Bebeklerimiz ve Biz

şimdi aradım sabah annem götürüğüne varmış ateşi kahvaltısından sonra antibyotiğini vermişler birde ateş düşürücüsünü şuan ateşi yokmuş keyfi yerindeymiş şükürler olsunnn zaten antibyotik intihabını öldürene kadar vücut ateş yapacağı kesin oynuyormuş bir sorun yok çok şükür

o hasta olunca ben büsbütün eriyorum heleki bvirden ali ayağı buz gibi olunca çok korkuyorum allah korusun iç ateşi çıkıyor ozaman

kızlar birşey soracagım kızım şuanda 6 ay 3 haftalık temmuzda tatile gitmeyi istiyorum sizce denize havuza soksammı ne dersiniz

mrb kızlar dun benim doğum gunumdu ve ben 30 yaşına girerken kanser testi yaptırdım

6 tane genital siğil, rahimde yara, kist, ağır enfeksiyonum varmıs

dr. bugune kadar nerdeydin dedi, ben de hiç farkında olmadığımı söyledim,

smear yapıldı, sonuç haftaya belli olacak, bir hafta uyku yok bana

kızlar en kısa zamanda mutlaka rahim ağzı kanseri aşısını yaptırın, jinekoloğa düzenli muayene olun

çokom geçmiş olsun benimde agustosun ilk haftası rahim agzı kontrolüm var annemdede rahim kanseri çıkmıştı çok kötü günler yaşadık 2006 da sağlık dilerim herkeze

kadis çok geçmiş olsun cnm..çabucak düzelir inşallah...
novalgin hakkında o kadar konuştuk nasıl kaçırdın cnm...
lütfen dikkat

çoko çok geçmiş olsun...
umarım sonuçların iyi çıkar..
yeni yaşın sana sağlık getirsin cnm..
güzel haberler verirsin umarım..

kadişcim, damlası iğnesi farketmezz uzak dur diyorum sadecee

çokom çok geçmiş olsun , hiç mi farketmedin bacım yaaa
hayy allah vallaaa içim kalktı
yok yok 6 ayda bir gitmek lazım kontrole mutlaka
inşallah sorun çıkmıcak
inşllah bir hafat sonra iyi haberleirni alıcazz
dua edicem bacımm

kızlar ben tülayın oğluna novalginden dolayı olduğunu bilmiyordummm ozamanlar gelmiyordum topiğe
eee böle bişey var ne diye veriyorlar bunu bu doktorlarrr zaten daha vermem

bişey olmaz dimi kızlarrrrrrrrr çok korkuyorummmm zaten zor döktüler hep kenarına döküldü ağzının vermem zaten evde kullanmam için yazmadı

Hülyacım öncelikle doğum günün kutlu olsunnn
çok geçmiş olsun canımmm acil şifalar
herşyin başı sağlık rabbim bizden ve yavrularımızdan esirgemesin sağlığı
bizi habrdar et inş. sonuçların temiz çıkar ferah tut içini
dediğin gibi 6 ayda gitmek gerekli aslındaaa ama ihmalkarlık ediyoruz işteee

Çokommmm ne diyorsun yaaaa,
Enfeksiyon ve yara acı yapar diye biliyorum,birliktelikte.Nasıl farketmedin ??
Çok çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah.Güzel haberlerini bekliyorum.

Kadis o iğneydi seninki damlaymış ama her ne olursa olsun birdaha adını duyduğun an reddet.
Dr lar uğraşmamak için onu kullanıyorlar, dozuda kaçtığında allah muhafaza.

Bu saatten sonra bişey olmaz herhalde,allahın izniyle.

allahın zinile bişey olmamış olmazda busaaten sonra kadiş

serum takılırken bile dikkat edin felce yolaçar

herverilen ilacın prospektüsünü okurum her zaman mutlaka mantığıma yatmadıysa vermem
doktorla işlerini bitirmek için bazen yazıveriyrolar

geçenelrde cildiyeye götürüdüm biliyosuunuz bi alerji şurubu verdi, kaç kilo yaşı kaç falan dedi neyse yazdı.
eczanede eczacı farketti, şurup olmaz damla oda 5 damla dedi, şurup olmaz bu yaşta dedi, bende aldım okduum damla verdim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…