Bebeklerimiz ve Biz

slm kızlar grşmeyelı nasılsınız esımle oglan uyudu acep bendenmı uyusam dıyorum

bende buhafta vercem halıları 25hazırasnda yola çıkıcaz tatıle tee agustos sonu gelınce sercem halıları

esımede kusum bu arada carsıdaydık sabah tlf begendım hersene tlf almak zorundamıymışım trıp yaptım keske alsa aklım tlf kaldı gercı tlf degıl nokıanın cep bılgısayarları varya ondan kesın alır bılıyorum ama yalvarmamı beklıyor

eee yeterkı alsın yalvarmaya baslıcam uyanınca:)))))))))))

günaydınlaaaarrr
sabah sabah aksiyonla tartışma ile başladık.servistekilerle atıştım erken kaldırmışlar servisi arkadan minübüsle yetiştim.
gecede kötü geçti hafif ateşlendi.öksürük falan derken yine uykusuzum.

sekerler gunaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnn

nasılsınız bız superız denizden geldıgımız yok nerdeyse orda yatıcaz arda o kadar sevdı sudan cıkınca basıyo yaygarayııııı babamızda haftasonu 2 gunlugune bızı gormeye gelıp gıttııı temmuz 1 de trabzona ucuyoruz annemleee bırazda oraları gezıcez :)))) temmuz 25 de esım ızıne ayrılacxak onunla tatıle cıkıcaz bu sene yasadım tatıl olayından :))

opuyorum kızlar hepınıuzı benı ozleyınnnnnn

Günaydınlarrrrrrrrrrrr

Mutlu huzurlu neşe dolu bir gün diliyorummmm hepimiz için.

frezya bize özel günaydın hee .Mersi...

Elifim Günaydın tatlım.

Betülcüm sanada günaydın, ters başlamış günün umarım düz devam eder.

Esmacım iyi tatiller bol güneşler, bizdende sewgiler.

Günaydın nimocum, hayırdır ?

nil aşırı huysuz kızlar, sürekli ağlıyorr bütün gece vızıldadı, sabah çıkarken gene ayrı kıyamet koptu dün akşam gene iki defa çok kötü düştü kaşını yarıyordu nerdeyse
ve sürekli ağlıyor gece bir ara baba diye tutturdu delircektim resmen
babada evde kalıyor, uyuyamıyor annemlerde diye adam biraz uyuyum diye gitti
akşam yanımda göremeyince babayı kapılara bağırıyor baba diyeee
gece desen ayrı
öksürüğü ve hırıltısı var ilaca başladım.

alışık değilim bu kadar ağlamasına , sinirlerim tepemde gelip gelip giidyor

Yapma yaaa, diş olabilirmi.? belkide haratsızlığının verdiği sıkıntıdır.?
tamda babanın olmadığı zamana denk gelmiş.ıllede baba.

Ne olacak bunların bu kafa göz çarpmaları.?

ay bizimkide babaya düşman oldu bu sıralar gece yanına baba giderse kıyameti koparıyor hele dün öyle bas bas bağırdı gece kaç kere zıplatmıştır komşuları

diş olduğunu zannetmiyorum yelizcimde hepsi birleşti sanırım
1. hasta
2. ortam farkı yadırgadı halyle
3. babanneye alışık, nede olsa bizimkiler sık görmediği için dilinden pek anlamıyorlar
4. babaya düşkün oda yok
bunalrı düşününce normal diyosunda , sağlığı yerinde olsun da. yok bide milletin ağzına laf vericez ona sinir oluyorum hasta olmaz olmaz geçen senede kaldığında 5. hastalığı geçirmişti, şimdide bu. bide her atarfı çocuğun yara bere içinde . doğru dürüst bakamıyorlar olcakk

nimo geçmiş olsun bacım..ayrıca allah sabır versin...

işlerim yoğun kızlar..
saat 14,00 de de dün bahsettiğim görüşme var.
hayırlısı olsun hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…