Bebeklerimiz ve Biz

Nimetim mili nasıl oldu? Hala huysuzmu? Alıştımı annaneye teyzeye????
Öyle salatalar falan kıskandım vallahi... ışten değil ama sizlerden ayrıldığıma çok ama çok üzülüyorum
Atılımın en güzel yanı arkadaşlıklarıydı....

Aferim sana bende koca tabak fırın makarna yedim :sinifsinif:

Nerdesin sen bakimmmm
Topikde kimse yokken ilk sayfaları okudumda ne çok aktifmişsin. olmuyor böyle:umursamaz:
Ne tatlı telaşlar değilmi
Şimdiden allah mesut etsin inşallah.

valla hüplettik salatayı ama şimdi karnım gurulduyorrrr

bi ayran içicemmm
bu sıcakta en güsel faydalı soğuk br ayran vallaaa

akşam yemeği yok zaten bana saolsun huysuz kızım yüzünden

dün bi tabak yemeği en aşağı 20 defa sofradan kalakrak yemişimdir.
boğazıma diizildi resmen
bi kaşık atıyorum kızın peşine zor bela oturtup bi kaşık daha

ilkerde zaten sen aç kalıyorsun deyip eve gitmeden bazen beni takviyeliyorr
mısır falan alıyo banaa :))))

:)))) valla en sevdiğim salata türü üşenmeden yapsam 2 öğün yerim

Kıyamazmışda karısına :).

Bende öyleyim, ama bizimki benim tabağıma saldırıyor çekiyor önümden kaşığımı çatalımıda alıyor.
Yumuluyor yemeğe :). Kızım bi kaşık alıyım kızım bi çatal alıyım yoook ben yiycem. :)

Şimdilerde kiraz sewdalısı. Dün akşam evde yoktu babasını yolladı markete aldırttı.Tabi çekirdekler miğdeye

çekirdekelr aynen mideye yaa
çekirdeğini ayırıp veriyorum busefer yemiyorrrr

maşlllah yaa ama ne güsel yiyor yesin kız bırak :)))))
maaşllaaaahhhh 41 kere 41 ,5 maaaşşllaahhhhhhh
allah nazarlardan korusun

valla banada verseler önüme hazır bende yerimde tembelim tembel
bakalım bi kaç gün yicem böyle hepsi yarralı sonuçta akşamda ne yediğimi anlamıyorum zaten
sabhalrıda kepekli sandöviç hazırlıyorum kendimee

1-2 kilo veririsem şu vücudun inadını kırarım gibime geliyo
kaldım 73 teinedmedim bi türlü
bide şu twist and shep başlasam yenidne çok iyi olcektee akşmaları canım çıkmış oluyoo
aslında yarımsaat üşenmesem yapsam
hem belki kabarab parkelerde biraz iner :)))

Maşallah Maşallah 41,5 kere

öğretmeye çalıştım çıkartmayı ama yok.bende ayıklayıp veriyorum.

Aslında demen gibi birkaç kilo versen, sende hırslanıcaksın. sonra üşenmeden devam ediceksin.
Ben 2 saatlik yokdan eve gelip bi kase nesfit yiyip eşofmanları giyer giderdim spora bir saat yürür sonra aletlerle çalışırdım , verdikçe dahada çok hırslandım. En zoru vermeye başlamak,sonra devamı geliyor.

Rokanın Faydaları: Roka iştah açıcıdır. Mideyi kuvvetlendirir ve hazmı kolaylaştırır. ıdrar söktürücüdür. Karaciğere faydalıdır. Karaciğer ağrılarını giderir, kanı temizler ve sarılığı keser. Uyarıcıdır. Vücuda kuvvet verir. Bağışıklık sistemini güçlendirir. Cinsel gücü ve isteği arttırır. Öksürüğü keser. Vücuttaki zararlı maddelerin vücuttan uzaklaştırılmasına yardımcı olur

Maydanozun Faydaları: Bağırsakları çalıştırır ve sindirimi kolaylaştırır. ıdrar söktürücü ve terletici özelliği ile vücudu ve kanı temizler. Kabızlığı önler. Mide ve bağırsak gazlarını söker. Böbrek taşlarını ve bağırsak kurtlarını düşürmeye yardımcı olur. ıştah açar. Ateşi düşürür. Cinsel isteği arttırır. Vücuda ve göze kuvvet verir. Diş etlerini güçlendirir. Kansızlık çekenlere faydalıdır. Halsizliği giderir. Yüksek tansiyonu düşürür. Kalp ve damar hastalıkları ile kansere karşı koruyucudur. Karaciğer hastalıkları ile Romatizma, selülit ve egzamaya iyi gelir. Aybaşı halinin düzenli olmasına katkı sağlar. Cilde canlılık verir ve Cilt lekelerini azaltır. Ayrıca, maydanoz saçları da canlandırır.

Nanenin Faydaları: ıştah açar. Sinirleri yatıştırır ve vücuda rahatlık verir. Strese ve baş ağrısına iyi gelir. Spazm ve kalp çarpıntısı riskini azaltır. Ateşi düşürür. Sindirim sistemi ve mide için çok faydalıdır. Sindirimi kolaylaştırır. Gaz söktürücüdür. Bağırsak kurtlarını düşürmeye yardımcı olur. Ülsere ve mide yanmasına iyi gelir. Kusmayı, mide bulantısını ve ağrısını önler. Grip, bronşit gibi soğuk algınlıklarında ve öksürükte faydalıdır. Diş ağrısını ve ağız kokusunu giderir. Anne sütünü arttırır. Sinirsel iktidarsızlığa iyi gelir.

MISIRIN FAYDALARI ;
* Bol miktarda vitamin içeren mısır iyi bir enerji kaynağıdır.
* ıçeriğindeki nişasta oranı ile yüksek bir enerji kaynağı olan mısır bol miktara E vitamini içermesinin yanında A, B ve K vitaminleri ile kalsiyum, potasyum, magnezyum, fosfor, çinko, demir ve bakır mineralleri açısından da zengin bir besindir.
* Çok iyi bir enerji kaynağı olan mısır vücuda ve zihne enerji verir.
* Yorgunluğu giderir.
* Bağırsakları yumuşatır.
* Mide şikâyetlerini azaltır .
* Göz ve diş sağlığı için faydalı bir besin olan mısır böbreklere de yararlıdır.
* ıdrar söktürür ve idrar yollarını temizler.
* Böbrek kumlarını ve taşlarını düşürmeye yardımcı olur.
* Romatizmalılara çok iyi gelir.

pazar akşamı geldik
geldiğimizden beri nefes almadan temizlik yapıyorum, bavulları aç yıka ütüle kaldır
çok iş vardı neyseki biraz hafifledi
2 kocaman bavul götürdük birini hiç açmadan geri getirdim, hava beklediğimizden de serindi hep uzun kolluları giyindik valla
geleceğimiz günde aşırı sıcak oldu birden
benim şansıma işteee
köyde 2 tane kene gördük
ama zehirsiz cinsindenmiş
elimizde kene spreyleri gezdik durduk

cnm belli değil valla
arıyorum bölümüne ilan bile verdim kiralık yazlık için
ya yazlık bulucam ya da 1 hafta bi otelde kalıcaz
siz nereyi düşünüyosunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…