Bebeklerimiz ve Biz

kızlar nıye Çok durgun burası
zeynebı uyuttum, ıŞlerı yaptım
uyanınca pıknıĞe gıdıcektık arkadaŞlarla, fıkır deĞıŞtırdık kene olaylarından dolayı, arkadaŞımın bırının Çok gÜzel bahÇelı evı var , yenı ılaÇlanmıŞtı ,onun bahÇesınde oturucaz, zaten herkes hazırlık yapmıŞtı, gÖtÜrÜp orda hÜpletıcez:))

Ohhh götürün anacımm afiyet bal olsunnn
zehra zeyno yine memeye yanışıyormu istiyormu açıyormu eskisi gibi

yoğunuz anacım baksana hiç kimse gelmiyorrr
bankayı tutturamıyorum sıyırıcammmmmm çok işim varrrrr sıkıntıdan kendimi atıyorum buralara

Kiraz ın mevsimi çok kısadır ama zayıflamaya çok yardımcı ben saplarını biriktirip kurutuyorum, sonrada demliyim içiyorum.
bende arkadaşlara söyledim kiraz saplarını atmayın bana verin dedim
anam kiraz sapı şimdi kıymete bindi bizde demliyip içeriz diyorlar
bende öyle yapayım barii

ah canım sorma kaçgümdür uğraşıyom ama yokk söylemiyor cadı
çişşşş yaptım bitti diyor bakıyom bişi yok tekrar bezini bağlıyom
aslında çıtçıtlı badiler yazın daha iyi oluyor canım askılı olanlardan aldım
rahat oluyorr.

afiyet olsun bebeğümmmmmmmmm

kızlar bende burada doğuda çok fakir olan bir köye gönderilmek üzere koliler hazırlıyorum keşke sizde yakın olsanız banada sizlerden de bişeyler alsam:))hertürlü kitap özellikle çocuk giysilerine ihtiyacım var

kızlar cnm çok sıkkın valla aglamaktan gözlerım şişti efeye hıç bışı yedıremıyorum hastalandı mız mız oldu vede ıstahsız kuzum gözlerımın onunde kılo verıyor gercı bende verdım stresten uzuntuden 48 e duştum ya daha cok kılo verırse kuzum 1 derı 1 kemık kalırsa çok uzuluyorum çokk bunaldım ıyıcene

Canım üzülme bu geçiş döneminde kuzuların hepsinde varrr iştahsızlık ya ben akşamları muhallebisi veya bisküvisini zorlata ağlata ağlata yediyorum 3-5 kaşıkta olsa karnına bişey gitsin diyorum yoksa memeye yanaşıyor cadııı rahatsızlığını atlatsın telafi eder canım efe doktora götürdünmü olmazsa vitamin falan yazdır doktoruna durumu anlat

canım çok sıcak dönmelerde tabiki iyi oluyor şimdi hala uzun kolluyla yatırıyorum havalrın durumu belli değil birde küçüldüler az var yazlık hepsi kışlık genelde uzun kollu alttanda atlet giydiriyorum ayrıca çok sıkmak istemiyorum yoksa çıtçıtlı badi tabikide iyi yazın birebir

son halını koyuyorum kızlar çokmu zayıflamış sızce
38.5 derece ateslıydı burda o halıyle bıle supurge yapıyordu mınık kurbagam

maşallah efeye boyuda uzunmuş sibelcim olsun hastalığın verdiği etkidendir iştah problemi biz bile yeri geliyor hastalanınca ve belli dönmelerde iştahsız olabiliyoruz ister istemez üzülüyoruz ama elden bişet gelmez geçicidir. en kısa sürede inş. eski iştahını kazanır annesi zorladığın zamanda hiç yemiycek o vakit iştahıda açılsa belki kötü gelir tadı

son halını koyuyorum kızlar çokmu zayıflamış sızce
38.5 derece ateslıydı burda o halıyle bıle supurge yapıyordu mınık kurbagam
canım üzülme bitanem ya
zamanla alışçaktır yemeye
peki ilaç kullanıyomusun
araştır istersen

ay ne güzel bir iş yapıyosun canım ya
üstüne düşmek lasım aslında

ooo gez anacçım gezz
bizde çalışalım offf
bunaldım iice
cuma günü bitiyo şükür
tatile çıkıyorummmmmm

sor oluyo de mi çişten kesmek
sütten kesmekte öyle
erkenden halletmek lazım aslında yaaaaa
kolaygelsin sana bu savaşta canım ya

günaydın betül...
hala almadık 2 ay oldu...
bugün toplantı yapmaya gitti patronlar..bi haber gelir elbet..ama hiç umudum yok
off çok zor bir durum ya
kriz geçiyo diyolar ama yakında
maaşlarınız artar ve düzenli alırsınz inşallah canısm yaaaa
a.s.

evet kızlar bugun vıtamın ılacına basladım efe normalde çok yıyen bır çocuk hayatta yemek secmezdı bu aralar dışıne uygun olanı yıyor boya gıdıyor ene gıtmesını çok ısterdım ama olmuyor

sağol kadisçim.elden pek birşey gelmiyor aslında keşke daha çok topğlayabilsem
sende 1.olmuşsun bir sınavda tebrikler canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…