Bebeklerimiz ve Biz

İyi akşamlar kızlar beni almaya geldiler, Viaport a gidiyoruz, Barışa ördek almışlardı zor ikna ettik oraya vericez., Evde ördek balkon b.k içinde ııy. Bu vesileylede gezicez.

Öpüyorum sizleri.

Merhaba derya

Biz iyiyiz çok şükür siz nasılsınız_?

sağol bizde iyiyiz canım. napalım sıcakta ...
çalışıyorum işte.. akşam eve gidişim 9 u buluyor kuzum uyuyana kadarda azcık oynaşıyoruz bebişimle.. sonra yorgunluktan seriliyorum valla. ütüler birikti ... çok uyuyorum kızlar yaa.. nasıl atcam bu uykulu hali bilmiyorum. off off

iyi akşamlarrrr

bugün yezadyı memeden kesme kararı aldık zehra sultanın taktiği uyguladık bantla yapıştırdım ama benim cadı tuttuğu gibi çıkardı bandı yada biz yapamadık pamuk üstünde kalınca ağzını götürmedi korktu meme me diye ağladı baktım olacağı yok bu yola girdik acı ketçap sürdüm gögsüme biraz çamaşır falan abttı ama napalım bir şekilde çıkar artık leke amacımızı gerçekleştirelimde ketçapı sürdüklten sonra emmeye baldı derken acı ağzına değince emmedi ve tişörtü kapattı kucağımdan babasına atlayıverdi kuzum gel diyorum çağırıyorum kaçıyor birkaçkere geldi açtı emmek istedi ama tadı üstünde olduğu için yine aynısını yaptı sonuç alıcaz galiba

akşamdan beri daha istemedi bakalım inş. gecemiz rahat geçer birkaçgün böle devam ederse unutur. ozamana kadar sütte çekilmiş olur herhalde

sanada iyi akşamlar kevsercimmm ben 7-8 aya arası koymuştum canım ancak seninki ufak daha
tam oturabiliyormu bence biraz daha dengeyi sağlasın ondan sonra koyyy

slm kızlar
yoğundum bu sıralar
şimdi biraz müsait oldumda bir bakayım dedim.

öpüyorum herkesciği...

kadiscim hiç bir şey sürmeden bir deneseydin keske,neyse yinede kolayliklar dılerım. Kevser ben hiç yürütece koymadım.11 aylık iken yürümeye başladı benim prenses.koyan arkadaşlar yardımcı olacaktır sana.iyi geceler herkese

Kevser ben yürütece 8,5 aylıktı koydum 11 aylıktı yürüdü çok kullanmadık ama yinede dr umuz 15 dk fazla tutmayın diye uyarmıştı bizi.

Kadiscim umarım seninde meme bıraktırma operasyonun zehra ve tenzileninki kadar kolay olur.

ah bıde ben yalancı emzıgı bıraktırabılsem hala elımızde 3 memeyle gezıyoruz bugun çarsıya çıkardı esım bende memesını almayı unuttum varya dışarda yıktı ortalıgı meme meme dıye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…