Selam kızlar...
4 günlük bir aradan sonra hepinize kocaman bir merhaba....
Cuma günü anneme geçtim dün akşam döndüm. Ablam ordaydı gezdik tozduk çok iyi vakit geçirdim. Bu arada size süper bir haberim ver. Cumartesi gecesi ablam kuzuyu uyuturken memeyi ağzından alıp meme pis oldu attım demiş. Sonra ben geldim yanına anne meme dedi. Meme pis olmuş kızım çöpçüler almış dedim ses çıkarmadı. Uyuması 1 saat kadar sürdü ara arada sordu hatta bir ara dilini emer gibi yaptı içini bir çekişi vardıki sormayın resmen içim parçalandı. Ama vermedim bir kere verirsem kesemiyeceğimi biliyordum. Sonra ertesi gün öğlen uykusuda tekrar sordu memeye kahve sürdüm bak kızım pis dedim ağzına aldı attı. Dün gece itibariylede tamamen unuttu. Çok şükür kısa ve sancısız oldu. Darısı tüm bıraktırmak isteyenlerin başına....
Az öncede çok büyük bir korku atlattırdı zilli bana... Ben mutfaktayken kapıyı kapatıp beni içeri kitledi. Aklım gitti yerinden. Yanımda tel. yok, aşağıdakiler evde değil, evde olsalar bile irem kapıyı açıyor diye kapı içerden kitliyorum. 1 sn. içinde aklımdan milyonlarca şey geçti. Sakince ireme kızım anahtarı bana ver dedim ama dinleyen kim ağlıyor anne aç gelicem diye... Yalvar yakar kaşığın sapıyla anahtarı yere düşürdüm sonra kapının altından elimi uzatıp hadi kızım onu bana ver dedim. Allah dan hemen verdi. Ama ya vermez anahtarıda alır kaçarsa ben neyaparım diye kara karada düşündüm. Ömrümden ömür gitti desem yeridir yani.... Çıkar çıkmaz bütün kapıların anahtarlarını toplayıp kaldırdım.
ışte bizde böyle....
Gerilere pek bakamadım. Sanırım elifcim iş görüşmesine gidiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin....