Bebeklerimiz ve Biz

günaydın canlarım.
dün erken çıktım işten.almanyadan abim geldi gittim hazırlık yatım birasz.
gece dr kıza bi de şurup vermiş azmettim içirecem dedim ama benim zilli galip çıktı.4, kaşık da pes ettim.bir tanesi halıya bir tanesi zeynomun saçlarına bir tanesi benim ğstğme tabi bu sırada kendini ordan oraya attığı için 2 defa ciddi kötü düşme atlattık hele bi tanesi kafa üstü çakılıyordu yere.
güzel bir gün herkese..

işte babası yoktu o an yalnızdım başta güzel güzel konuştum sonra en sevdiği çikolatayı gösterdim belki olur dedim ama yok imkanı yalnız içiremedim..

Günaydın şekerler
Güzel bir gün diliyorum bende.

Elifcim "Sana kırmızı çok yakışıyoorrrrrrrrrr" hayırlı olsun.

Betülcüm bak yaaa ne olacak böyle. Pediatri portalındaki dr lara sor birde bakalım....!
Şırıngayla denedinmi?

yelizim şırıngayı denedik hayatım .anlatamam size görmeniz lzım bizim kızın ilacı gördüğünde verdiği tepkiyi.ama iyi fikir sorayım bakalım orayada.

betül saol canım..hoşgeldinizi kızlar..
yelizcim hoşgeldin bebeğim...
yakışmış dimi...
saol bidenem..
şu maaşımı çekip de gelem...

Günaydın dün işteyken kuzunun ateşinin çıktığını yazmıştım 3-kere ateşi yükselmiş dünnn

hemen izin alıp eve gittim eşimde geldi makattan iç ateş 39.1'di.
hemen hastaneye götürdük nöbetçi doktor baktı boğazına sırtını falan dinledi öksürükte var bu arada
boğazalrı intihaplanmış hemen acllde ateşini ölçtürün dedi gittik ölçtürdük 38,5 çıktı dolven ve novalgin damla verdiler tekrar doktoru combosid antibyotik yazdı ilaçlarımızı alıp eve gittik

sağolsun dilekte beni yanlız bırakmadı gece yatmadan antibyotiğini verdik 23:00 ateşi tekrar çıktı dolven verdim birde sabaha karşı 04:30 ateşimiz yükseldi paranox koydum
kuzum ilaç içmek istemiyor attık yarum dünden beri şurup içmek bir hal oldu bizden böle birazdan arayıp durumunu sorucam ben evden çıkarken yatıyordu

Betülcüm allah yardım etsin canım yaaaaaa bende zorla içirmeye başladımmm yarısı dökülüyor yarısı gidiyor ağzına iştee (((

bi anda tepki verdim , geçmiş olsun demeyi unuttum kadişcim
çok geçmiş olsunn, kuzumm ateş bitiriyor çocukları yaaa
kıyamam, inaşllah bugün çıkmaz ateşi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…