Bebeklerimiz ve Biz

betül sende bendnesin anacımmmm gel sarılalımmmm

valla zeytin sevdasına çekirdeği çıkarılmış dilimlenmiş zeytinlerden aldım koca kavanoz bu haftaaa. kouyorumm önüne o sırada ağzına atacakken yemeği kakalıyorum bunaaa. bağırıp parmağını gösterip git git diyo bide babaaaa babaaaa gelllll indir diyooo zilli.

şikayet ediyo beni yaaaa

Nimetim gittimi kuzun çifliğe???
Ben önümüzdeki hafta bir aksilik çıkmazsa orda olacağım. Bu sefer görüşürüz inşallah...

ah uyku sorunu beni çıldırtıyor bazen babasını gönderiyorum yoruluyorum geceleri kalkıp odasına gitmekten ama benim cadı babayı görünce basıyor çığlığı illa ben gidecekmişim başına.babamızın da canına minnet aralarında gizli bir anlaşma var sanki:)

alemsin nefin
benimki tam tersi
ben susturamadigimda babası gelip ona görününce olay bitiyo
kuzu deliksiz uyuyo:)))

Ah ahhh o şikayet mevzusu bizdede var. Baba evde olduğunda en ufak şeyde başlıyor baba anneye hıhhh de bu arada parmağınıda sallamayı unutmuyor.
Dünde babannesi kızım anne seni dövüyormu diye soruyor. Ya sabır dedim.klava:
Sonrada döndüm kaynoşa cevap vermez o başına geleceği biliyor cezası çok büyük dedim. Aaaa olurmu o daha küçük ne anlar 4-5 yaşındaki çocuk gibi davranıyorsun bunaltacaksın dedi. Dedim küçüğü büyüğü yok ağaç yaşken eğilir. Evde olan evde, burda olan burda kalır.....

ah be ekin055 ,
ne ışık açmasi ne sesli konuşmak hiç biri yok
hatta hemen gider gitmez kafayı koyuyorum karyolasının kosesine sanki orda uyuyormuşum gibi
hemen tekrar yatıyor o da suyunu içip
yok yok uyku başka birsey
neyse buna sukur
neleri war daha

ekincimmm valla yaptık o ayrımı be bacımmm
cins bizimkiler cinsss
nerde yatacağını biliyro hangi kativiteden sonra uynacağını bliyorr biliyorda işine gelmiyorrr

vlla sevilicm bizim kız haziran 26ya kadar burda o hafta gidecek tekirdağa bacımmmm

2 hafta kardeş bakcak önümüzdeki hafta

sevilicm lafa bak yani kaynananın yanii ühhhhh
töbe töbeeeeeeee

valla bizimki değişken ruhlu bir velet olduğu için zaman zaman babyı görünce çığlık çığlığaaaaaaa anne anne diye ortalık ayağa kalakr zaman zamanda babayı görür yata uyur mışıl mışıl

hatta işim olur en son işte kuaföre gitmiştim yatır kızı dedim eşime, hiççççç sorun çıkarmamış hemen uyumuş 2 saatte kalkmamış, alla alla dedim garez banaaaa

nimocum sağol canım thankss..

uyku eskiden olsa derdim 2-3 kalkıyor ama maşallah kuzuma uyanmıyor mızıldanıyorsa önceden emdiği dönmelerde emer yatardı pek te kaltığı sölenemez ama bazen şaşıyor oluyor

tenzilecim mutlaka bir sıkıntısı vardır dediğin gibi dişleri zorluyor olabilir bizimkide aynı annemle konuştum sabahtan ağlamış bayağı mızmızmış

şimdi dayısı msn kameradan gösterdi anneee açii diye sesleniyorrr bana kuzummmm

Son düzenleme:
ya ne olursa olsunnnn
bu kadar mı tatlı olurlarrrr yaaa
bu kadar mıııı
baktıkça yiyesim geliyo vallahiiiiii
her hareketleri ağlayışları huysuzlukları bileee yakal mıncıkla heryerini diyooo resmen

Sormayın kızlar...
Aynen öyle 1,5 yaşındaki çocuğun ağzını arıyorlar. Yok ya bu cahillik değilde nedir söylermisiniz. Ben yeni evlendiğimde eltimin kızı irem kadardı ona da yaparlardı. O zavalımda evde ne var ne yok anlatırdı. Tatlı dille yaptıklarını ne kadar yanlış olduğunu anlatırdım ama dinleyen kim.... Şimdi çocuk da alışkanlık yaptı tabi olduğu yerde ne konuşuluyorsa yemiyor içmiyor başka yerde anlatıyor. Eeee anlatılacak şey var anlatılmayacak 7 yaşındaki bir çocuk bunun ayrımını pek yapamıyor. Şimdide çocuğa kızıyorlar yaptığın çok ayıp bu ne çirkin davranış diye.
Rabbim ne verirse hayırlısını versin. Boşuna dememişler cahil dostun olacağına akıllı düşmanın olsun diye...
Bu konuda çok kararlıyım kızıma yapamıyacaklar. Yaparlarsa bende onlar kadar çirkinleşip ağızlarının payını vereceğim.

çok iyi yapıyorsun sevilcim, ağaç yaşken eğilir çok doğru laf.
küfretmeyi öğretir gülerler sonra lafı yiyincce kızarlar,
vurmayı tükürmeyi öğretirler gülerler çocuk iyi bişey yapıyorum sanır, tekmeyi tokadı yiyince kızarlar

geçen gün bi baktım babaanneye pataküte vuruyor, yavrum vurulmaz babaanne o e karşısndaki gülüyor vurdukça yapar tabi..babaanneyevurulmaz öpülür git barışın bakalım öp diyorum öpüyor kuzum sonra gene bam. sonra gene gülüyorlar. yahu anneliğe gelince biz bişey bilmiyurz onlar sa profesörrr

kızlar çıkıyo0rum ben akşam ajda pekkanın konserine gidicez eşimle.kızı akşamda bırakmak biraz vicdanen zorluyor beni ama karar verdim sonunda.görüşürüz yarın canlarım

kızlar çıkıyo0rum ben akşam ajda pekkanın konserine gidicez eşimle.kızı akşamda bırakmak biraz vicdanen zorluyor beni ama karar verdim sonunda.görüşürüz yarın canlarım

İyi eğlenceler canıma.s.
Yapmak lazım arada böyle şeyler. Biz moralman nekadar iyi olursak kuzularımızda okadar iyi oluyor bunu düşün ve içini rahat tut...

cok kıskandim nefin senni:))))))
şaka şaka iyi eglenceler
bayılırım pekkana:) yeni şarkısını benim için de dinle

Bu nasıl bir yoğunluktur yaaaaaaaaaaaa

Sevil koynoşuna bende çok kızdım nimetin dediği gibi önce gülerler sonra kızarlar.

benim kuzuda bize kesinlikle laf söyletmiyormuş, görümcemin yeliz diye arkadaşı var tartışmılar
k.walideme onu anlatıyormuş yeliz şöyle yaptı diye, deniz hemen kaşları çatarak" o benim yelizim yaaaaaaaa" diye parmak kaldırarak mırıldanmış, ne babanın lafını ettiriyormuş evde nede benim
"o benim favukummmmmmm yaaaaaaaaaaa" :)))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…