Bebeklerimiz ve Biz

sağol cnm benim
ya peyır hiç yemiyo sütte aynı cnm
barı yoğur yesın cadıda farketmez değilmi..:uhm:

Canım aynı sorun bizdede var
Bizimkiler peynir ve zeytini agızlarına sürmüyorlar ne zaman yemeye baslıyacaklar bilmiyorum kahvaltıda tek yedikleri yumurta
ama süte bayılırlar hic bişey vermesem aksama kadar süt içerler yogurt tüketimleride iyi ama peynirde yesinler istiyorum
Bu arada kahvaltılık gevrek veriyor musunuz?:uhm::uhm::uhm:

canım çok şükür sütüde peyniride seviyor benim kızım.
uyku saati geldğinde alışkanlık oldu süt süt diye peşimde koşar.
yoğurt yemesi daha faydalı ama kalsiyum oranı daha fazla. meyvelis eviyorsa meyveli ver ozaman. ben daha çok şu katkılı olanlardan korkuyorum ki onlar zaten yoğurt değil( yani küpler), yoğurt zannediliyor ama taze peynir onlar. zeynonun dediği gibi bimkinki süt kokuyor resmen, sevilcimde bim de daha önce çalıştığı için bana tavsiye etmişti bimin yoğurtlarını o yüzden çekinmeden veriyorum.

sorma frezyacım ya, bide çocuğa bağırlarak terbiye edileceğini znnetmeleri yada ne bileyim terlik göstermek falan çok hoşuma gitmeyen şeyler bunlar. çocuk ne görürüse anında kapıyor zaten, geçen gün elinde terlik bana vurmakla tehdit ediyor nennnaaa yapıyo he demekki biri terliği gösteriyorki öğreniyor. ben alıp karşıma konuşurum hep tane tane söylerim kelimeleri tekrarlayarak, o ne anlar yaftasını yapıştırıyorlar hemen, yahu anlıyor işte. dün dedim zaten sofrayı toplarken kayınvalideme annecim anlayacak yaşta nalamıyor diye bişey yok. doğru söylersen anlar. işine gelmeyenleri anlamaz demişim sinirle.

hakkaten bazen çocuğuna kendi bakan annlere öyle özeniyorumki, çok fark oluyor çok, bir elden eğitiliyorlar bir elden diispline ediliyorlar.

Günaydın güzeller,

Bugün barışın kep töreni var akşam orda olucaz. İki dirhem birçekirdek geldim. :)

Zeynepcim, albina hazırmış,sende hazır olduğunda başlarsınız canım.Mutluluğunu tahmin ediyorum,
Resim içinde online olduğunda anlatırım eklersin, öptüm sizi.

Nimetcim hergece farklı bir hiyakeyle geliyorsun sabah, çok çok geçmiş olsun canım nilede sanada.
Şunlarında çenesi dursa ölürler sanki, girmeyin kardeşim anne-baba-çocuk arasındaki dialoğa.

Denizin süt ürünleriyle ilgili bir sorunu yok çok şükür ama, meyveli yoğurta düşkünlüğü her çocuk gibi fazla, ben bir kase sade yoğurtun için bir tane meyveli yoğurt karıştırıyorum, sonra küpe koyup yediriyorum, bittikde dolduruyorum. Yada evde taze reçel marmelat varsa onunlada yapıyorum.
Bimin meyelisini yeni duydum,? Sevil gelsinde aydınlatsın bizi.

Nesquıt in kahvaltılı çikolatalı top çevreklerine bayılıyor deniz, sende bir dene istersen Nimet sever Nilde.

oo yelizcim iki dirhem bi çekirdek olmuşsundur bak eminim ben bundannnnn
valla aksiyonlu akşamlar bende hikaye booooooooooollllll
akşamları kızı uyutturken bende sızıp kalıyorum normalde yorgunluktan
dün akşam dedimki kocişe ilgi gösterem biraz kociş uyutsun kızı, yoksa ben sızıp kalıyorum.
girdiler uyumaya 1 saat geçti ses yok 2 saat geçti ses yok alla alla dedim zilli uyumadı herhal babayada yaptı demkki( içeride giremiyorum beni görünce bozuluyor uykusu diye) odaya bi girdim baba kız horul horul uyuyorlarrrr. eşimi uyandırıdm yatırdım yerine. dam şaşkın şaşkın bana bakıyo saat kaç oldu diyee kaçta uyudu kız dedim 9:30 saat 11:30 oldu dedim huuu. iyi yatalım ozaman dedi huhahahahhahhaha. anlamıştır beni şimdi :))))

marmelat olayı iyi fikir valla yeliz, maaşllah denoyaaaa
sevil direk meyveli yoğurt dememiştide, süt ürünleri için demişti güvenilir diye. hakketnde sütü yoğurdu çok güzel . eşim süt yoğurt konusunda biraz hassastır lezzet olarak o çok beğenir, benim öle ayrıntım yoktur, süt yoğurt olsunda farketmez bana

Günaydınnn herkese iyi güzel bi gün olsunnn

istanbulda hava açıp kapıyor kararsız bugün hava nedense

gözlerim biraz daha iyi

nimocum allah razı olsun canım arkadaşım damla çok iyi geldiii gece rahat yattım gözlerimden
yanlız bugün evde unutum kaşınmaya başladı yinee ah bu unutkanlık

akşam kocacoma güneş gözlüğü aldım babalar günü için o yine dayanamadı bana aldı
hawk marka aldık

geçmiş olsun diyenler için tekrar tekrar teşekkürler

benim kuzu gece 2:30 uyandı nazar ettim galiba çocuğu biraz mızıldadı yanımıza aldık ortamızda yattı gece benle konuşuyor anneee meme diyor kuzum hala memenin sevdasında bugünde gezmelere gidicek alibeyköye bebek mevliti var anneannesi ve yengesiyle inş. orda arıza çıkarmaz huysuz çünkü bugünlerde

:) kesin anlamıştır nimet :))))))

Anladım k.walidede alıyor ordan yoğurt çok güzel,ben meyvelisini sandım.

Kadis güle güle kullanın gözlüklerinizi, Demek benim mekana gidiyorlar he mevlüte,bayada uzak araba yoksa.

Nimetcim geçmiş olsun allah beterinden saklasın canım

meyveli yoğurdu hafta 1-2 kez veriyoruz bizimki yoğurt sevmiyor kalsiyuma dayalı

yelizcim iyi eğlenceler canım

frezya güzelzeyno sizlerede günaydın

günaydınlaar.
bende o nesquiki veriyorum çok seviyor gerçi son günlerde ilaç karıştırayım dedim ondan da soğudu cadıı

herkese günaydın kıslaarrr
umarım bi keyifler yerindedir
ben iyiceyim bugün zemuszemus

yelizz bi topicimeeeeee bak bakim
okuyunca beğencenmi halimi
gelişme varmı gelişmee

günaydın kızlarrrrrrrrrrrr

benim cadıda yoğurdu sütü çok seviyor uyku sati geldiğinde elinde emzik
sütünüde istiyor
yatağına giriyor yavrum kendi uyuyor
ben hazır neyveli yoğurt hiç vermiyorum kendim evde yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…