Bebeklerimiz ve Biz

Anladım ozaman araştırayım bariiii pendik civarından ben
yada eski yıkattığım yere sorayım alıyorlarmı diye ordan memnun kalmıştım

sağol canım teşekkürler

selam herkese ebrar hanım fırsat vermedi şimdi ikna olduda uyumaya çalışıyor beraber çiçekleri suladık ama ne bileyim hep isteyeceğini devam su su çiçi(çiçek) dedi durdu oyalansın diye kapların içine su koydum ondanda zırlayarak aldım bonibona kandı en son ittikçe huysuzlaşıyorrr
herkesde temizlik alarmı var galiba ben taşınırsam diye bekletiyorum memlektte annemim yıkattığı yere vermeyi planlıyorum burdan biraz fazla ama süper geliyor halılar bembeyaz ve parlak
ruzeye sıhhatler olsun herhaliyle güzel annesi üzülme yeni teklif içinde hayırlısı olsun elif
nimet nile geçmiş olsun
ayşegül,frezya sizlerede kolay gelsin benim eşim izin vermiyor alıştırma külodu aldım bezine yaparkende söylüyor şimdilik

kadriye yeliz sizlerede kolay gelsin
çay yapıyorum tiramisu ve poğaça var yiyeyimdecokacimcoook egzersiz yapayım birazkaydirigubbakcemile3

yeliz elife neden kızıyorsun bence haklı çocuk bakımı ve eğitimi üzerine yazabilirsin bence çoğu şeyi senden öğreniyoruz sonuçta
yazdıklarını okudumda zor bir süreç bizi bekliyor gerçektende bende çok sabırsızım offfffffff

Sendemi brütüs:kedi:

Her anne kendi çocuğunun uzmanıdır. Bende okuyarak,yaşayarak öğrendim-öğreniyorum.
Tecrübelerimi paylaşıyorum sadece.Bilmişlik taslamak ne haddime.
Yardımcı olabiliyorsam ne mutlu bana.
Kitap işi beni aşar a.s

Biraz sabırla ve kararlılıkla üstesinden geliriz hepimiz buna inanın kızlar.

aşkolsun yeliz ben içtenlikle söyledim
ben senden yaşca büyüğüm ama senin bildiklerinin çoğunu bilmiyorum o kadar araştırdığım halde paylaşımcısın bunu daha fazla yapabilirsin bir fikir sadece

Samimiyetine inanıyorum canım,Çok teşekkür ederim

Utandırıyorsunuz beni yaa :kedi:

Kitap işi çok uzun iş, paylaştıklarım-tecrübelerim sizinde işinize yarıyorsa benden mutlusu yok.Önemli olan bu.a.s.

monpetit hoşgeldin...
aifyet olsun ayrıca...
teşekkür ederiz bize yaptığın yorum için...
olsa da bende yesem senin mamalardan..

kızalrr regl oldum ben yaaa dah 21 olucaktım erken oldum acaba havalardanmı

pedde yoktu yanımda allahtan günlük ped kullanıyorumda şuan leke var kahverengi tam dönüşmemiş kanamaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…