- Konu Sahibi DreamLover
-
- #22.541
valal banada banamısın demiyor, bıraksam götürcem o derecedee, gözüme hiç sevmediğim şeyler bile acaba tadı güzelmdiir, yesem mi diyeee düşündürtmeye başladı.
elificm bzidede öle nesfit yemek mümkün olmuyorr, maalesef, kayınvaldem ne yaprsa yiyoruz, bend ebol bol salata yapıyroum yemeğin yanına ,kızda zaten koca slata tabağını benle kendi önüne çekiyor :))) ordan çatlla alıp alıp bana yediriyro bdie kendi yiyor
yok ilk karşılaşması değil elificm, çok çekti o civcivler elindne halada çekiyorlar yaa, öp öp diye öğretmiş kaynoş ona hazır o öperken çekelim dedik, ki bu video çekilmedne bri iki saniye önce başka bir civcivin kanatların tutup fırlatmıştı, sev sev diye öğrettik, öyel çektik :)))
zavallı hayvancağızlar sokakta kedisi köpeği ne varsa çok çekiyor elinden :))))
elif ve yeliz haklı betülcüm en azından gece sütünün içine karıştır, ben çok vermiimdir öle karışık uyku sersemi fazla anlamıyorlar, bide kaşıkla ağzına zorla aç sok,ialcı nasıl içiyorlar acı acı, bunuda içerrrrrr.
yeliz sorma yaaa, ne bu çay deliliği anlamadım, çay çay diye aklı çıkacak, bide kahve. bende haftasonu kahvaltılarında ıhlamur veriyorum bardakta çay diyeee. bir iki yudum alıyor sonra içine yumurta, peynir, ekmek, zeytin kouyor karıştıyor tekarar kafaya dikiyorrrr, karmakarışık nasıl içiyor yiyor öle anlamış değilim, kendi yemeğini kendiyapıyor, dün mantıyı su bardağından suyla karışık bi şekilde yedi. bıraktık kendi doğal halineee, heryerimzii batırıp rahatlayıp oturuyoruz aşağı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?