Bebeklerimiz ve Biz

bendende selamlar..
öncelikle herkese keyifli bir hafta diliyorum..
herkesin hafta sonu dolu dolu geçmiş süperr..
içim açıldı valla okurken..
en kötü günleriniz böyle olsun inş. canlar..
bizde dün Annenedeydik..Malum babalar günüydü.. ve babacıma bornoz takımı aldık.( eskimişti ihtiyacı vardı)
kendi babamıza da sihirli kupa aldım. üstüne baba kızın fotosunu bastırdım.. sıcak bişi içince resim çıkıyor..

dün kuzuyada biraz alışveriş yaptık.. kaybettim kendimi yine mağazada..
eşim frenlemese mağazayı alacaktım yaa.. :))

kuzu uyuyor bende fırsattan istifade kalan işlerimi halledeyim..
öpüldünüz...

Saol sevilimmmm, Sizin ne ne güzel geçmiş canımmmm maşallah.OOhhh planda tekirdapda varmış.
Ben çok seviyorum oranın denizini, çocuklar içinde çok iyi sığ ve temiz.

Betül kız ne güzel sen kapalıçarşıya yakınmı çalışıyorsun süper valla çok kıskandım.Ben çok seviyorum.
Hele havuzlu hana uğramadan gitmem,bir kaç handaha var.Ahhh be canım alışveriş çektiii iyimi. :)

Ayyy nefes almak istiyorummmmm başım felaket ağrıyorrr bu ne yoğunluk yaaaaaaa

bu arada muhasebey müdür geldiiiiiii ben hem muhasebeye hemde satınalmaya bakacağım allahım ikisini bira arada nasıl yürütcem yaaaaaaaa maaşına zam istiyorummmmmmm:)))))))))))

geçmiş olsun dileklerinin tekrarı için teşkkürler canlarrr

öğle çayımı aldım yudumluyayım bir taraftanda faturalamı işliyeyim

yelizcim sende kuzudan ayrı kalıcan yaniii olsun sağlık olsun canım yaaa

benim burdaki arkadaşımın oğlu var yezdadan 2 gün küçük anneannesiyle beraber yazlığa gitti 3 hafta olmuycakkk kızın gözler şişmiş ağlamaktan okadar üzüldümki kendimi onun yerine koydum çok zor ağladım bende onunla allah evlatlarımızı bizden ayırmasınnn

Son düzenleme:
benim tatilimmm geldiiiiiiiii
ühühüühhüühühüüh
ben tatil istiyorum
ben yzümek istiyorum
ben deniz istiyorummmmmm hüüüüüüüüüüüüüüüüü ühühüühhhh

Evimi sildim süpürdüm, banyoları temizledim, kuzuyu yedirdim yıkadım pakladım yatırdım. Kociş traş olmaya çıktı bende aldım buz gibi limonatımı geldim bir bakayım dedim güzel annişlere.... O gelsin ben çıkacağım azcık kişisel bakım işlerim var söylemesi ayıptır kaşlar aldı başını gidiyor. Ay bu meretler yazın dahamı çok çıkıyor ne???
Ah nimom tatili kim istemez... Ablamlar çiflikte deniz süpermiş çarşaf misali. Kaç sende bir haftasonu hiç yoktan iyidir. Keşke bu hafta sonu izin alabilseydiniz kayganalarda yokken kocişinle milinle dinlenir denize girerdin.

Hoşgeldin sevilcim güle güle kirlettt

sıhhatler olsun iremciğe çimen korkusunu yenmesine sevindimmmm

çık anam çıkkk bende aynı durumdayım yaaaa hele birde esmer olunca saha bir belli oluyorrr
bende aldırcamm bizim gelinin kızkardeşi kuaförde çalışıyor çarşambaya gelicekmiş ozaman ona aldirim diyorummm :))))))

betülcümmm senin kuzu dha iyidir inş.. pek giremedim bugün yaa yüzeysle bakıverdim vallahiiii inş. düzelmiştir canımmmm

bizim cadının dilleri epeyi bir açılmaya başladıııı .))))))cumaertesi amcası geldiiii amaca de diyorummm

apda diyorrr
aba, abi, bubu(kuş) balık (babi)
babayı bayağıdır demiyorrrrrdu bababab diye durmadan sölediii durdu dün bütün günnnnn

babalar günü reklamı varya hsbc 'nin takıldııı

cumartesi günüde tv 2 kanape arasına sıkıştırdım malum karıştırmasın diyeee altını tv dolabının
dolabı kendine çeviriyor tv. onla beraber dönüyor koltuğa çıkıp elinede kumadayı alıyor bacağınıda bacağının üstüne atyorrr gidip bakıyorum tv dinliyorrr
sonrada anne die başlıyor cevapta vermeyince sesini iyice arttıyor anneeeeeeee kızarmış gibi :)))))))

valla sevilcim onlar ordalar şimdi
onların olmaycağını bilsem bir haftamı orda geçiririm karı koca kuzu üçlüsü olarak hiç dert etmemdee
mallesef yalnız bırakalım aman onlar başbaşa tatil yapsın
yada kızcağızın bir hafat tatili var hiçbişeylerine karışmayalım demezler
biliyorsun köle gibi çalıştırı oo
tatil mi yaptım yoksa onlar mı tatil yaptı valla anlamam, herşeyi ellerine önlerine istiyorlar malum
ilker istersen gideriz bir hafat dedi, valla po... yer görebilsee giderimde, sürekli ayakta pek cazip gelmiyor dedim
haklısın dedi, dinlenemezsinki dedi.
bide üstüne bir hafta oohhh bütün masraflarını çek, eksstradan bide öyle borca gir. oraya vereceğim paraylaaa başka yere giderim valal daha iyii
hoş verecek param olsa gidicem zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…