Bebeklerimiz ve Biz

ireme ve yezdaya geçmiş olsun
çokocum sanada geçmiş olsun dualarımız seninle
tenzile iyi yolculuklar ve iyi tatiller
nimet,yeliz,elif iyi çalışmalar

Şöyleki tenzile: kk kart diye birşey var. Ona sahip olalar böyle kızarı veriyor. Geçmişte bahsedilmişti ama görmedin herhalde ilk sahip olanda Nimetimdi.

sewilcim açıklama icin cok cok tesekkur ederim
okumadim ben daha önce onun icin 1 kaç sefer sordum size
cok teşekkür canim

efeyı yatırdım geldım kızlar bugece gecemız var tugayın hazırlık yapıyorduk efede kaslagöz arasında yatakodasına gıtmış pencereyeçıkmış ben bı gıttım efe yok bıbaktım prde yarıya kadar acık perdeyı hızla bır actım şokoldum sen pencereyı ac ayakta durmuşbı ayaını dışarı koymuş pat pat pat dıyorçok kötu oldum ya atlasaydı napardım ben bırde2. kat

allah korumuş sibel
Sürprizlerle dokusun valla hergün yeni bir haber. Aman dikkat et gözünün önünden ayırma canım

kızlar efe gercekten felakettellalıgıbı hıç boş bırakamıyorum bugunlerde daha çok yoruyor allahtan haftaya persembetatıle gıdıyoruz agustosa kadar yokuz20 agustosta doncem bu çocuga tasmamı taksam acaba ya

iyiyiz kızlar öğeye kadar çalışıyorumya eve geldim baba kız uyuyorlat biraz dinleneyim dedim uyuyamadım kalktım yemek yaptım kuzu uyandı biraz oynadık ev süpür sil
öğle için bişeyler hazırladım
beyfendi öğle yemeğinden önce sporunu yaptı duşunu aldı yemeğini yedi çıktı
ebrarla kaldık banyo yapcam neyse aldım banyoya duşa kabini temizleim izledi duşu azcık aralık bırakıp duşumuda aldım eşimi beklersem ooooo
erkek olmak varmış gerçektende
acelesi olmasa beklerdi ama işte herşey bize bakıyor

Selammmmm

tenzilecimm iyi tatillelr canım iyi eğlencelerrrrrr

sevilcim iremin aşısı şifa niyetine canımmm aynısı yezdada oldu 18 ay aşısı huysuzdu aşı olunca oluyor malesef dolvwn rahatlatır .

bu arada geçmiş olsun dilekleriniz için teşekkürler

18 ay aşısı bizde bir problem yapmamıştı suçiçeğini yaptırcam hastalıktan yeni çıktık biraz toparlanın onu yaptırcam bende

tenzile derin simitten korkmadı demiştin yanılmıyorsam kolluk denemediz demi
bende merak ediyorum ne tepki vercek diye
deniz topumuzu şişirdik evde oynuyoz büyük olunca pek bkmamıştı ama şimdi ayakla vurması iyi oluyor oynuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…