Bebeklerimiz ve Biz

valla ben kendi adıma yorgunum düngece misafirleri gönderdik sonunda.gece zeynepde çok uyandı sıcaktı çok ondan herhalde.kalkıp kalkıp su içti yavrum.

Gününüz aydın olsun şekerler.

Keyifler Nasıl?

Bu sabahda fıstıkımla babamız bıraktı beni şirkete,kapıya geldiğimizde anne işemi gidiyorsun dedi,evet annecim ama akşama gelicem dedim.Mamam anne hoşçakaall la uğurladı beni :).

Dün akşam untraceable (öldür.com) u izledik.Güzeldi,Testereyi anımsattı.

Yaz kendini göstermeye başladı dimi Betül.Bizim evde sıcaktı dün yaprak kımıldamıyordu dışarda.
Deniz'de atlet kilot yattı.

bende kız yeni iyileşti ya korkumdan pijamalarını çıkarmadım kısa kollu gerçi ama o da sıktı herhalde dün gece.bu yazda çok sıcak geçeceğe benziyor ya

kızlar yelizimin keçiboynuzu tarifine ekleme yapmak istiyorum
bir haftadır şiddetli öksürüğümüz vardı. pzar akşamı bir aktardan keçiboynuzu buldum. ayrıca hatmi çiçeği ve ebegümeci de aldım. hatmi çiçeği ve ebegümeci ben eskiden çok kullanırdım. üşütme, bronşit durumlarında anneme kaynatır içirirdim. keçi boynuzuna bunlarıda ilave ederek. kuzuya pazar gecesi içirdim, içinede bal kattım, sütüyle karıştırdım. dün öksürükten eser kalmamıştı.

slm kızlar
tünaydın herkesciklere

hava bugün çok sıcak.
bendede bir ağırlık varki sormayın gitsin.
moarlim bozukta değil ama o havalardayım sanki.
canım kıpırdamak dahi istemiyor...

bende var bi yoğunluk yok gibi de olurya hani bi yoğunluk vardır ama ne iş yaptığın belli değildir:)aynen öle bir durum yaşıyorum

ben darallardayımm

öğlen güsel bir salata yaptık arkadaşla, ton balığı, zeytin, mısır, roka, taze nane, maydonoz,süper oldu süper, birer kase yedik.

bid eüstüne limonun kabuğunu dişlerimize süerttük, dişleri beyzlattık, sonra ben biraz cildimede sürdüm, ohhhh

pek bi sağlıklı beslendik canım bu öğlen

selammmm... nabıyınız bakimmm....geçiyordum uğradım....herkese kocemennnn öpücükleropuyorumnanaktan

ben yarın anneme gidiyorum kız kardeşimin çeyiz hazırlıkları var bende katkı olarak bir şeyler aldım onları götüreceğim sanırım perşembeye dönücem düğün zamanı yaklaştıkça insanın içine bir hüzün çöküyor ya bursaya gidicek birde :sinifsinif:

Selam kızlar...
Topik yerinde sayıyor. Sıcağın rehaveti herkesin üstüne çökmüş sanırım. Bizde dün gece hiç uyuyamadık felaket sıcaktı.Saat 6'ya kadar debelendik durduk. Sabahdan beride valiz hazırlıyorum. Gerçi çok kalmıyacaz ama onuda alayım bunuda alayım derken kuzunun kocaman 2 valizi oldu. Bu akşam kaçıyoruz Allah izin verise Cumartesi akşamına kadarda yokum.
Kendinize ve bebişlere çok iyi bakın....
Kocaman kocamam öpüyorum hepiciğinizi....
Allaha emanet olun canlarım...

Kolay gelsin Aynurcum...
Bunlar tatlı bir okadarda hüzünlü telaşlar. Allah sanada anneciğinede sabırlar versin.
Teselliniz onun mutluluğu olur inşallah. Rabbim ağzının tadını hiç bozmasın kardeşceğizinin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…