Bebeklerimiz ve Biz

dunurum gecmış olsun

bız kahvaltıda bulamacı 1 yasından sonra bıraktık bızımlebır ne varsa yıyor tıka basa

uykukonusundada bışey demeyım ne zaman dersem nazar degıyor gercekten

1 ay ıçınde çok çok kılo verdı efe hıç bbışey yemıyordu 3 gundur yemege basladı

esım dun göreve gıttıbu gece gelcek çok özledım

25 hazırandaa izıne ayrılıyoruz az kaldı buralar çok sıcak efe ondan hıç bışı yemek ıstemıyordu

mrblar kızlar.
anca teşrif edebildim ama kimse kalmamış..
kızlar bugün halı yıkadım..Albinada hortumu tuttu bana.. bezin üstüne otur kalk epey ıslanınca bende bezini çıkardım.. çiş veya kaka gelince söyle dedim..kuzumun kakası geldi ve söyledi.. hemen wc ye gittik. ve klozete kakasını yaptı kuzum..ayy çok heyecanlandım ya. başlasakmı acaba diyorum kızlar aslında 1 ay sonra başlamayı düşünüyordum
..

yok zehracım yaa..
bugünkü olay spontaneydi..
kuzu hazır olsada ben değilim temizliğe başladım..
ınş. temizliğim bitince başlıyacam wc eğitimine..
gözümde büyyüttüğüm kadar zor olmaz inş....
bu günkü olay kuzumun hazır olduğunun göstergesiydi.. ve benide baya bi cesaretlendirdi cnm...
inş.devamı gelir...
Allah yardımcımın olsun..

maşallah albinaya.ne güzel demekki tuvalet eğitiminde seni zorlamayacak annesi.hadi kolay gelsin bakalım sana ve albinaya.

iyi geceler kimsecikler yok yine
biz gezmemizden geldik arkadaşımgilin aldığı evi gördük çok güzeldi olmayan herkese(bizede) nasip etsin rabbim
biz 1 yaşından beri kahvaltılıkların hepsinden yiyoruz çoğunlukla beraber yiyoruz kahvaltıda vişne reçeline bayılıyor köy peyniri vede zeytine
dün markette zeytin aldığımı gördü alışveriş yapıncaya kadar 3 tanesini mideye indirdi
kadis geçmiş olsun
derininde önemli bişeyi yoktur umarım
albinayada maşallah
ebrar yaparken bezi gösteip çiş diyor bu aralar bezindende çok rahatsız çekiştirip duruyor tatili bekliyorum bende
uyku konusunda ebrar gece uyanınca beni görmek istemiyor ben alınca babasını istiyor

bizde dün akşam yemekteyiz, cadı çatalı gözkapağıma batırdı,anında kapamışım gözü göüzme giriyodu nerdeyse. tabi o an nili biraz sert bi şekilde uyardım. bağırark değil ama yüz ifadem ve sürekli canım acıdıyı tekararlayarak, neyse devam tabiizilli çünkü o sırada kayınvalidem nimet anlamaz o 4-5 yaşında değil , falan kayınpederde arkadan sanki iyi bişey yapmış gibi aylar mıylar mınımınlar nedemekse o mınımını gülmeler. aldı cesareti tabi kolumu mıncıkladı hatta kanatmış zilli eve gidince farkettim. baktım bende bunun kolunu hafifçe sıktım acıyı anlasın diye gene arkadan kayınpederr, yasabır diyorum. eşimde anlasın analsın acıyı dedi destek bana allahtan bir iki bu devam ediyor ama. en sonunda babacım rica etsem gülsemesen, iyi bişey yaptığını zannediyor bi sus bi karışma lütfen ricaediyorum dedim. o hala mınımınıı baba ama ben ne diyorum ya senin çenen hiç durmazmı diyivermişim. kayınvalidem gülmeye verdi. ay kzıım ben ne çekiyorum bundan bütün gün aynı banada aynı yapıyo dedi. sonra pişman oldum. çok mu sert çıktım diye. eve dönerken sordum eşime çok mu sertti diye. çok iyi yaptın dedi, ben patlıcakken sen müdahale ettin iyi oldu ben çok kötü patlıcaktım çünkü dedi.

bide dün nil sen düş bi girdik içeri alnı mosmor kocaman şişmiş. çizgifilmlerdeki gibi koca bişey şişewr ya aynı öyle ekmek koymuş üstüne. anne uyutmadın demi dedim yok yok dedi. kusmadıda dimi dedim kusmadı dedi. baktım hareketler normal yaramazlık hat safhadaaa. çok şükrü dedim.

valla ben pek meyveli yoğurt vermem ama haftada bir veriirm normal yoğurt yiyor genelde. ama severek yiyor yediği zaman, danone verirm, büyümix veririm. bimin meyveli yoğurdu var o çok güsel meselaa

cnm öncelikle çok geçmiş olsun

ah bunlar yokmu benim kayın pederimde öyle cnm kızıma kızdğım zaman hemen müdale ediyo bende yapam diyorum o müdale ettikce benim hanım yüz buluyo en ufak birşeyde hen dede diye ağlıyo benimde işim çok zor bide aynı apartmand otruyoruz anlamıyolar ya çocuklar çok yanliş örnek olduklat-rın ondan sonrda ne söz ne laf dinliyolar vallaıh cnm çok iyi yapmişin aferin sana..

valla ben pek meyveli yoğurt vermem ama haftada bir veriirm normal yoğurt yiyor genelde. ama severek yiyor yediği zaman, danone verirm, büyümix veririm. bimin meyveli yoğurdu var o çok güsel meselaa

cnm benimde bu günlerde pek severk yediği yoğur cnm meyvalı yoks asade yemiyo zaten peynir ve süt hiç sevmiyoruz yane yemiyoda
bu ondad çok üzülüyorum en aında bir bardak süt içse yok
senin kızın içiyomu cnm süt.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…