Bebeklerimiz ve Biz

inş. kızlarr şükür bişeyi yok şimdi aradım sordum iyiymiş yengesi yogurduna meyve katıp yedirecekmiş sonrada uyutacakmış

içime su serpildiii offfffffffff şükürler olsunnnnnnnn

Merhaba arkadaslar
Hepinize güzel bir gün diliyorum
Hasta meleklere ve annalerine Allah tan sifa diliyoruma.s.a.s.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Selam güzel annişlerim...
Sabahdan aşıya gittik geldik. Devletdeki son aşımızda özellerden devam edeceğiz. Kilosu boyu çok iyi şükürler olsun... Dişlerimizde zaten 16 tane gelişimimizde iyiymiş. Bunları duyunca çektiğim bütün çileler iremin huysuzlukları uykusuz geceler hepsi masal gibi geliyor.
Kadişim çok geçmiş olsun. Allah beterinden saklasın inşallah ilaçlara biranönce cevap verir prensesisin...

Çokom öncelikle nice mutlu yıllar.... Yeni yaşın sağlık, mutluluk ve huzur getirir inşallah.
Sen içini ferah tut Rabbimin izniyle herşey temiz çıkacak. Duaların sonuna kadar seninle bitanem...
Lütfen habersiz bırakma bizleri....

Jege, FREZYA, KADıS+

cumleten komesta
herkese mutlu bir gun diliyorum.
ben bavul hazirlamaya basladim,c.tesi allah kısmet ederse yola cikacagiz
nefret ediyorum bavul hazırlamaktan ,dolabin tumunu götüresim geliyor((
ee tabi araba tek kapi olunca kismak zorunda kaliyorum.
gun gun ayarladim herseyimi we yedekler koydum,daha ayakabilar warrrr(

çokoprensesimiz cok gecmiş olsun,gecikmis olmasina uzuldum ama insallah tedawi olumlu sonuc werir,smearden de bir sey cikmaz...
senede bir kez bende yaptiriyorum smear,
rahim agzi asisi biliyosunuz 9-26 yaşa koruyu amacli uygulaniyor,tedawi etmiyor,coko bize bir ornek olsun we yasi uygun olanlar yaptirsin bu asiyi
gectigimiz gunlerde arkadaşlarimdan biri doktor kontrolu sonrasi asi wurdurmaya karar wermiş ama 26 yas sınır oldugu icin tereddute dusmuş(34 yasinda).we boşu boşuna 750 lira wermek istememiş,
eczaci arkadasima danistim we kansere karsi koruyuculugu olan herhangi bir tedawi sekli kacirilmamalı dedi,neticede 26 yasa kadar koruyuculugu kanıtlanmış 26 yas sonrası kanıtlanmamiş,ama bu demek degildir ki korumuyor,denemekte kesinlikle fayda war demişti.
eczacinin annesi teyzesi we anneannesi kanser olunca bu tip olaylara cok farklı bakıyor we deneyin diyor
benden kisa bir bilgi olsun arkadaslar

çoko çok geçmiş olsun.ferah tut canım yüreğini.
yeliz canım tşkler link için inceliyorum.
jege iyi tatiller bizim yerimizede eğlen dinlen..
sevilcim şifa olsun aşınız.
bende bir arkadaş evlenecek yemek takımı bakmaya gittik ne zor işler ya nasıl atlatmışız dedim valla

Saolun kızlar...
ılk defa bu aşı acayip huysuz yaptı kuzumu ağlayıp duruyor. Yemeğinide tırtıkladı koydu kenara dolven verdim. Mutfağa gittim bir geldim uyumuş kalmış. ınşallah geceye böyle olmaz.

yi tatiller tenzile,

Madem arabanız tek kapılı,uçakla gitseydiniz ya,hem rahat hem hızlı hemde büyük bagajlı.Böylelikle o çılgınca alışveriş yaptığın kıyafetleride yanında götürmüş olursun

sevilcim hg..aşınız şifa olsun ...
bu aşı huysuzluk yapıyo diye duymuştum demkki doğruymuş..haftaya cumada bizim aşımız var

Oy oy oyyyyy
Benim nimomun tatili gelmiş gene hoş bu sene hiç gitmedi ya. Hakkında vallahi bacım işdi, evde kayganaydı derken 1 yıl sana 10 yıl oluyor.
Rabbim biryerlerden süprüz bir para çıkarsada 3-4 günlüğüne kaçabilseniz biryerlere....

mawilim saolasin cnm,istanbulda olsam belki tercih ederdim ucak ama malesef esim o tip seylerle ugrasmayi sewmez,bawul indir bindir ,ucaga bin ,ucaktan in taksiye bin ws. gelemez sıkıntılara
we malesef ki adam araba kullanmaya bayılıyor.
beraber gidecegimiz arkadaslar bile istanbuldan buraya gelicek birlikte gidicez,bizim tayfa arabaci yani

sewilcim gecmişi okuyamadim sanirim 18 ay aşısı oldu iremcik,gecmis olsun we sifa olsun...
gecer huysuzlugu da merak etme aşıdandir buyuk ihtimal

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…