Bebeklerimiz ve Biz

günaydınnn herkese güzel bir gün olsunnn

istanbulda hava kapalı sanırım yağış var bugün kasvetli bir hava var

tenzilecim ilkinde zaten birşey sürmeden denedim ama benim cadı dinlmedi yatana kadar vermedim gece bastı fizahı yok bilmiyor yani benim bişey sürmeden kesme şansım yokkk varsın böle kesilsin ne yapayım

yelizcim sağol inş. canım hayırlısı bu gecemiz rahat geçti ağlamadı biraz mızıldandı su verdim yeri rahat değildi galiba döndü döndü uyudu bir iki akşam daha geçerse rahatça atlattık sayılır

Günaydın güzel bir gün diliyorum

Yağmura yakalananlardanım.

Kadis oh süper maşallah kuzuna akıllı bıdık.öpüyorum onu.

Nimo senin fıstık nasıl tatlıydı öyle bende akşam izledim. ısırmaya çalışıyordu ya civcivi.:)

günaydın kızlar.hepinize güzel bir gün diliyorum
dışarıda çok güzel bir yağmur var oturdum balkona bir cigara yaktım
yağmuru izlemek çok hoşş yaaa

kızz nimoo ne videosu ben izlemedim

kadiscim hadi hayırlısı canım
nasıl geçti gece meme istedimi yavrucakkk

yelizcim bacım günaydın snadaaaaaaaaaaaaaaa

bende naza emziği bıraktıramıyorum
kesinlikle emzik olmadan uyumuyor gerçi gündüzleri istemiyor sadece uykusu geldiğinde
istiyor zamanla bırakır heralde

hasat olan bebişler var galiba hepsine geçmş olsun

kadişcim hadi allah yardımcın olsun. çok ağlamadıysa gece çabucak hallolacka sanırım. bak çok korkuyodun hemncecik halledeceksin eminim.

bende yapmura yakalandım
aksine bugün kınavar
dünde ne bunaltıcı sıcak vardı
bide dün akşam üst kat komşumuzun kınası vardı sokakta . ne kınaydı bee. hayatımda böle bişey görmedim.
bir sürü hatun hepsi sarışın hepci cillop gibi
göçmen tabi hepsi
bid ene kıyafetler değiştirip değiştirip oynadılarr. ne görkemliydi be.
valal çingene mahllesindede çok gördümde böylesini hiç görmmemiştim.

bizim emzik hep elimzide eskiden sadece gece emerdi. videoda da gördüğünüz gibi hep ağzımızdaaa
aman biz nasıl bırakmışız onlarda bırakır bişekilde
herşeyin vakti gelince oluyor kolaycaaa
sıkmayın kendinizi
tuvalet eğitimide emzik de anne sütüde bi şekilde oluyorrü

günaydınlarrrrrrr.sabah servisi kaçırdım bizim kız iyiden iyiceye grip oldu öksürük burun akıntısı.gece uyumadık hiç sabah da kalkamadık haliyle tam benimin servisin saati gözlerimi açtım o kadar uykusuzum ki aman dedim uyuyayım biraz daha.ama nerde benim cadı annneeee diye bağırıypr gece yanıma aldıydım baktı uyanmıyorum sişlkeliyor beni uyanayım diye.biraz daha uyumak derdine servisi boşuna kaçırmışım yani.kız bırakmadı.işe şimdi geldim canlarım.hepimize güzel günler bebişlerimize acil şifalaar.

Sağolun kızlarr desteğinize teşekkürler atlatıcam inş. bir önceki denemeye göre daha rahatım ozaman bayağı üzüldüm meğer emzirmek nekadar önemliymiş anneyle çocuğun kopmaz bağıymış

ama şimdi daha rahatım 20 aylık olucak nerdeyse zamanı geldiği için belkide rahatım.bismillah deyip başladık sonumuz hayırlara artık

yağmura allahtan yakalanmadım erkenciydim bugün normalde 8:20-8:30 arası gelirdim bugün daha erken gelmişim saate bakmadım ama allah erken gelmişim yakalanmadımmm

nimetcim iyi eğlenceler canımm dökersin artık kurtlarını akşammmm

betülcüm kuzuya geçmiş olsun canım acil şifalar hhemen peditus ve ventolin başlasaydın canım yada yelizin keçiboynuzu tarifinden ver akşamları çok iyi geliyor

Günaydın Zeynep,Günaydın elif :)

Şu meme ne tutkuymuş ya,Denizin bi kutusu var ona saklıyacağım şeyleri koyuyorum göbeği,emziği ilk papucu. Doğumgününde o kutuya baktım bişey arıyordum, denizde yanımda memeyi gördüğü gibi
alıp kaçtı yanımda.Ağzına aldı emdi, böyle büyümüş ama bebek gibi konuşmaya başladı felan :)))
O kadar uzun süre geçmesine rağmen görür görmez koydu ağzına. Bende nimet gibi zaman olayına inanıyorum. Hiç strese girmeyin.

betülcüm geçmiş olsun çok,havalr o kadar oynakki, dün bunalttı bugünse apayrı.inaşllah bir an önce düzelir

emzikti, wcde,annesütüydü bunlar halledilecek şeyler

benim en çok korktuğum çocukta hastalık,özellikle ateşli hastalık, düşmeye bağlı tramvalar ve tabbiki çocukta iştahsızlık

iştahsız çocuk zor çocuk bana göre, hem annenin sinirleri bozuluyor hemde hastalığa davet çıkarıyor.

bebleirmizin sağlıklı yerinde olsun, mutlu olsunlar, hep psikolojik hemde fizyolojik gelişimleri iyi olsun, gerisi boş.

allah hepsine güzel sağlık ,mutluluk , şans dolu bir ömür nasip etsin.

kadişcim vall hiç havamada değilim, kolumu kıpırdatmak istemiyorum

ya ilaç konusunu hiç açma kadisçiğm ya benim eşim de inanılmaz bir ilaç düşmanlığı vaar.kullansam bi ton laf söyler yok çocuğun bağışıklık sistemini çökertiyormuşum.kendi kendine iyileşmeliymiş.hani çok kötü durumlarda sesini çıkarmıyor sadce.napcam ben bu adamla bilmiyorum.
1-2 gün daha bekleyip olmazsa dr a götürürm artık

kızlar bu aralar bende bi iştah bi iştahhhh
hiç hoşuma gitmiyor vallahi, gerçi öğle yemeği falan yemiyorum, akşamalrıda çok az ama var yani iştah, bıraksam götürcemmmm yanii.

Betülcüm hiç bir şey yapmadan bekleme bence en azında ıhlamur elma kabuğu ve çubuk tarçınla kaynat.Keçiboynuzu giribin aşağı inmesinide engelliyor.Ve öksürük için bal limon ve tarçın karışımı verebilirsin. Hiç kimse ilaç kullanmak istemez ama ilaç dünyanın sonu değil. Gerekiyorsa kullanacaksın.

Nimet aynı dert bendede var malum gün yaklaştığı için,Dün viaport a ördekleri bırakmaya gittik, ve hiç bir şey yemeden geri geldim, düşün yapay göl kenarında restorandlar. Eve gelip nesfıt imi yedim.
Ama bu akşam ne olur bilmem tost yaptım şimdi banamısın demedi :):):):)))))))))

çok arada kalıyorum yeliz ya bu hastalık dönemlerinde.bizim kızda ıhlamurmuş o tarz şeyleri sürmez ağzına.offffff napsam ki ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…