Bebeklerimiz ve Biz

Selam kızlar...
4 günlük bir aradan sonra hepinize kocaman bir merhaba....
Cuma günü anneme geçtim dün akşam döndüm. Ablam ordaydı gezdik tozduk çok iyi vakit geçirdim. Bu arada size süper bir haberim ver. Cumartesi gecesi ablam kuzuyu uyuturken memeyi ağzından alıp meme pis oldu attım demiş. Sonra ben geldim yanına anne meme dedi. Meme pis olmuş kızım çöpçüler almış dedim ses çıkarmadı. Uyuması 1 saat kadar sürdü ara arada sordu hatta bir ara dilini emer gibi yaptı içini bir çekişi vardıki sormayın resmen içim parçalandı. Ama vermedim bir kere verirsem kesemiyeceğimi biliyordum. Sonra ertesi gün öğlen uykusuda tekrar sordu memeye kahve sürdüm bak kızım pis dedim ağzına aldı attı. Dün gece itibariylede tamamen unuttu. Çok şükür kısa ve sancısız oldu. Darısı tüm bıraktırmak isteyenlerin başına....
Az öncede çok büyük bir korku atlattırdı zilli bana... Ben mutfaktayken kapıyı kapatıp beni içeri kitledi. Aklım gitti yerinden. Yanımda tel. yok, aşağıdakiler evde değil, evde olsalar bile irem kapıyı açıyor diye kapı içerden kitliyorum. 1 sn. içinde aklımdan milyonlarca şey geçti. Sakince ireme kızım anahtarı bana ver dedim ama dinleyen kim ağlıyor anne aç gelicem diye... Yalvar yakar kaşığın sapıyla anahtarı yere düşürdüm sonra kapının altından elimi uzatıp hadi kızım onu bana ver dedim. Allah dan hemen verdi. Ama ya vermez anahtarıda alır kaçarsa ben neyaparım diye kara karada düşündüm. Ömrümden ömür gitti desem yeridir yani.... Çıkar çıkmaz bütün kapıların anahtarlarını toplayıp kaldırdım.
ışte bizde böyle....
Gerilere pek bakamadım. Sanırım elifcim iş görüşmesine gidiyor. Hakkında hayırlısı olsun canım. Rabbim gönlüne göre versin....

ireme bak sennnn zilliiiiiiiiiiiiiii
çok şükür bişey olmadan atlatmışın güselim

emzik olayınıda kolayca halletmişin bakalım ben ne yapıcam, iki atne emziği ağzına sokup dolaşıyor bi tanede yetmiyor bizimkine

herkese selam kuşlar..
benimki çok bağımlı değil gündüz aramıyor
gecede aramaz huysuz olunca ister bi
ama yinede bırakmıyor..

bu arada bahsettiğim emzik sırnaşık şey

Ya iremde çok bağımlı değildi aslında ama aklı ermeye başladıkça hiç bırakmaz diye korkuyordum. Birde dişleri tamamladık diş yapısını bozar diye korkuyordum.
Geçmiş olsun dry cım kabakulak geçiriyormuş kuzun herhalde... Seninle kalmasınada çok sevindim. Boşuna dememişler her müsibet de bir hayır vardır diye.....
Nimetim sizede çok geçmiş olsun. Alışık olmadığı ortam tabi yabancılıyor şimdi. Allah yardımcınız olsun. Kazasız belasız atlatırsınız inşallah...

herkese merhabaaa

hasta we dusen kuzulara gecmiş olsun
sewil ucuz atlatmissin,kilit olayina dikkat etmek lasim,allahtan bizimki yuwarlak tokmaklardan ,oyle bir risk yok...

slmlar herkese nasılsınız bakalım?

Sevilcim bak sen ıreme hay Allah zilloş yaa :)))) yerim onu ben Allahtan vermiş dediğin gibi bizimkide anahtar hastası görmesin hemen takmaya çalışıyor bakıyor o girmedi kendine diğerini tutup şuu şuuu diyor :))) alem bunlar valla...

iyidir şekerim sen nasilsin?
iyi drn de yataginda,erken yatirmaya karar werdşm artik oglenleri,ama yataginda bebegi ile konusuyor:)
ali nasil?

oy yerim ben onu :)))) demek bebeğiyle konuşuyor kuzu öperim onu,
bende iyiyim işte Ali 12 de yatıyor uykuda şu an kalkar yarım saat en geç bir saate kadar

herkese merhabaaa

hasta we dusen kuzulara gecmiş olsun
sewil ucuz atlatmissin,kilit olayina dikkat etmek lasim,allahtan bizimki yuwarlak tokmaklardan ,oyle bir risk yok...

Sormayın kızlar ya... Resmen aklım başımdan gitti. İnsan bir kaç saniye içinde ne kadar çok şey düşünüp, nekadar çok felaket seneryosu yazabiliyor. Allahdan korkulacak birşey olmadı....

buu arada gecen kuzuya denizde we hawuzda kullanmak icin kolluk aldim bir de simit , simitle bayaga oynuyor fotoda da gormustunuz,ama kolluga nasil tepki wrecek merak ediyorum.

aman sewilcim cok sukur boyle atalttin
dedigim gibi muhakkak bir cozum bul,bi iplikle felan kola bagla istersen ...

üstteki fotoda Derinin gıdısını yemek geldi içimden haaaaaammmmm çok tatlı :)))) onun yerine oğluşumu yiyim uyanınca :)))))

bende geçen yıl şu üstünde güneşliği olan simitlerden almıştım gerçi kullanamadı hem denizden korktu hemde güneşliği kapanmadı uzun geldi kuzunun boyu :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…