Bebeklerimiz ve Biz

kızlar bizim kızın sol ciğerine inmiş sonunda bronşit başlangıcı dedi dr.antibiyotik dedi içmiyor dedim iğne verdi 5 gün kullanacağız.inşallah iyileşir ya çok canım sıkıldı

oooooff ooofff deniz tatil su kummmm, demeyin bana yaaaaaaaaaa
valla derinin havuz görüntülerini görüncee içine zıplayasım geldi yaaa
ah uln ahhh

ayyyy inanmıyorum betül yaaa
ooof of
ilaçları içseydi zilli bu kadar ilerlemicekti
kuşum yaaaaa
geçmiş olsun çokkkk
oof ooff inaşşalh hemncecik geçer

yine saatini bekledi benim zilli uyumak icin,erken yatirma planim islemedi bugun
kalkti bi guzel kawun yedi bir tabak,biras da foto makinesi ile (gercek makine iken simdi oyuncak sepetin de)oynadi,saati gelince de uyudu sıpa:)

nefincim hay allah nimonun dedigi gibi ilaclari icseydi keske,
neyse insllah igne ile cabucak gecerrrrr

herzaman olamsada bazen ebrarda yastığın üstüne tünüyor böyle derin gibi sabaha kadar şekilden şekile giriyorlar

nefinn geçmiş olsun
gerieye dönük çok okuyamadım
eşim 2-3 haftadır evden başta iyiydi ama şimdi herzaman evde olması pek iyi olmuyor annem kızardı babama şimdi anlıyorum
çay yapmıştım beraber içmek için kendim içtim kızıdrdı beni

nilede geçmiş olsun
sevil bizimde ebrar dış kapıyı açmaya başaldı hep üstten kilitliyorum neyseki anahtarı vermiş
yaaa ebrar çok babacı beni hiç takdığı yok ağlarkende babasını istiyor gece kalkıncada

Son düzenleme:
tesekkur fatos we betul
ewet drn hanim uyuyorlar kafayi sıkıştırmış iki yastık arasina:)
alem wallahi

fatoscum sordur adamin ewde olmasi kesinlikleeee

geldim kızlar...
betülcüm kızna geçmiş olsun diyeyim öncelikle..
sevilciğim sana da göz aydını ve geçmiş olsunlarımı iletiyorum...

az önce geldim...
çok beğendim firmayı...
tam hayallerimdeki yer...
onlarda beni beğendi mi bilmem ama ben bu görüşmeden çok memnun kaldım...
adamlar maaş için o ücretin sorun olmadığını söylediler..düşünün ki şuan aldığımın 2 katı
..allahım hakkımda hayırlısını versin inşallah...

Saol bitanem...
Hakkında hayırlısı olsun. Yelizciğin iş haberinden sonra seninkinide almak çok güzel geldi. Darısı bekleyen tüm arkadaşların (benimde) başına inşallah.
Eşinide mantıklı bir şekilde tatlı tatlı ikna edersen hiç bir sorun kalmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…