Bebeklerimiz ve Biz

Sende haklısın nimetim. Onlarla olmaz zaten dinleneceğine daha çok yorulursun sinir olduğunda yanına kar kalır. Ne yapalım tatlım bu senede sıkacaz dişimizi (sıka sıka diş kalmadı ya neyse:) seneye inşallah sende bende bir hafta kaçarız bütçemize göre biryerlere. Hem ozaman kuzularda daha bir büyümüş olur daha rahat ederiz.

Bir Funda Arar hayranı olarak yeni şarkısı "Yak Gel'e" bayıldım kızlar tavsiye ederim. Müziği insanı dinlendiriyor sanki...
Zaten bu aralar Gülben'in Oğuzhan'la söylediği geden günlerim oldu ve bunu evirip çevirip dinliyorum.

selam kızlarrrrrrrr.
kızlar bişi diyim ama gülmeyinnnnnnnnn
ben denizden çok korkarımmmmmmmm hayatta en son yapacağım denize girmektir heralde
o yüzden pek gitmek istemem ama çocuklar için arada giderim kıyıda otururumm
o kadarrr sankim su beni çekecekk ayyyyyyyyyy çokk tırsıyorum
ezgiyle naz bayılıyor suya nazı zor getirdimm ağla ağla gözleri şiştiiiiii

aslında kötü bir anımda yok yelizcim fobi işte
gerçi daha önceleri kıyıdan ayağımı suya dahi sokamazdım çocuklar olunca mecburen biraz
ayaklarım suya değiyor ama o kadar yanii

zeynepcim olur canım gülecek birşey yok neticede insanların fobileri olur sendede böle birşey olması çokta doğalll

bak sen zilli nazaaa :))))))))

nasıl geçti istanbuldaki mini tatilin canım çokta yakındık ama uzun süreliğine gelirsen görüşelim tamammı

:) ayy kadis alemsin. :)

En iyi balgam sökücü keçiboynuzu bütün üst ve alt solunum yolundaki tıkanıklığı söküp atıyor. Diğer balgam sökücü şuruplar çocuklarda inanılmaz öksürük yapıyor.
Keçiboynuzunu 3 öğün ver hemen altatır cnm.Hemde doğal. Bal veya pekmezle veriyorum ben rahatsızlığı olsada olmasada.Çay içeceğine kahvaltıda onu veriyoruz(m).

sorma canım naz anası gibi değil bayılıyor
denizee

istanbul çok güzel yoğun geçti inşallah canım uzun süreliğine gelirsem görüşürüz
zehraylada görüşmek istiyorum
cumartesi günü aradı beni zehra pazar dönecekti sivastan ama tipiğe hiç girmemiş heralde

ne gülmesi cnm aşkolsun..
gayet normal bişi..
hatta biliyormusun o fobi 18 yaşlarına kadar bendede vardı..
sadece güneşlenmek için giderdim denize...
sonra bir gün. abilerimin bir kollarımdan biri bacaklarımdan tutup zorla soktular beni denize.. attılar suya..
ben feryat figan sahili inlettim :))
5-10 dk. zorla tuttular beni.. o dönem çok kızmıştım 1 hafta konuşmamıştım ikisiylede ama şimdi dua ediyorum..
yeliz in dediği gibi çok şey kaçırmışım girmemekle..
sonra yüzmeyide biraz öğrendim..
anlıycan birilerine söylemek lazım seni zorl atsınlar suyaa:))

Aaa niye o kadar erken dönüyor,bir sorunmu var,15 gün kalacaktı bildiğim.
yok canım bir sorun yokmuşş

canım yaa benide çokk atmaya çalıştılar suya ama başaramadılar
ama bu gidişle benim kızların su sevdasına bende yavaş yavaş başlıycam inşallah

kızlar nasılsınız bızde gezmeden geldık

bu arada efe 1 den onakadarsayıyor babası ögrettı çok tatlı oluyor ya 10 derkende butun parmaklarını gösterıyor kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…