİ yaptım
uyanınca pİknİĞe gİdİcektİk arkadaŞlarla, fİkİr deĞİŞtİrdİk kene olaylarından dolayı, arkadaŞımın bİrİnİn Çok gÜzel bahÇelİ evİ var , yenİ İlaÇlanmıŞtı ,onun bahÇesİnde oturucaz, zaten herkes hazırlık yapmıŞtı, gÖtÜrÜp orda hÜpletİcez:))
bende arkadaşlara söyledim kiraz saplarını atmayın bana verin dedimKiraz ın mevsimi çok kısadır ama zayıflamaya çok yardımcı ben saplarını biriktirip kurutuyorum, sonrada demliyim içiyorum.
ah canım sorma kaçgümdür uğraşıyom ama yokk söylemiyor cadıSağol canım sanada kolay gelsin evişi malummmm
nazın o dillerini yerim bennn cadı herşey konuşuyor demek ama çişe gelince söylemiyor
bende dün güzel kilotlardan aldım kuzuma yaz olduğu için çıtçıtlı badi kullanmıyorum artık ama bezi kayıyor haliyle onun için kilot aldım bizde bu yaz düşünüyos wc eğitimine önce memeden keselim ondan sonra lazımlık alıcam annem alıştırcak zaten alıştırma kilotlarıda varrr :1hug:
kızlar nİye Çok durgun burası
uyanınca pİknİĞe gİdİcektİk arkadaŞlarla, fİkİr deĞİŞtİrdİk kene olaylarından dolayı, arkadaŞımın bİrİnİn Çok gÜzel bahÇelİ evİ var , yenİ İlaÇlanmıŞtı ,onun bahÇesİnde oturucaz, zaten herkes hazırlık yapmıŞtı, gÖtÜrÜp orda hÜpletİcez:))
kızlar bende burada doğuda çok fakir olan bir köye gönderilmek üzere koliler hazırlıyorum keşke sizde yakın olsanız banada sizlerden de bişeyler alsam:))hertürlü kitap özellikle çocuk giysilerine ihtiyacım var
kızlar cnm çok sıkkın valla aglamaktan gözlerım şişti efeye hıç bışı yedıremıyorum hastalandı mız mız oldu vede ıstahsız kuzum gözlerımın onunde kılo verıyor gercı bende verdım stresten uzuntuden 48 e duştum ya daha cok kılo verırse kuzum 1 derı 1 kemık kalırsa çok uzuluyorum çokk bunaldım ıyıcene
ah canım sorma kaçgümdür uğraşıyom ama yokk söylemiyor cadı
çişşşş yaptım bitti diyor bakıyom bişi yok tekrar bezini bağlıyom
aslında çıtçıtlı badiler yazın daha iyi oluyor canım askılı olanlardan aldım
rahat oluyorr.
canım üzülme bitanem ya
ay ne güzel bir iş yapıyosun canım yakızlar bende burada doğuda çok fakir olan bir köye gönderilmek üzere koliler hazırlıyorum keşke sizde yakın olsanız banada sizlerden de bişeyler alsam:))hertürlü kitap özellikle çocuk giysilerine ihtiyacım var
ooo gez anacçım gezzkızlar nİye Çok durgun burası
sor oluyo de mi çişten kesmekSağol canım sanada kolay gelsin evişi malummmm
nazın o dillerini yerim bennn cadı herşey konuşuyor demek ama çişe gelince söylemiyor
bende dün güzel kilotlardan aldım kuzuma yaz olduğu için çıtçıtlı badi kullanmıyorum artık ama bezi kayıyor haliyle onun için kilot aldım bizde bu yaz düşünüyos wc eğitimine önce memeden keselim ondan sonra lazımlık alıcam annem alıştırcak zaten alıştırma kilotlarıda varrr :1hug:
off çok zor bir durum yagünaydın betül...
hala almadık 2 ay oldu...
bugün toplantı yapmaya gitti patronlar..bi haber gelir elbet..ama hiç umudum yok
sor oluyo de mi çişten kesmek
sütten kesmekte öyle
erkenden halletmek lazım aslında yaaaaa
kolaygelsin sana bu savaşta canım ya
a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?