Bebeklerimiz ve Biz

nimet videoyu izledim..nil ne kadar büyümüş ya maşallah...
bebeklikleri geliyor hep aklıma..yavaş yavaş çocuk oluyorlar şaka gibi değil mi..
civcivle ilk karşılaşması sanırım..çok iyi davrandı yine civcive..
ruze ilk defa gördüğünde bile neler yaptı hayvancağıza...

kadis allah kolaylık versin cnm...
korktuğun gibi olmadı bak..
ruze ne emzik nede beni emdiği için böyle sıkıntımız olmadı..anne sütü emmemiş olmasının verdiği vicdan azabını saymıyorum bile.
hiç emmeiği halde benim de yeliz gibi ilklerini sakladığım kutusu var..oraya bişiler koyarken bulduk emziği merak etti aldı..hemen ağzına attı..
biliyor onun emileceğini

betül geçmiş olsun canım...
yelizin şifalı tariflerinden uygulasan cnm çok iyi geliyor onlar

iştah sorunu bende de var...
belki size göre az ama göbeğim inanılmaz çıktı...
görenler 3 aylık hamile sanıyor...
bikaçgündür titreşim kemeri takıyorum...
bende de nesfit var ama kaynanamlar normal yemek yerken yiyemiyorum onu..
sürekli yesem bıkmam

betülcüm bzidede öyle be canım, eşimde hiç sevmez ilacı,
birde ben anaıokulu döneminden de tedirginim, şimdi ister istemez çok fazla çocukla yada hastayla muhattap değiller, anaokuluna başladıklarında bir çok çocukla hastayla temas halinde olcakalr ve hastalıklar bir anda patlıyacak . Bakalım ozaman ne olacak , inaşllah mikropalrla savaşmayı öğrenirler kuzular

yelizcim, mahallemiz, göçmen mahllesi canım. keza eşimde bulgaristanlıdır zaten benim.

Ihlamur vs seven bebek nadirdir zaten betülcüm, sen onu bir şekilde içirmeye çalış.
Kamışlı bardaklardan aldım ben denizi onunla ne olursa içiyor mesela, yada meyve suyuna karıştır.
Ben keçiboynuzunu çay diye veriyorum kahvaltıda, çay delüsü kızım benim saat 4-5 olduğu zaman
babanesinden çay istiyormuş :)

valal banada banamısın demiyor, bıraksam götürcem o derecedee, gözüme hiç sevmediğim şeyler bile acaba tadı güzelmdiir, yesem mi diyeee düşündürtmeye başladı.

elificm bzidede öle nesfit yemek mümkün olmuyorr, maalesef, kayınvaldem ne yaprsa yiyoruz, bend ebol bol salata yapıyroum yemeğin yanına ,kızda zaten koca slata tabağını benle kendi önüne çekiyor :))) ordan çatlla alıp alıp bana yediriyro bdie kendi yiyor

yok ilk karşılaşması değil elificm, çok çekti o civcivler elindne halada çekiyorlar yaa, öp öp diye öğretmiş kaynoş ona hazır o öperken çekelim dedik, ki bu video çekilmedne bri iki saniye önce başka bir civcivin kanatların tutup fırlatmıştı, sev sev diye öğrettik, öyel çektik :)))
zavallı hayvancağızlar sokakta kedisi köpeği ne varsa çok çekiyor elinden :))))

elif ve yeliz haklı betülcüm en azından gece sütünün içine karıştır, ben çok vermiimdir öle karışık uyku sersemi fazla anlamıyorlar, bide kaşıkla ağzına zorla aç sok,ialcı nasıl içiyorlar acı acı, bunuda içerrrrrr.

yeliz sorma yaaa, ne bu çay deliliği anlamadım, çay çay diye aklı çıkacak, bide kahve. bende haftasonu kahvaltılarında ıhlamur veriyorum bardakta çay diyeee. bir iki yudum alıyor sonra içine yumurta, peynir, ekmek, zeytin kouyor karıştıyor tekarar kafaya dikiyorrrr, karmakarışık nasıl içiyor yiyor öle anlamış değilim, kendi yemeğini kendiyapıyor, dün mantıyı su bardağından suyla karışık bi şekilde yedi. bıraktık kendi doğal halineee, heryerimzii batırıp rahatlayıp oturuyoruz aşağı

zavallı hayvancıklar...
ruzeye uzunca bi süre hayvan yok...
sokaktaki kedileri falan bi yakalasa düşünmek bile istemiyorım sonunu..
yeliz bizde ördek alacaktık iyiki almamaışız..demek çok batıryolar ortalığı

aa ruzede çay delisi..kaynoş alıştırdı ama bizim..
suyla karışıp bişiler içiyo...
biz tekrar kahvaltıda bulamaça döndük yoksa heryeri batırmaktan mıncıklamaktan yemiyor..
bi de kayananm anlattı..diyorki ruze kakası gelince kaka kaka diye bağırıyomuş..
kaynanam yap kızım deyince oturup bezini batırıyomuş..sanırım tuvalet eğitimi zamanınımız geldi..bu bi işaret gibi geldi bana

sağolun kızlar önerilerinzi için.deneyeceğim bu akşam keçiboynuzu tarifine baktım ama göremedim eskilerde.ya zahmet olmazsa biriniz anlatırmısınız

aaa elif çok iyi yaaa, demekki yvaş yavaş hazır olmaya başladı, bizimki yapacağı zaman gidip saklanıyor, onun dışında bişey yok, biz anca seneye sanırım, bezide çıakrma meraklısı, sonra salonun orta yerine koyuveriyro tam oluyoruzzz

Elifcim bir kaç gün kaka kaka diyince oturdun wc ye deneyin bakalım memnun olacakmı.

Betülcüm gözün aydın canım. Süper. Tebrikler.

Betülcüm 3-4 tane keçiboynuzunu küçük küçük kırıp büyük boy cezvenin içine su ile doldur keçi boynuzlarınıda at 10 dk kadar kaynat su sarı gibi oluyor, balı içine akıyor. Ilıdıkdan sonra süzüp verebilirsin canım kuzuna

ruzede bez çıkarmaya bayılıyor ama ben şimdilk otoriteyi koruyorum..kaynoş gündüzleribezi falan çıkartıp rahat rahat gezdiriyomuş evin içindee...
bide varya bu aralar kukusunu çok merak ediyo..elini bezin içinden sokup merak ediyo..bu sabah bişiler anlattım ama anladımı bilmem

sağol yelizcim akşam deneyeceğim benim kuzu bi de inatlaşıyor çok zorlarsam kendini kusturoyr ilaç da içiremiyorum hiç .

kızz bu nill aynı naz gibii ne güldümm yaaaa
nazda bas bas bağırıyor benim ördek diye
bizimde bahçede civcivler var evsahibimin naz zavallı ciccivlere neler yapıyor
ördek diyor bizimki.
emzikte ağzında gündüzleridemi emiyor zilli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…